Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

ben kask mojito almayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Scudo
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.

Kafamı ölçtüğümde 58.5-59.1 cm geliyor. (link)kaskın hangi bedenini alacağımı kararlaştıramadım. Yardımcı olur musunuz

20170401_143211.jpg

Konu başlığı çok eski ama ginede yazmak istedim ked marka kaskı kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim .

Met Stradivarius Kask İncelemesi almayı düşünenler için faydalı olabilir

(link)

@erayeren
(link)
Kullanıyorum memnunum tüm güvenlik sertifikalarına sahip...

Farklı renklerde de var abartmaya gerek yok...

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Arkadaşlar merhaba benim bir kaskim var fakat kuzenim icin yeni bir kask arayışına girdik sizlere 1-2 kask seçeneği sunacağım bana yardim ederseniz sevinirim.

1-http://shop.bisikletgezgini.com/urun/kask-sedona-mtv-18/

2-http://m.n11.com/sedona-istanbul-temali-siyah-bisiklet-kask-s-m-l-xl-beden-P168161646
Bunlar arasinda kaldık bunlar uygun olurmu? Sizinde tavsiyeleriniz varsa bekliyoruz şimdiden çok teşekkürler Bu arada ben be kuzen mtb kullanıyoruz

@farukbursali neden vona alma dediniz ben d&r dan aldım 79 tl mi neydi indirim çekim vardı onu kullanmam lazımdı bunda değerlendirdim daha önce kullandınızmı acaba

Kask markasının aero modeli Infinity inceleme masamızda

(link)

abiler bisiklete yeni basladim ve bana 100 tl yi gecmeyen bir kask lazim ilk sayfalardaki markalara baktim ama (prowell vs) ama konu eski olduğu icin fiyatlar yükselmiş benim daha ucuz bir kaska ihtiyacım var daha yeni bisiklet aldiğım icinde kaska max 100 tl verebilirim önerilerinizi bekliyorum :)

@Umut74 Şuna bakabilirsin;
(link)

bisikletim dağ bisikleti decathlon bi tur belirtmemeis bu her türe uygun mudur

@Umut74 Farklı modeller var decathlon sitesinde. Link attığım yol tipi, diğerlerinde de dağ diye belirtiyor. Bütçene göre bir kask bulabilirsin.

Yeni konu acmak istemedim. Suan ki fiyatlara göre yeterli diyebileceğimiz fiyat performans ürünü 100-150 lira civari bir urun önerisi alabilir miyim ?

Bana da 100-130 lira arası yol bisikleti kaskı önerirseniz çok sevinirim.

Yeni yeni bisiklete binmeye başladım görüntüsü hoşuma gitti ama BTWİN 900 kask almalı mıyım?

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Arkadaşlar 150 liraya kadar yol bisikleti kaskı önerir misiniz ?

Geri