Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

@chnkrmz
Giro RİFT kaskı bende kullanmışdım.Yeni bisikletime rengi uymadığı için forum üzerinden satmışdım.Oldukça rahat memnun kalırsınız.

Scudo
Giro Rift gayet havalı bir kask.

Ben Giro Indicator kullanıyorum ve inanılmaz memnunum.

2 senedir kullandığım kask hala yeni gibi.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/02/fe8eda51cddf2651850172edc21d9b0d.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Konudan çok fotoğraflar ilgimi çekti 2. Fotoğraf çok yaratıcı :D geçenlerde bu konseptte bir fotoğraf sergisi vardı. Umarım aradığınız kaskı bulursunuz diyeyim adet yerini bulsun.

@chnkrmz Bunlar daha sağlam geliyor bana neden kullananı az acaba :D

• Beğen
@chnkrmz Abi bence kaliteli bir marka öncelikle 23 tane havalandırma boşlugu var.Antibakteriyel pedleri var.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Tahir Keskin Tam olarak nereden ,ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?bende moon kaskı alıcamda bu daha kaliteli diye biliyorum eğer fiyatı ćok uçuk degilse bunu almayı düşünebilirim...

Ben de daha konuyu okurken direk Giro Rift tavsiye etmeyi düşündüm sana. Geçen sene kullanmıştım beyaz olanını, benim kafa 56 numara Rift modelinde beden seçeneği yok malesef (varsa da Türkiye de bulamadım) tek beden ve aralığı oldukca geniş (54-61), ayarladığımda benim kafama oluyordu ama benim kafadan 6 numara büyük birine de olacak kadar büyük bir kask olduğundan kenarlarında çok boşluk kalıyordu ve biraz kaba görünüyordu. Yol ve MTB için yazıyor ama görüntü olarak MTB kullanıcılarına daha uygun bir kask. Şu an Limar 685 modelini kullanıyorum, o da güzel hafif ve kaliteli bir kask fakat Giro RİFT gerçekten çok daha sağlam ve kaliteli bir kask, süngerleri, kilit sistemi, dış kaplaması, boyası kayışları gerçekten başarılı. Parasını hak eden bir kask. Geçen sene ADAC Test ini de paylaşmıştım BU konuda. Hem kıyafetine de tam uyar.

Erdoganlar Bisiklet'ten almıştım. Indirim vardı. 120 TL'ye gelmişti. Güncel fiyatına bakmak lazım.

• Beğen

54-61 Beden seçeneği var. Benim alın çevresi 60. Uygun olur mu acaba?

Olur ama kışın içine bere giymek zor olur.

• Beğen
Aslinda bu konuda Erdoğanlar'ı arayabilirsiniz. Yardımcı olurlar.

o kadar önemli mi kaskın nasıl birşey olduğu? herhangi bir kaskı kullansak olmuyor mu?

@baykuş97 herhangi bi kask kullansak ta olur tabi. ben biraz da görünüşüm güzel olsun istedim. bide almışken üst kalite alayım dedim. rahatlık ve hafiflik bakımından.
bu ne deniyodu unuttum. saykılcık mıydı neydi. bende biraz o ruhtan var :D

@chnkrmz Nokta atışı değil ama ölçü konusunda yazmak istedim. Şimdiki kaskımda uyumlu beden olarak 58-62 cm yazıyor. Benim ölçtüğüm 58,5 cm. Çok rahat oturuyor. Giro'nun modele göre beden aralıklarını tam bilmiyorum ama bedene 54-61 diyor, aralığı biraz geniş. Normalde rahat uyar ama kışın kaskın altına bir de bere gibi bir şey giyeyim derseniz -bir ihtimal- uymayabilir. Eski kaskımda beden üst limite yakın olduğu için o kaskı sadece yazın takabiliyordum. Kar maskesi takınca kask sığmıyordu. Gerçi benim kar maskesi de biraz kalın ama... :) Yine de belirtmek istedim.

Benim baş çevrem 56 cm. Kask alırken S beden alacaktım, Erdoganlar 'daki arkadaşın tavsiyesi üzerine 54 - 61 beden aldım. Yazın çok dar gelip terletmiyor, kışın içine polar bere takılıyor.

• Beğen
Bende 3 ay önce cratoni ışıklı modelinin 120 tl ye aldım ürün sağlam sorun yok tavsiye edebilirim

• Beğen
Geri