Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Bunu al iyi koruyor;)
Bell crossfire
Decathlon da var.
Bugün yaşadım;(
İyi koruyor.

Dosyalar

• 20150916_173742.jpg
    20150916_173742.jpg
    62,1 KB · Okunma: 53
  • Beğen
Tepkiler: OguzGyan
Scudo
kendi kaskımı aldığım fiyata satıyorum , linkteki ürün kırmızı siyah olanı, satma nedenim renginin bisikletimle uyumlu bi kask alacak olmam, ama çok da mühim değil 100 tl veren olursa satarım yoksa dursun kafamda :)

(link)

@Yunus M. Araştırdım baya şekli ışıgı da hoşuma gitti elbette da kalitelileri var bütce meselesi.

Amerikan olan Bell markasi bi cok spor dalinda kask uretimi yapiyor. Ben her dalda uretim yapan degilde dogrudan guvenlik uzerine oldugu icin Bell Crossfire tercih etmistim

Bende Bell Crossfire kulanıyorum. İki kere yere kafayı çaktım, kask sağlam yani pek bir yamulma falanda olmadı kaskın üzerine düşmeme rağmen.

@Uğur Tefci

Kaski mesaji yazdiktan sonra almistim. Hala kullaniyorun ve memnumum. Fiyati biraz tuzlu ama Cratoni kask ureten bir firma. Satis sonrasi destegi cok iyi. Cratoni firmasi kazalardan sonra parcalanmis kaskini distributorune faturanla gotur yenisini sana %60 indirimle veriyor.

Arkadaşlar ben şehir bisikleti için kask arıyorum tam ismini bilmiyorum ama basma kalıp az deliği olan kasklar var ya onlardan bana 100 tl ye kadar ne önerirsiniz acaba mesela anlatmak istediğim tarz SEDONA MT 18 bu tarz kasklar

@OMER M.

Ömer Bey, bu tip kasklar sizi aşırı terletecektir.
Açıkçası ben önermem böyle bir kaskı. İçindeki hava sirkülasyonu sıfıra yakın olduğundan başınız bayağı bayağı ısınacaktır.
Hele bir de güneşli bir günde kullanacağım derseniz o zaman daha fena. Ciddi anlamda fenalık geçirebilirsiniz sıcak bir günde yapacağınız uzun bir sürüşte.

Onun yerine şöyle bir kask daha iyi olacaktır;
(link)

Prowell F44R kullanıcısıyım. Havalandırması ve koruması iyi. 80 Lira civarı fiyatı. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: OMER M.
Bende de bTwin urban helmet var 50 liralık birşey

@katran
Bianchi yapmış Gucci ile birlikte, City Bike Kaskı.. Fransa moda haftası.. :D

• Beğen
Sedonanin standart kasklarindan almak en mantiklisi full kapali kasklar cok terletir acikcasi, kış icinde kask yağmurluğu (kask uzerine giydirilen su gecirmez kumastan reflektörlü kılıf) daha doğru olacakyir diye dusunuyorum

• Beğen
kaskın üzerinde kesit ve alanları çok daha fazla hava alsın diye yapmıyorlar, daha fazla kesit açıp, aynı mukavemeti sağlamak adına kafes düzen yapıyorlar.. amaç tamamen kaskı hafifletmektir.. kaskın ön tarafında ufacık 2 tane delik olsun, arka kısımında da daha geniş kesit olsun, kask kafada takılı iken gerekli aero dinamik hava akımını sağlayacak boşluk var ise, kask sıcaktan kafayı pişirmez... her firmanın bu tarz bir sürü kaskı var ayrıca bu kaskların trafikte hareket kabiliyeti daha yüksektir.
06_melon_helmets_biker_grey_black.jpg

bunlarda lazer ve uvex.. bulsam alacam ama bende bulamıyorum. benim kaskımda ne yazıkki Cube pro kask.. Yarış & Mtb Kaskı karışımı bişi ön tarafında siperliği miperliği var.. Sanki hepimiz yarışlara katılıyormuşuz gibi bisiklet dükkanlarında yarış bisikletleri yarış ekipmanları var.. muzdaripim bu konuda.. aslında en çok yaptığımız bisiklet sürme tarzı yabancı kaynaklarda bolca göreceğiniz üzere "city cycling" veya "city commuting" olmasına rağmen varsa yoksa yarış ekipmanı.. Lazerin arkadaki Led aydınlatması da cayır cayır ışık veriyor bu arada..
41HDM+Et7cL._SL500_.jpg
040110_lazer_urbanize_helmet_1.jpg

Öncelikle herkese merhabalar 60 tl civarında kask arıyorum biraz sağlam olursa çok sevinirim 2. el koymassanız sevinirim şimdiden önerilieriniz için teşekkür ederim:)

Hocam Sedona nın 50 liraya bi kaskı vardı ondan alabilirsin bende kullanıyorum memnunum.

bende sedona kask var 60a almışdım o civara bulurusun sedona :harika:

Geri