Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Sedonanın kaskını kullanıyorum 55 liraya almıştım onlardan alabilirsin

Scudo
Selev kaskların fiyatları 70 75 tl civarından başlıyor. Kesin bir araştır bak derim fiyat performans oranında çok güzel kask. Kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.

Evde kullanılmayan alüminyum tencere varsa iyi bir kask olur. Piyasadaki ucuz kasklara göre koruma ve dayanıklılıkda bir numara olur.

Piyasadaki kasklar sıkıştırılmış köpük genelde.

Abus hyban helmet satın aldım. Sıcakları düşünerek beyaz seçtim. Bike24 almanya sitesi türkiyede 190tl delta bisiklet te. Bike24 de ise 38+20 € gelince buraya bir incele konusu açmayı düşüyorum.

terzi metresiyle kasinin 1-2 cm yukarindan kafanin cevresini olcuyorsun o kadar

yeni konu açmak istemedim .

şehir için bir kask tavsiyesi istiyorum. prowell f59r hiçbir adreste m beden bulamıyorum. alternatif önerilere ihtiyacım var . 150 liraya kadara mümkünse

150 TL Civarı GIRO marka kask önerileriniz varmıdır.Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim :)

@AsteroidQQ Giro İndicator Livestrong kaskı önerebilirim.Bikeanoutdoor sitesinde indirimdeydi.
Kullanıyorum ve memnunum

Pardon sadece Giro İndicator diyecektim.Bendeki ürünün isminide yazmışım.

• Beğen
Tepkiler: the_dr
Aliexpressten kask önerisi olan var mı? Veya herhangi bir yurtdışı sitesinden uygun fiyatlı sağlam kask önerisi de olur.
Teşekkürler

Yeni konu açmaktansa bu konuya hafif bir hort yapalım. (Kask konusunda oldukça fazla saçılmış konu var forumda)

Merhabalar,

kısa bir süre önce yurtdışında yaşayan bir arkadaşım aracılığıyla aldığım kaskları sizlerle paylaşıyorum.

Kendim için tercih ettiğim kask (link) ; ürün oldukça konforlu, kafayı çok iyi sarıyor (ürün mtb kaskı olarak dizayn edildiği için arkaya doğru uzayan ve kafayı saran bir yapıya sahip, bu daha fazla koruma sağlıyor, hem bundan dolayı hem de doğru beden ölçüsüyle ilgili bir durum olduğu için kask tam anlamıyla kafayı sarıyor), arkadaki ayar sistemi sayesinde kafanızdayken tek elle çok rahat ayar yapıp kaskı oturtabiliyorsunuz. İçindeki pedlerin yumuşaklığı hissedilir derecede yumuşak ve çıkarılıp yıkanabiliyor. Önündeki vizörü kullanmak istemezseniz çıkarabiliyorsunuz, seçim sizin. Havalandırma kanalları oldukça yeterli düzeyde (sanırım 22 kanalı vardı :) , Specialized, "4th Dimension Cooling System" ismini verdiği bir havalandırma sistemi kullanıyor.), mtb kaskı olarak geçmesine rağmen hafifliği gayet iyi ve kafanızda rahatsızlık yaratıp ağırlık yapmıyor. Ürün yeterince güvenlik sertifikasına sahip, zaten bu kadar büyük bir markada bunun olmaması biraz garip olurdu. Evet fiyatı biraz pahalı ama kask konusunda kendini ispatlamış markaların fiyatları genelde birbirine çok yakın ve segmentlerine göre aynı düzeydeler. Ayrıca bisiklete harcadığımız para konusunda bence en son düşünmemiz gereken şey kaska vereceğimiz para, zira bir duvarla veya bariyerle aramızda olan ve bizi koruyabilecek olan tek şey o.

Kız arkadaşım için tercih ettiğimiz model ise (link) , ürünler zaten birbirinin kadın/erkek versiyonu, kullanım konusunda da aynı rahatlık ve konfora sahip. Ürünün hafifliği ve kafayı kavrayışı çok iyi olduğundan çok rahat ve kısa sürede alışabiliyorsunuz gibi ek bir yorumu oldu kız arkadaşımın. Şikayet edilen tek nokta ise çok sade oluşu, mesela o pembeler daha fazla olabilirdi :)

Fotoğrafları aşağıda sizlerle paylaşıyorum, özellikle birini vizörlü diğerini vizörsüz çektim, alışveriş sürecine başka bir konu başlığında değineceğim.

Herkese kazasız belasız sürüşler.

60688 dosyayı görüntüle

60689 dosyayı görüntüle

60690 dosyayı görüntüle

60691 dosyayı görüntüle

60692 dosyayı görüntüle

60693 dosyayı görüntüle

60694 dosyayı görüntüle

60695 dosyayı görüntüle

60696 dosyayı görüntüle

60697 dosyayı görüntüle

60698 dosyayı görüntüle

bende bu aralar kask'a yogunlastim arastirma icerisindeyim..(yol bisikleti kullaniyorum)

@ercst0rm şu sıralar merlin'de indirim vardı sanırım kasklarda, bir bakın isterseniz, oldukça kaliteli ve sağlam markaların kaskları vardı orada.

@ÖmerMurat
tesekkur ederim ilginiz icin specialized kasklara bakiyorum cemberde kask vertigoda var fakat yurt ici alisveris olucak sanirim.

Btwin 500 Bisiklet Kaskı 115 TL (link)

Aldığım bisiklet için olmazsa olmaz ekipmanları toparlamaya çalışıyorum. Kask için bağlatısını verdiğim Btwin marka ürünü tavsiye eder misiniz ? (tayt olayını hallettim)

http://www.decathlon.com.tr/media/832/8328686/big_ca81f03754ad4d2e9fe1ca4932a04063.jpg

Merhaba, önce kısa özet geçeyim... Bianchi Touring şehir bisikletim var ve genelde izmir sasalı arası bisiklet yolunda sürmek üzere zaman zaman trafiğe de çıkan biriyim.

Kaskların, yol, şehir ayrımını bilmiyorum ve zaten sahilde gördüğüm herkesin kafasında da az sonra atacağım linktekilere benzer kasklar mevcut.
Bu 150tl yi geçmeyecek önerinizi almakla beraber şu iki kask arasındaki farkın ne olduğunu öğrenmek istiyorum;

kessbisiklete yürüme mesafesinde olduğum için gidip oradan alabilirim de.

Prowell f-66m (link)
Prowell r-66m (link)

Bu iki kaskın farkı nedir acaba?

Bir diğer soruma gelince, amazon.com da giro markalı ve schwinn markalı kasklar var. Onlar daha mı iyidir?
Almaya değer mi?Yoksa ortalama bu bütçe aralığında bu prowell ler güvenlik sağlar mı?

Geri