Bugün Decathlon'dan Van Rysel Roadr 900 kaskı 230 TL'ye aldım. Son kalan L bedeniydi. Zaten stokları sınırlı. Ayrıca Türkiye'de tek rengi satışta o da krom. Çok kaliteli bir şey gibi durmuyor ama bakacağız. Hayırlısı.
Hi bike tan Bacanağıma aldırdığım kaskım. Giro M beden.Çok iyi oldu.Harika bir kask.Çok hafif. Manyetiği çok iyi, vizörü acayip iyi oturuyor.
Çok kaliteli bir vizörü olduğunu da belirteyim. Zeis marka. Henüz kullanmadım. Deneyimleri daha sonra burada paylaşırım.
@Yanlamavehıztutkunu
BÖyle yazmaya devam ederseniz yardım alamayacaksınız, daha doğrusu edemeyeceğiz çünkü ne tarz bir kask istiyorsunuz, sürüş tarzınız nasıl vs. gibi soruların yanıtını alamadan bir şey önermek zor. Yeni mi başladınız? Yoksa kask güncellemek vs. mi istiyorsunuz?
Butcem 200-300₺ arası, turcuyum kask arıyorum, ortalama 100km turlara çıkıyorum ya da uzun kampli turlara. Kask önerisi alabilir miyim? Renk olarak mat mavi ve mat siyah tercihimdir.
@ginflon
Decathlon'da Roadr 500 siyah mat kaskı tavsiye ederim. Ben beyazini kullaniyorum iç destekleri, ayar kısmı ve arka tarafina ışık takilabilir olmasi cok güzel. Bir inceleyin derim.
@scottrek
Her şey çok güzel fakat o Canyon’a Michelin yakışmamış. Bi Conti veya Vittoria tercihim olurdu. Kask gerçekten çok şık. Seneye alacağım kask olabilir.
@DD
Hocam arkadaşın taktıgı lastik pro4 endurance. Düşük yuvarlanma direnci ve patlak korumayı bir arada sunabilen yegane modellerden. Benim yol bisikletinde de aynı lastiği kullanıyordum çok memnun kaldığım bir modeldir.
Pro4 service course da olabilir bu arada. Ama o da çok çok iyi bir lastik benim gözümde.