Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

(link)
tavsiye ederim bende kullanıyorum rahat ve hafif fiyatına göre iyi bir ürün

Scudo
bana yardımcı olursanız sevinirim decathlon dan bunu kullanan varmı (link) memnunmusunuz yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler (link)

Arkadaşlar yol bisiklet kaskı alacağım bütçem 300-450 arası ne önerisiniz? şimdiden teşekkürler.

@sahinerden @baris33 500-700-900 serileri piyasadaki bir çok kasktan daha sağlam gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

Kaskın rengini nasıl seçiyorsunuz? Bisikletin kadrosuyla mı yoksa giyiminizle mi uyumlu olmasına dikkat ediyorsunuz?

@Mehmet Nejat Karahan

Giyim ve bisikletten bağımsız olarak kırmızı olmasına dikkat ediyorum. Yıllarca otomobil sürmüş ve trafikten sıkılıp satmış birisi olarak bir sürücünün yola dair algısının büyük kısmının kırmızı renk olduğunu biliyorum.

Araç sürücüsü ya kırmızı lambayı ya da araçların kırmızı arka farlarını baz alarak ilerler. Bizi fark etseler daha güzel olur ama öyle olmadığına göre dikkatlerini çekmek gerek.

@Mehmet Nejat Karahan

Eğer trafikte sürüyorsanız bence son derece rüküş giyinin. Her şeyi değişik renkte giyinin. Ben bazen çorapları bile farklı renkte giyiyorum. ?

Ama yarışta (ki trafiğe kapalıdır) ya da bisiklet yolunda renk uyumu iyidir tabi.

Katlanır bisiklet kullanıyorum ve uygun kask arıyorum. Şöyle bir şey buldum. Peşin 234 TL.

(link)

Bu fiyatı geçmemek kaydıyla bundan daha kaliteli bir kask önerebilecek arkadaş var mı?

Kesinlikle tr de Giro. Foray modeli fazlasıyla iş görür. Wiggle dan falan alacaksanızda Met yada Oakley diğerlerine bakmayın bile. Kask a hele hic bakmayın. Aero isterseniz met manta yada rivale sağlam uygun bişeyse eğer met idolo veya strale alın derim.

Giro Foray kullanıcısı olarak gerçekten güzel bir kask.Öneririm.:harika:

197464 dosyayı görüntüle

Decathlon'un bir kaskını ilk defa beğendim. Konfor, hafiflik, şıklık; bu renk bence her renk forma ve bisikletle uyum sağlar, görünürlük de iyi. Limar ve Prowell'de daha uygun fiyata belki bulunabilir ama gidip mağazadan deneyip almak da bir avantaj.

@Haggard1963
Katlanır bisiklet kullanan biri için bu kask uygun olur mu acaba?

@Mehmet Nejat Karahan
Güzel kask fakat bu modelleri bayadir sitede satışta. Almadan önce arayıp üretim yılını sorun derim.

@Türko
Üretim yılı bize ne söyler?

@Mehmet Nejat Karahan
Elbette olur. Bence tam koruma gerektiren mtb parkurları hariç, en kullanışlı kasklar yol bisikleti kaskları. Şehir kaskı denen kapalı, hava aldırmayan kütük gibi kasklar özellikle yazın çok rahatsız.
900 serisi kasklar uzun zamandır satışta ama bu Van Rysel serisi 2019 model.

@Haggard1963

Maalesef L beden Türkiye'de kalmamış. Bugün Decathlon'a gittim, M bedeni denedim, olmadı.

Buldum şimdi, Forum İstanbul'da varmış ama kim gidecek oraya:)

Son düzenleme:
Sanırım yarın Van Rysel kask alacağım. Kullanan var mı aranızda? Nasıl bilirsiniz kendisini?

@Mehmet Nejat Karahan
Beğenilen bir kask ama renk konusu biraz kafa karıştırıcı..Decathlon'un sitesinde bir kişi ''gümüş rengini beğenmedim,iade ettim'' demiş..!
Siyah veya beyaz renk olsaydı,ben de alabilirdim bu kaskı..

Geri