Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Arkadaşlar bu aralar tüketim krizine girdim, sürekli bisikletle ilgili bir şeyler almak istiyorum :/
Geçenlerde fırsat reyon isimli başlıkta yapılan paylaşımla denk geldim (link), şekli epey hoşuma gitti kafada nasıl durur bilemedim. Bir de 2015 üretimiymiş, kutusunda poşetinde duran ürün için raf süresi sorun yaratır mı sizce? Bunun yerine decathlonda satılan (link) modeli de var aklımda. Sizce hangisi daha iyi olur. Bende şehir bisikleti kaskı var, havalandırması yetersiz, bu yüzden yeni bid tane almak istiyorum.
S10828-15034217.jpg

Scudo
Arkadaşlar bu aralar tüketim krizine girdim, sürekli bisikletle ilgili bir şeyler almak istiyorum :/
Geçenlerde fırsat reyon isimli başlıkta yapılan paylaşımla denk geldim (link), şekli epey hoşuma gitti kafada nasıl durur bilemedim. Bir de 2015 üretimiymiş, kutusunda poşetinde duran ürün için raf süresi sorun yaratır mı sizce? Bunun yerine decathlonda satılan (link) modeli de var aklımda. Sizce hangisi daha iyi olur. Bende şehir bisikleti kaskı var, havalandırması yetersiz, bu yüzden yeni bid tane almak istiyorum.
272836 dosyayı görüntüle

Ben van rysel 500 kullaniyorum. Genel olarak memnunum.

Selam, zaman zaman hepimiz tüketim çılgını oluyoruz:ssrtcbya:.

Kaskla ilgili benim fikrim, çok fazla havalandırmasının olmadığı yönünde.

272836 dosyayı görüntüle
40 yaş sendromu :)

Kask konusuna gelirsek hangi marka yada model alırsan al MIPS teknolojisi olan bir kask al..

Selam, zaman zaman hepimiz tüketim çılgını oluyoruz:ssrtcbya:.

Kaskla ilgili benim fikrim, çok fazla havalandırmasının olmadığı yönünde.
Evet havalandırması çok değil ama etkili görünüyor. Benim şu anda kullandığımdan daha çok hava alacağı kesin ama

Selamlar..

600 700 tl bandında wiggle vs de olabilir, kask önerisi olan var mıdır? Yaklaşan doğumgünüm sebebiyle hanım forma kovalamış soradan, stok bulamayınca bugün bana sordu😀

Selamlar..

600 700 tl bandında wiggle vs de olabilir, kask önerisi olan var mıdır? Yaklaşan doğumgünüm sebebiyle hanım forma kovalamış soradan, stok bulamayınca bugün bana sordu😀
Mips özelliği olan (link) ye bakabilirsiniz.

272836 dosyayı görüntüle
2015 üretimi ise son kullanma tarihi gsçen kask sıkıntı çıkarmaz mı ?

Evet bende o konuda şüpheliyim o yüzden vaz geçtim o modelden.
Başka bir pazarlama iddiası, kask performansının zamanla kötüleştiğidir. Bilimsel çalışma, oranı yılda% 0.7 olarak buldu. Yani, 10 yaşındaki bir kask, darbe almadıkça veya başka bir şekilde hasar görmedikçe, neredeyse yeni bir kask kadar koruyucudur.

Kaynak: sheldonbrown.com/helmets.html
Rafta bekleme süresi ile ilgili ilginç bir bakış açısı.

Son düzenleme:
272836 dosyayı görüntüle
Bugün Decathlon dan roadr 900 siparişi vermeye karar verdim. Bu tip ürünlerde decatlon ürünlerinin kalitesine güveniyorum, ayrıca kaskın tipide hoşuma gitti ve fiyatı daha uygun. Gelince göreceğiz

Kl
Bugün Decathlon dan roadr 900 siparişi vermeye karar verdim. Bu tip ürünlerde decatlon ürünlerinin kalitesine güveniyorum, ayrıca kaskın tipide hoşuma gitti ve fiyatı daha uygun. Gelince göreceğiz
Kaskın mat kaplaması çok nazik. En ufak temasta kalkıyor.

ben memnunum hava kanalları bol ve terletmiyor.

Geçenlerde fırsat reyon isimli başlıkta yapılan paylaşımla denk geldim bu kaska, şekli epey hoşuma gitti kafada nasıl durur bilemedim. Bir de 2015 üretimiymiş, kutusunda poşetinde duran ürün için raf süresi sorun yaratır mı sizce? Bunun yerine decathlonda satılan Van rysell 500modeli de var aklımda. Sizce hangisi daha iyi olur. Bende şehir bisikleti kaskı var, havalandırması yetersiz, bu yüzden yeni bid tane almak istiyorum.
272836 dosyayı görüntüle
Ben de merak edip araştırdım hatta forumda bununla alakalı çok fazla sert tartışmalar var :D Millet ikiye ayrılmış durumda fakat bunun testi yapılmış 1000'e yakın 7-10 yıllık kasklar test edilmiş sıfır kasklardan farkı yok çok ufak düzeyde sıkıntı çıkartan olmuş. Önemli olan ışık ve güneş görmüş olmaması diyorlar, hatta testin sonuna yılı geçen kaskları almayın diye heryerden söylenmesinin sebebini satış stratejisi olabilir diye not düşülmüş. dipnot: bu indirimde olan kasklardan ben de aldım bir tane.

• Beğen
Tepkiler: Feunard ve ordi
Ben de merak edip araştırdım hatta forumda bununla alakalı çok fazla sert tartışmalar var :D Millet ikiye ayrılmış durumda fakat bunun testi yapılmış 1000'e yakın 7-10 yıllık kasklar test edilmiş sıfır kasklardan farkı yok çok ufak düzeyde sıkıntı çıkartan olmuş. Önemli olan ışık ve güneş görmüş olmaması diyorlar, hatta testin sonuna yılı geçen kaskları almayın diye heryerden söylenmesinin sebebini satış stratejisi olabilir diye not bile düşülmüş. dipnot: bu indirimde olan kasklardan ben de aldım bir tane.
Bugün giant turkiye sayfasındaki whatsaap üzerinden yetkili kişi ile mesajlaştım. Kaskların koli içinde güneş görmeyen yerde muhafaza edildiğini söyledi. Siz hangi modeli satın aldınız?

Bugün giant turkiye sayfasındaki whatsaap üzerinden yetkili kişi ile mesajlaştım. Kaskların koli içinde güneş görmeyen yerde muhafaza edildiğini söyledi. Siz hangi modeli satın aldınız?
İlk başta Lıv Allure modelini satın aldım fakat küçük geldi, outlet ürünü olduğu için değişimde zorluk çıkarttılar, tüketici hakları satış sözleşmesi falan derken geri adım atıp iade aldılar. Şimdi ise Giant Ally modelini aldım hala kargoda. Edit: kargom geldi güzel duruyor 1-2 yerinde çok ufak ezilmesi var sivre yere çarpmış gibi, fakat iade ile uğraşıp başka kask aramak istemiyorum.

Son düzenleme:
Bell kullanıyorum. Çok memnunum.
Yağmurda kullandım
Yaz sıcağında kullandım.

Bence süper.

Geri