Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

@mehmetsunu Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Kask guzel

@Necip Reis Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Evet bencede kaskta ucuza kaçılmaması gerekli sonuçta kafa koruyor.Doğa bisiklette güzel ürünler var sizin dediğiniz gibi.

Scudo
(link)

Dün bunu sipariş verdim. Üstten baktığında wolksvagen logosunu andırmakta...

Çok konu var, yeni bir tane daha açmak istemedim. Özceylan bisiklette bir kaç kask modeli gördüm. Bunları önerir misiniz, dechatlondaki 700 ve bell crossfire ile kıyaslar mısınız? Ucuzdan pahalıya sıraladım. Arada sıyrılan var mı, biraz daha ver al, diyebileceğiniz?
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Merhaba, bir süredir aklımda olan kask konusunu masaya yatırdım :)

(link) bu link'te bulunan kaskı gözüme kestirdim fakat sizlerin yorumları çok önemli. (Bu kaskın ön iç kısmında da tel kafes var buda iyi birşey mi?)
Ben Mtb kullanıcısıyım, bisikletim siyah-kırmızı renkte, kask da önem verdiğim konu sağlam ve renk uyumu akabinde estetik olması, en fazla üstteki linkte ki kaskın fiyatı kadar bütçem var.

Prowell kaskları da aynı bu civarda 59-r fakat ben minyon tipli birisiyim ve kafamda baret gibi durmasını da istemiyorum. Sedona kasklara'da göz attım bir çok kişi prowell'den yana SANIRIM şu sebepten; sedona da köpüğün üstünde ki (çoğu kask köpükten yapılmış sağlamlık olarak farkı nereden anlayacağız hiç bilmiyorum) desen ve renklerin olduğu kısım, kalıp köpüğün üstüne plastik plaka şeklinde yapıştırılmış, prowell'de böyle bir durum yok bir bütün. Üstteki link'te bulunan Moon kask'da sedona gibi m? veyahut önerebileceğiniz başka kasklar varmı? varsa linklerini veyahut isimlerini yazarsanız çok sevirim.

Ben kullanıyorum fiyatına göre yeterli hafif bu fiyata alınabilecek bir kask. Model farklı ama çok bir farkı yok gibi buradan alabilirsiniz daha uyguna...

(link)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
kask dedin mi akla prowell gelir. neden sebep dersen; prowell köpük değil farklı bir kompozit malzeme kullanıyor, kask normalde beton gibi çok sağlam ancak kırılma noktasında esnemeye başlıyor. malzemenin kesit görüntüsü vardı benim aldığımda gelen katalogda, malzeme dışı sert içi yumuşak bir malzeme. kesinlikle köpük değil. ayrıca 4 eksende farklı ayar sunuyor bunu çoğu ucuz kaskta bulamadım ben. kafada inanılmaz rahat.

bende f44 var kafada görüntüsü kaba gerçekten doğru. r66 ya bakmanızı öneririm o daha oval hatlı ve siperliği olmayan bir model.

sedona artık moon olarak üretiliyor ben de sedona mv-88 kullanıyorum gayet iyi plastik kaplama köpüğün üstüne yapışmış şekilde olur yine çünkü sadece isim değişti ama merak etmeyin kalkma falan yapmıyor sağlam bi yapısı var 1 yıla yakındır kullanıyorum ayar mekanizması da sorun çıkartmıyor kolay bozulacak gibi değil şehir içinde yeterli olur diye düşünüyorum ama bütçeniz varsa prowell alabilirsiniz

Ben bu kaskın full mat siyah olanını aliexpresten almıştım 1 sene önce. O zaman 55TL gibi bir fiyata sahip olmuştum. Bende m,nyon tipli olduğum için kafamda mantar gibi dursun istemediğimden tercihimi bu kasktan yana kullanmıştım ve halen de kullanıyorum. Hafiflik ve estetik görünüş bakımından gayet hoş. Tavsiye ederim.

@Anonim @ceycey84 Yorumunuz için teşekkürler, Moon kaskı n11'den satın aldım, beni görünüşü etkiledi, gelince fotoğraflarını atarım, alacak arkadaşlara da bilgi ve görüntü olur. Tek temennim umduğum gibi çıkmasıdır. Moon kask alacaklara @massaget 'in önerdiği sitede (link) şu kasklar'da çok güzel fiyatıda uygun. Ben bunlara rağmen öbürünü tercih ettim. Sonucu yakında göreceğim. Prowell alayim dedim bir ara ciddi, ozceylan da bana göre kalmamış. Başka sitelerde de çok aşırı fark vardı fiyat olarak nasip kısmet buna imiş.

Ben de moon kullanıyorum gayet rahat ve sağlam duruyor

(link)

Bende 2 haftadır bunu kullanıyorum, özellikle güneşliği baya işe yarıyor

İnternet sipariş vericeğimiz kaskı nerden anlıyabiliriz.Sipariş etmek kötü olay ozaman :(

@Berkay Akat
Kafanin cevresini mezurayla olcuyorsun ve alacagin sitedeki olcum tablosuna bakip hangisinin sana uygun oldugunu goruyorsun;)

• Beğen
Tepkiler: Berkay Akat
Herkesin kafa şekli farklıdır, kaskların da şekilleri farklıdır, her modelin farklı şekli vardır, bu yüzden bizzat denemeden kask almayın. Mesela bowing 700 ile bell crossfire çok farklı şekillere sahip. Birinde rahat ettim diğerini sevmedim. Sizde tam tersi de olabilir. Mutlaka deneyin, sonra isterseniz internetten daha ucuz satan bir yer bulup oradan alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Sarp X
bence de denemeden kask almayın.. yada dükkanlarda mağazalarda deneyin görün sonra gidip aynısını internetten daha ucuza alın :D

Geri