Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Merhaba dün ufak bir kaza sonucunda decatlon malı dandirik kaskım parçalandı ve akıllandım 300 tl gibi bir bütçem var kask önerir misiniz şehir bisikleti kullanıyorum

Scudo
@Alperenyuruk Valla bir saat öncesine böyle bir konu açmıştım moon kask ile ilgili ,kask güzel duruyo ama bana biraz pahalı gibi geldi,onun yarı fiyatı varmıs(moon kask 60 70 tl civarı )bakalım hangisini alıcaz ,biraz daha araştırmamız lazım ...

@fatih karabul valla başa gelmeyince önemi bilinmiyor kafamdan pahalı değil hoş 100 lira verdiğim kask dağıldı şu kaskın aynısıimage.jpg

@Alperenyuruk Aynen, kask olayına bence gerekli önem verilmiyor kanısındayım;hangi kask iyidir ne fark vardır vsvsvsv gerekli teknik donanımlı bir bilgiye açım ama maalesef ben istanbuldaki bisikletçileri epey gezdim ama istediğim bilgiye henüz ulaşamadım,aramaya devam ediyorum ,foruma bir şeyler yazıp öğrenmeye çalısıyoruz elimizden gelen bu ,ama en sonunda bisiklet işine aşık ,gerçekten bu işi asıl gayesini mutlu olmak için yapan birine rast gelecegimi düsünüyorum...hadi hayırlısı:)

arkadaşlar. bisiklet kıyafetlerim bunlardır.
yeşil ayakkabılara aldanmayın spd ye geçtim. kendisi bu dur (link)

kıyafetime uygun kaliteli ama fiyatı çok ta uçuk olmayan bi kask önerisine (link)

kask şimdiye kadar hiç ilgi alanım olmadığı için hangi markalarda neler var ne renkler var hangisinin makyajı daha iyi hiç bilmem.

biraz agrasif gözükmesini isterim kaskın. fiyatı da 150 yi geçmemesi iyi olur. 160 170 de olabilir
kaskı değiştirme amacım da içindeki süngerin artık olmaması. bandana ile kullanmak zorunda kalıyorum ve buda beni ayriyetten terletiyor kafam hava alamıyor tam.
yeni kask almışkende uyumlu bişe alayım dedim kıyafetimle

buradan tüm mtb severlere selamlar ve saygılar
@mariokaldato abiye de ayriyetten selam yolluyorum :D

22110_385904664925128_2825905438926434349_n.jpg 65076_323341147848147_1440873092191442091_n.jpg 10653817_397512273764367_5608044225352265306_n.jpg 11053582_397513200430941_8205373092861247406_n.jpg 11128825_397512697097658_7796757157244629074_n.jpg

@BF Okuru usta bence güzel durdu :D
gri kısımları siyah olsa daha tatlı duracakmış bunu alırım ben :hhhhhh:

Dosyalar

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    157,7 KB · Okunma: 77
Sadece sünger yüzünden değiştiriyorsanız neden yeni sünger almıyorsunuz? (Kaskın kendisinden de bir memnuniyetsizliğiniz varsa bilemem). ebay'de 3-5 dolara genel kullanım amaçlı yedek kask süngerleri var, ben arada bir yeniliyorum, gayet güzel oluyor. Orijinaline benzemiyor pek ama orijinalinden daha iyi geldi bana (daha kalın süngerler)

@BF Okuru usta şimdi kafamın çapını ölçtüm de tam 58 cm geldi. kask 54-61 yazıyor. varmıdır bi sıkıntı
@KaanG süngeri gitmişken değiştireyim dedim. takımıma uygun bi kask olsun bi isteği vardı hep içimde ama değiştirecek bi nedenim yoktu. bırak bu nedenle değiştirmiş olayım :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Nokta atışı konu olmuş benim için. Takipteyim.

Bu arada alın çevresi 60 cm. Uhh! :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@chnkrmz bende de aşağıdaki gıro var,kafan kucukmus,61 lik olanı kullanıyorum :D,fiyatı da söyediğin aralıkta.

kas.PNG

• Beğen
yani deyorsunuz ki kafan 58 ise 61 rahat rahat kullanırsın. e eve gidince ben sipariş vereyim bari :D

• Beğen
(link)
Memnunum. Test ettim gayet sağlam.

(link)

Peki şehir bisikleti için bu kaska 200 tl vermeye değermi. Özellikle bu sorunun cevabını sizlerden alabilirmiyim pek kıymetli ali beyciğim (şimdiden sonra adama yağ yak, yalakalık yap uğraş dur bakalım öfff)

• Beğen
Cratoni Miuro'yu düşündüm bir ara. Fotoğraf ve video konusunda pek bir şey bulamadım gerçi.

Ne dersin @chnkrmz ?

(link)

@Özal AYDIN benim gözümde güzel gözükmedi. tarzıma hitap edemedi bu kask.

• Beğen
@mehmetsunu
İyi ve kaliteli bir materyâl'den üretildiği için verme ye değer :D

@BF Okuru usta benim kide fiyatını hak ediyor dimi. :D senin önerdiğin yani benim beğendiğime fiyatım yetmiyo :ssrtcbya: (bende yağ yakmak istiyom göbek bölgemde istenmeyen yağlar var hala )

• Beğen
Geri