Başka bir pazarlama iddiası, kask performansının zamanla kötüleştiğidir. Bilimsel çalışma, oranı yılda% 0.7 olarak buldu. Yani, 10 yaşındaki bir kask, darbe almadıkça veya başka bir şekilde hasar görmedikçe, neredeyse yeni bir kask kadar koruyucudur.@Mehmet Nejat Karahan 5 yılda bir kask eskir diye okumuştum.
Havalandırması gayet iyi Ali Önder, kullanmasam tavsiye etmem.@Adem Tırpancı bu fazla kaçar... Ter??? Büyük problem
Bir kask tercihen gündüz saatlerinde en iyi görünürlük için parlak renkli olmalı ve gece görünürlüğünü iyileştirmek için yansıtıcılarla zenginleştirilmelidir. Yaz aylarında beyaz bir kask güneş ışınlarını yansıtarak başınızı serin tutar.Kaskın rengini nasıl seçiyorsunuz? Bisikletin kadrosuyla mı yoksa giyiminizle mi uyumlu olmasına dikkat ediyorsunuz?
Şantiye kaskı takas@Olsonur
(link)
Cratoni çok iyi bir alman markasıdır, tüm kasklar Almanyada üretilir ve ömür boyu garantilidir, aynı sitede çok güzel indirim var aynı markanın diğer modellerinede bakabilirsiniz
Madem giro baktınız ben size gironun isode serisini tavsiye edeyim. Hem sade hemde görüntüsü güzel.Arkadaşlar herkese selam. 1-2 haftalık turlarda (virüs nedeniyle iptal olabilir) ve günü birlik şehir gezmelerinde kullanmak için kask araştıyorum. Olabildiğince sade bir model bakıyorum. Aeordinamiği ultra harika olan bir şey bakmıyorum. Çok hız yapan bir insan değilim ayrıca bagajımda olucak zaten. İstediğim şey çok çılgın tasarımı olmayan mümkünse siyah ya da koyu renk olan fakat yazın kafamda volkan sıcaklığı yaşatmayacak bir şey. Bazı modeller buldum yorum yaparsanız çok sevinirim.
Link vericektim ama profilim yetersiz kalmış. isimlerini yaziyim buraya
1. Giro quarter fs
2. Btwin City 500 dekatlon
3. Btwin 500 dekatlon
4. Btwin 100 dekatlon
5. Salcona Sk 501
6. Sedona Urban Ma-2 Siyah M
7. Giro Register
Biliyorum biraz çok seçenek oldu ama yani dediğim gibi sade, koyu, tek renk olacak bir model arıyorum.
Tavsiye ettiğiniz modele baktım çok güzel. Ama biraz daha Gironun ilk yazdığım modeli hoşuma gitti açıkçası bu kadar kapalı kaskların sıcakta ciddi problem yaratırmı onu düşünüyorum. Bu tarz kaskaları kullanıp sıcakta çok problem yaşayan varmıdır acaba forumda ?Madem giro baktınız ben size gironun isode serisini tavsiye edeyim. Hem sade hemde görüntüsü güzel.