Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Oakley aro 3 mips56D6415F-34C2-4690-A510-6A8FF8D934EF.jpeg

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Scudo
@Mustaac

Aynen katılıyorum.Bu lastiği bacanakta ben verdim.Daha önce ben kullanıyordum.2-3 kez kullandım.Bacanak bisikleti alınca ona bisikletine çok yakışacağını düşündüğüm için hediye ettim.Lastik Michelin Pro 4 Comp Servisi Course lastiği .Bike 24 ten almıştım.Harika bir yol tutuşu var ve Harika hızlanıyorsunuz.tabi zevk meselesi arkadaş beğenmemiş.Hayırlısı olsun.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Selamlar,
500 tl ye kadar güncel kask önerileriniz neler olur?
Ked spiri 2 K-star almayı düşünüyorum, denemiştim çok rahat ettim. K star teknolojisi olmayanı 240 tl ilken k star 480 tl. ? ancak k star gece görünürlüğü inanılmaz artırıyor. Buradan izleyebilirsiniz.

Aynı fiyatlara giro foray da var. Kararsız kaldım

Önerisi olan?

@Olsonur
(link)

Cratoni çok iyi bir alman markasıdır, tüm kasklar Almanyada üretilir ve ömür boyu garantilidir, aynı sitede çok güzel indirim var aynı markanın diğer modellerinede bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Gökay Akçay
Çok tşkler. Hemen inceleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Yıllar önce aldığım cratoni kasktan çok memnunum. Rahatlıkla tavsiye ederim.

@Mehmet Nejat Karahan

Merhaba kolay gelsin. Aynı kaskı ben de gözüme kestirdim. Kullanan birisi olarak yorumlarınız nasıldır? Çoğu markayı bilmediğim için neye göre seçeceğimi bilememekten ötürü, dechatlone en azından çok dandik değildir mantığı ile düşündüm. İnmold da olması beni bu kaska yönlendirdi. Çoğu kaskta farklı teknolojilerden bahsediyor ama tam olarak ne olduğunu bilemediğim için dechatlona güveneyim dedim. Kullandıktan sonra farklı marka model önerileriniz de var ise onları da duymak isterim. Malum bir işe yeni başlayan herkesde olduğu gibi yanlış da olsa, insan şunu al bu iyidir diyen bir yorum bekliyor. Malum acemilik kafa karışıklığı yaratıyor. Fiyat konusunda da biraz daha yukarılara da çıkabilirim. 2-3 katına mesala, Sonuçta güvenlik her şeyden önce gelir. Sanırım Giro en iyilerinden biri, internette var ama bi yeri aradım üretim tarihini sordum 5dk sonra ancak 2013 olduğunu öğrenebildim. yani çöpü parayla alacaktık neredeyse. Teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar..

Bell crossfire hala saglam hafif decatlondan almıştım

@serkan sinan
Eğer bütçeniz kısıtlı değilse van rysel almaya kasmayın. Ben aldım, fiyatına göre uygun kalitede bir kask, kulak ayarı kısmı biraz sıkıntılı orayı sabit yapmışlar öne geriye değil sadaca aşağı yukarı ayarlanıyor. Kask, cratoni, giro gibi kasklar hem koruma hem de hava kanalları olarak daha iyi olabilir. Mesela yıllar önce 250 liraya aldığım cratoni, yeni aldığım van rysel kaska göre gömlek gömlek üstün.

@Mehmet Nejat Karahan 5 yılda bir kask eskir diye okumuştum.
Başka bir pazarlama iddiası, kask performansının zamanla kötüleştiğidir. Bilimsel çalışma, oranı yılda% 0.7 olarak buldu. Yani, 10 yaşındaki bir kask, darbe almadıkça veya başka bir şekilde hasar görmedikçe, neredeyse yeni bir kask kadar koruyucudur.

Kaynak: sheldonbrown.com/helmets.html

petzl.jpg

Dağcılık malzemeleri üreten Petzl markasına ait Meteor 3 modeli dağcılık, bisiklet ve su sporları için ayrı ayrı sertifikalandırılarak CE ve UIAA onayı almış. Turuncu, yeşil ve beyaz olarak renk çeşitleri de mevcuttur. Ürün şu an Meteor 4 olarak üretimde ancak Meteor 4 bisiklet için sertifikalandırılmamış. Meteor 3 modeli bazı yurtdışı kaynaklı outdoor sitelerinde yeni ve tercih edilirse ikinci el olarak mevcut.

Teknik Detaylar:

Marka - Model:
Petzl - Meteor 3
Ölçü: Tek beden (53-61 cm.)
Ağırlık: 235 gr.
Malzeme: İçi polistiren köpük, dışı polikarbonat
Sertifikalar: CE EN 12492, UIAA 106

• Beğen
Tepkiler: Clal
Kaskın rengini nasıl seçiyorsunuz? Bisikletin kadrosuyla mı yoksa giyiminizle mi uyumlu olmasına dikkat ediyorsunuz?
Bir kask tercihen gündüz saatlerinde en iyi görünürlük için parlak renkli olmalı ve gece görünürlüğünü iyileştirmek için yansıtıcılarla zenginleştirilmelidir. Yaz aylarında beyaz bir kask güneş ışınlarını yansıtarak başınızı serin tutar.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
@Olsonur
(link)

Cratoni çok iyi bir alman markasıdır, tüm kasklar Almanyada üretilir ve ömür boyu garantilidir, aynı sitede çok güzel indirim var aynı markanın diğer modellerinede bakabilirsiniz
Şantiye kaskı takas

Screenshot_20200322-110909.png
dün bu ürünü internetten aldım. hafta ici gelecek. umarım pişman olmam. kullanan varsa yorum yaparsanız memnun olurum...

Arkadaşlar herkese selam. 1-2 haftalık turlarda (virüs nedeniyle iptal olabilir) ve günü birlik şehir gezmelerinde kullanmak için kask araştıyorum. Olabildiğince sade bir model bakıyorum. Aeordinamiği ultra harika olan bir şey bakmıyorum. Çok hız yapan bir insan değilim ayrıca bagajımda olucak zaten. İstediğim şey çok çılgın tasarımı olmayan mümkünse siyah ya da koyu renk olan fakat yazın kafamda volkan sıcaklığı yaşatmayacak bir şey. Bazı modeller buldum yorum yaparsanız çok sevinirim.

Link vericektim ama profilim yetersiz kalmış. isimlerini yaziyim buraya
1. Giro quarter fs
2. Btwin City 500 dekatlon
3. Btwin 500 dekatlon
4. Btwin 100 dekatlon
5. Salcona Sk 501
6. Sedona Urban Ma-2 Siyah M
7. Giro Register

Biliyorum biraz çok seçenek oldu ama yani dediğim gibi sade, koyu, tek renk olacak bir model arıyorum.

Arkadaşlar herkese selam. 1-2 haftalık turlarda (virüs nedeniyle iptal olabilir) ve günü birlik şehir gezmelerinde kullanmak için kask araştıyorum. Olabildiğince sade bir model bakıyorum. Aeordinamiği ultra harika olan bir şey bakmıyorum. Çok hız yapan bir insan değilim ayrıca bagajımda olucak zaten. İstediğim şey çok çılgın tasarımı olmayan mümkünse siyah ya da koyu renk olan fakat yazın kafamda volkan sıcaklığı yaşatmayacak bir şey. Bazı modeller buldum yorum yaparsanız çok sevinirim.

Link vericektim ama profilim yetersiz kalmış. isimlerini yaziyim buraya
1. Giro quarter fs
2. Btwin City 500 dekatlon
3. Btwin 500 dekatlon
4. Btwin 100 dekatlon
5. Salcona Sk 501
6. Sedona Urban Ma-2 Siyah M
7. Giro Register

Biliyorum biraz çok seçenek oldu ama yani dediğim gibi sade, koyu, tek renk olacak bir model arıyorum.
Madem giro baktınız ben size gironun isode serisini tavsiye edeyim. Hem sade hemde görüntüsü güzel.

• Beğen
Tepkiler: Histogram
Madem giro baktınız ben size gironun isode serisini tavsiye edeyim. Hem sade hemde görüntüsü güzel.
Tavsiye ettiğiniz modele baktım çok güzel. Ama biraz daha Gironun ilk yazdığım modeli hoşuma gitti açıkçası bu kadar kapalı kaskların sıcakta ciddi problem yaratırmı onu düşünüyorum. Bu tarz kaskaları kullanıp sıcakta çok problem yaşayan varmıdır acaba forumda ?

Geri