Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

60 euro gibi bir fiyata Rudy Project Slinger kask aldım.2009 model.Kask sıfır olduktan sonra, kullanılmamış olduktan sonra model yılı fark etmez bence.Markaya güvendim ve görüntüsü çok hoşuma gittiği için aldım.Sürerken nasıl olur bilmiyorum ama elime gayet hafif gelen oldukça kullanışlı görüntüsü çok hoş bir kask.

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
Scudo
@Türka¥

Ayarı biraz uğraştırıyor gibi ilk etapta ama ilk ayarı yaptıktan sonra çok rahat ve ferah bir kask. Bilindik marka diye sağlam olduğunu düşünerek aldım, henüz işime yaramadı. İnşallah da yaramaz ama kullandığım kadarıyla tavsiye edebilirim.

• Beğen
Cratoni c-blaze kullanıyorum, Allah kazadan korusun ama kask işi önemli bu yüzden benimde önerim Cratoni'den yana...

Selev blitz cok memnunum cok hafif estetik ucuz, piyasada bulursanız tereddütsüz alın tavsiye ederim 56-60 cm kafa olcusu

• Beğen
@Serden Us Evet hoş duruyor.Muironun 2.versiyonu varmış bulursam onlardan alacağım.

@Anonim Allah kaza bela vermesin.Bende tercihini cratoni den kullanacağım.

@Hamid Asım Güzel kask benziyor bakacağım :)

Şu kaskı önerirmisiniz yada buna alternatif olcak modeller varmi?
Bide Kaskı bisikletin rengi ile uyumlu olacak sekilde mi alayım ?
bisikletim bu
(link)
Alacağım kask bu
(link)
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

Ben tchibo'dan 35TL'ye kask aldım, arkasında lambasıda var. Tüv sertifikalı.

Tabi sizin bütçeniz fazla olduğu için daha iyi ve pahalı kasklara yönelebilirsiniz.

Bell markasını öneririm, özellikle motosikletçiler bu markayı iyi bilirler ve överler.

Decathlonda bazı modellerinin satılıyor olması gerek.

@ikitekerbirdünya Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Evet bende deneyerek almayi düşünüyorum.Sizce giro saros lance nasil bir kask bilginiz varmı?

Bende size Ked marka kaskı öneririm.135 TL ye aldım ben.(link)

@M.Furkan Kurt Kask modeli hakkında bilgim yok ancak marka olarak tartışmasız iyi bir üretici.Eğer marka takıntınız yoksa decathlon da ki arkadaşın önerdiği kask fena değil bende aynısını kullanıyorum.

• Beğen
önerenler neye göre öneriyor. kaskın yapılan bir testi var mı ?

@oktayakgoz Bazı kasklarda hangi köpük cinsinden kaskın üretildiği yazar oradan anlıyabilirsiniz kalitesini.Ama tabiki hiç birimiz x markanın x kaskı ne kadar dayanlıkdır diye bilemeyiz.O yüzden bilinen markalar veya decathlon gibi mağzalara güvenerek kask seçimi yapıyoruz.

@M.Furkan Kurt O zaman bisiklet mağzalarına gidip deneyin derim belli bir fiyatın üzerine çıkınca kötü kask almazsınız zaten.

• Beğen
(link)

Şehirli bir kullanım için öneririm. Delta bisiklette farklı renk seçenekleri var.

Sakın ucuza kaçayım demeyin.Yoksa benim amca oğlu gibi kask ortadan ikiye ayrılır mal gibi ortada kalırsınız.Allahtan kafasına bişi olmadı.Kask 60 liraydı.

Markasını bile hatırlamıyom.
Doğa bisiklette de iyi kasalar var hem ucuz hem kaliteli.

Geri