Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

@TuzluNişasta52 Şöyle bir söz vardır hocam; Late better than never. Türkçesi ise "Geç hiçten iyidir" dir.Bu devirde 3 büyük şehirden birinde olmadan internetsiz yaşamak olmaz gibime geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: gkgarage ve selket
Scudo
@kaskreis
O fiyata gidip bir full face almak da çok mantıklı olurdu ama sonuçta bir xc yarışında full face kask o kadar da gerekli değil, hem rahatsız edici hem de görüş açınızı kapatıyor, zaten o kadar parayı versem takmam duvarıma asarım :D

@selket her yarışta değil her sürüşte takarım ona para versem,açık kask taktığı için çenesi boğazına kaçan birini görmüştük motor forumda.

@kaskreis
Tamam da sonuçta xc yarışları icin tasarlanmis %20 eğimli bir rampadan fazlası olmuyor ki parkurlarda

@selket Bir anda dengeni kaybedip yüz üstü düşsen..Hatırlarsan Tour De France'da düz yolda da düşmüşlerdi, her an herşey olabilir.

@kaskreis
Bence vizorü yeterince sağlam ve uzun yüzü de korur gibi

@selket vizör hiçbir işe yaramıyor,biraz motor kazası videoları izlersen 1500-2000 liralık kaskların vizörleri bile kaza anında dağılıyor, kalınlığı 1cm yi geçmeyen plastik bir parçadan medet ummak yanlış birşey.

@kaskreis
Motor kazası ?

@selket Motorsiklet kazası. Vizör derken kros gözlüğündenmi bahsediyorsun?(link)

Yukaridaki şapka gibi olan şey

Yüzünüzün yere deymesini önlüyor

@selket O yere değdiği anda kırılır emin ol,benim kaskımda da var, güneşi önlemek için yapılmış dandirik bir parça

Bu arada demirden olsa da çenen mutlaka yere deyer.

@kaskreis
Beni 2 kere kurtardı

@selket Fotoğrafını atabilirmisin, yüz üstü mü düştün?

Bir fullface arayisindayim bu ay icinde alicamzaten

https://i.hizliresim.com/7vpaGm.jpg bu kaskın aynısından dı

Uyduruk bir parça gibi dursa da gerçekten sağlam

@selket sen onu elinle tut aşağı yukarı hareket ettir sağlamlığını anlarsın ;)

Tamam o konuda sıkıntı yok @kaskreis bana yüzüm yere paralel indi karşıdan gelen bir darbe olursa kırilmasi zor biraz

@selket Yurtdışından alma şansın varsa fullface tavsiye verebilirim 200ila 1500 arasi var.

@kaskreis
Türkiyede aynı şeye 10kat fazla para veriyorsun, kesinlikle aliexprsten alicam

@selket Aliexprese pek güvenme derim,çakma şeyler 3 te 1 i fiyata satılıyor.Tabiki hepsine güvenme demiyorum araştır. Ben motoin.de ye bak derim.

Geri