Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Scudo
Bulamadım rapido l beyaz yok mojito istediğim renk yok
Umarın en kısa sürede gönlünce bir kask bulursun. Bikeandoutdoor da babalar günü haftasında kasklara %15 indirim vardı bende ondan istifade gidip aldım. Çeşitliliği fazla olan biryere gittiğin zaman muhakkak beğenip alıp çıkıyorsun onu anladım.

• Beğen
Tepkiler: enzo ve ghostt
Atek bisikletten kask rapido beyaz L beden sipariş verildi 😁

• İnanılmaz
Tepkiler: enzo
Arkadaşlar merhaba kaskım az önce geldi .Şimdilik resimleri böyle atayım kafaya takınca armutlara benziyorum😁Bir ara sürüşte resim çekip atarım.Kask şapkası ile giyince biraz kurtarıyorum😊7A2D2BBC-F5AF-42F5-90B1-DC9DCBFD9324.jpeg4085F16E-290A-42E6-B21C-D1F6B67EA312.jpegEBBD5906-59D7-48C6-A55C-7F48AA627E5E.jpeg5A4C05A8-A858-4069-96F4-EE4BC73639A2.jpeg

Niye öyle diyon ya bazısı mantar mantar gibi duruyorda,rapidolar iyi durur kafada :komik: gözün alışır zamanla belki:cool:
Yok gözüm zor alışır ama köpeklerden kurtuldum artık onlar benden korkacak 😁

• Hahaha
Tepkiler: _Madmexx _
Arkadaşlar merhaba kaskım az önce geldi .Şimdilik resimleri böyle atayım kafaya takınca armutlara benziyorum😁Bir ara sürüşte resim çekip atarım.Kask şapkası ile giyince biraz kurtarıyorum😊

Ee oldu mu şimdi? Herkesten mankenlik isteyip, yapmamak:D . Armut marmut, biz de resim istiyoruz işte:komik:

Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullanın.

Sizi mi kıracam

sizi mi kıracam 😁Arkadaşlar nazar etmeyin 😁

Bu arada şapkalar velocaps😁
Çekim açını değiştir aga :D ondan öyle gözüküyor; bu arada"hani etiketi" :D

Çekim açını değiştir aga :D ondan öyle gözüküyor; bu arada"hani etiketi" :D
Fotoshop yapsam bile yine birşey değişmez 😁Etiketi unutmuşum ,keşke atmayıp etiketle çekseydim yeni bir akım başlatmıştın sen 😉

• Üzgün
Tepkiler: enzo
Abilerim ablalarım selamlar, hali hazırda hediye gelen Roadr100 modelini kullanıyorum ama kafama büyük olduğu için çok rahatsız ediyor. 300₺ civarı bir bütçem var. Sıfır veya 2. el hiç fark etmez, bütçeyi çok zorlamayacak kask önerisi olan var mı?
Hali hazırda boşta duran eski kaskınızı elden çıkarmak isterseniz de yazabilirsiniz.
Kask için çok bir özellik isteğim yok, kafamda mantar gibi durmasa yeterli.
Kafa ölçüm 58 cm
Önerilerinizi veya bu fiyat bandına vermek istediğiniz kaskları bekliyorum, max çıkabileceğim fiyat maalesef bu.
İyi akşamlar diliyorum herkese, bayramınız kutlu olsun 😁

(Alana kadar birkaç gün bekleyeceğim, tavsiyelerinizi yazmaya devam edebilirsiniz)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Abilerim ablalarım selamlar, hali hazırda hediye gelen Roadr100 modelini kullanıyorum ama kafama büyük olduğu için çok rahatsız ediyor. 300₺ civarı bir bütçem var. Sıfır veya 2. el hiç fark etmez, bütçeyi çok zorlamayacak kask önerisi olan var mı?
Hali hazırda boşta duran eski kaskınızı elden çıkarmak isterseniz de yazabilirsiniz.
Kask için çok bir özellik isteğim yok, kafamda mantar gibi durmasa yeterli.
Kafa ölçüm 58 cm
Önerilerinizi veya bu fiyat bandına vermek istediğiniz kaskları bekliyorum, max çıkabileceğim fiyat maalesef bu.
İyi akşamlar diliyorum herkese, bayramınız kutlu olsun 😁

van rysel 900 kask modeli fena değildir 👍🏻

• Beğen
Tepkiler: hermes
Erdoganlar bisikletten Giro marka kask aldim. 1 aydır kullanıyorum memnunum. Fiyati 310 civari şu an.

• Beğen
Tepkiler: hermes
Geri