Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Teşekkür ederim, senin içinde hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın umarım, siyah rengi biraz daha bisikletim ile uyumlu olduğu için satın aldım, hafiflik ve havalandırmasından memnun kalırsın, diğer kaskları taktığımda kafamda hacimli ve kaba duruyordu daha fit ve bana yakışan bir kask istiyordum bu Kask isabet oldu kafanda bir şapka varmış gibi hissediyorsun, siperlikli olması benim için önemliydi hem güneşten hem de köy yollarında ağaçlı dallı Budaklı yollarda yüzü gözü kısmen de olsa korumasını istiyordum.

Teşekkürler... Stoklarda 3 rengi görünüyor ; siyah,kırmızı ve mavi (mat turkuaz gibi) . Amacım sıcak havalarda kullanmak ve güneşi çekmemesi adına siyah almak istemedim , kırmızı çok parlak duruyordu , en mantıklı renk bu geldi gözüme.. Beyaz rengi de mevcut yabancı sitelerde o olsaydı seçimim kesin beyaz olurdu..

Bahsettiğiniz hafiflik ve iyi hava alması noktaları ciddi önem arz ediyor..

Scudo
IMG_20210610_201809.jpg
Arkadaşlar 170gr ve 300tl. Hafifliği güvenliği azaltır mı sizce?

Dosyalar

• IMG_20210610_201809.jpg
    IMG_20210610_201809.jpg
    55,1 KB · Okunma: 5
Selamlar

GIRO Fathom kaskım elime ulaştı ve en kısa sürede incelemesini hızlıca yapmaya çalıştım..

Kask hafif ve bol hava kanallı .... keyifli seyirler.

Selamlar

GIRO Fathom kaskım elime ulaştı ve en kısa sürede incelemesini hızlıca yapmaya çalıştım..

Hocam güzel inceleme olmuş.Kaskta ayrı güzel.Güle güle kullanın

Hocam güzel inceleme olmuş.Kaskta ayrı güzel.Güle güle kullanın

Teşekkürler hocam , sana da hayırlı olsun , önceki bahsettiğimiz kaskı almıştın sanırım 😎

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yok almadım daha kasksız geziyorum .Kask rapido aklımda bakalım .Param yok 😁😉
Bence pahalı kask için para biriktirirken ucuz yollu bir şey alın ki beklenmedik kaza anında kafanızı korusun. Kaza hiç beklemediğiniz bir anda geliyor ve kask da hiç beklemediğiniz şekilde hayatınızı etkileyebiliyor. Ekipmanı ERTELEMEYİN.

Selamlar

Güzel inceleme olmuş benim pek zamanım olmadığı için detaylı kafada fotoğraf çekip paylaşmamıştım arkadaşlara fikir olması açısından güzel olmuş benimde beğenerek kullandığım bir kask, kazasız günlerde kullanın

Güzel inceleme olmuş benim pek zamanım olmadığı için detaylı kafada fotoğraf çekip paylaşmamıştım arkadaşlara fikir olması açısından güzel olmuş benimde beğenerek kullandığım bir kask, kazasız günlerde kullanın
Size de hayırlı olsun , kazasız pedallamalar. Kask cidden güzel , bu kadar havalandırma kanalı olması beni mutlu etti doğrusu. Evet pahalı bizim ülke şartlarında ama sağlık için değer.

hayırlı olsun güle güle kullanın. ben de giro isode aldım yeni memnunum baya. tek şikayetim anlıma değen süngeri terleme yapıyor biraz. ama eski kaskta komple kafam terliyordu bunda sadece anlım. o yüzden şikayetçi değilim.

266617 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar 170gr ve 300tl. Hafifliği güvenliği azaltır mı sizce?

Bu kask limar sanırım. Bir tane alıp kafama küçük geldiği için iade etmiştim. Hafifliği güzel hissettiriyordu açıkçası. Beğenmiştim ama bedeni uymadığı için iade etmiştim. Kulağın baya üstünde kalıyor kask. Kafa yanları açık baya. Kulak bölgesine dikey bir darbede koruması zor görünüyordu bence. Siz de alıp evde denedikten sonra iade edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve oesen
Eskiden decathlondan aldığım btwin 700 L beden kask aldığım günden bu yana başıma büyük geliyordu yeni modelleri incelemek için decathlona gittim model aralarında bariz fark var mesela roadr 500 M bedeni kafama tam otururken roadr 900 M bedeni olmadı yanlardan kafama girmedi L de bol geldi almaktan vazgeçtim gerçekten ortasını bulmak zor denemeden almayın internetten alacaklar dikkat (not kafam yuvarlak bu arada )

Son düzenleme:
Tam kafa ölçünüze yakın olan ölçüleri tercih edin arkadaşlar, atıyorum kafa ölçünüz 57 mi 55-60 ölçülerini tercih edin 55-65 olmasın veya 45-60 olmasın Aralık ne kadar artarsa kask kafaya o kadar uyumsuz oluyor ya küçük kalıyor veya büyük kalıyor kafada oynuyor istediğiniz kadar sıkmanıza rağmen ve kafada çok büyük durabiliyor bu da kaskın yakışmamasına sebep oluyor, normal aralıkta ölçünüze uyan tık diye kafanıza oturuyor iki sıkma hareketi ile yola devam ediyorsunuz, internetten de ölçünüze uygun bir kaç kask sipariş edebilir beğendiğinizi satın alabilir diğerlerini iade edebilirsiniz hatta aynı satıcıdan almanız satıcı açısından da tek kargo gönderimi olacağı için hem satıcı için maliyet hem de ondan satın alma işlemi gerçekleştirteceğiniz için sorun olmayacaktır.

Son düzenleme:
Lazer tonıc aldım. 1 aydır kullanıyorum memnunum...

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Kask konusunda muzdarip insanlardan biriyim. Verilen ölçü aralığına göre alsam da bir türlü kendime uygun kaskı bulamamıştım.
Giro Register M beden aldım. Hiç olmadı. Giro Foray mips L aldım, yanlardan sıktı. Lazer'in bir modelini L beden almıstım o da olmadı, yanlardan sıktı. Üçünü de iade etmek zorunda kaldım. Sedona'nın bir kaskını kullanmaya baslamıstım ama kaskı elime aldıgımda bile güven vermiyordu. Hiç yoktan iyidir diyerek kullanıyordum.

En sonunda tesadüfen bir bisikletçide Kask Mojito3 gördüm ve L bedenini denedim. Tam kafama uygun oldu, aldım.

Kasklarda da her beden birbirini tutmayabiliyor. Giro'nun, Lazer'in L bedeni bana uymazken, Kask'ın L bedeni uyuyor. Bu yüzden imkan varsa denemek en iyisi.

Bu arada iade ettiğim kaskların hepsini farklı farklı yerlerden(özceylan bisiklet, n11, decathlon) aldım. İade süreçlerinde hiçbir problem olmadı.

Kask konusunda muzdarip insanlardan biriyim. Verilen ölçü aralığına göre alsam da bir türlü kendime uygun kaskı bulamamıştım.
Giro Register M beden aldım. Hiç olmadı. Giro Foray mips L aldım, yanlardan sıktı. Lazer'in bir modelini L beden almıstım o da olmadı, yanlardan sıktı. Üçünü de iade etmek zorunda kaldım. Sedona'nın bir kaskını kullanmaya baslamıstım ama kaskı elime aldıgımda bile güven vermiyordu. Hiç yoktan iyidir diyerek kullanıyordum.

En sonunda tesadüfen bir bisikletçide Kask Mojito3 gördüm ve L bedenini denedim. Tam kafama uygun oldu, aldım.

Kasklarda da her beden birbirini tutmayabiliyor. Giro'nun, Lazer'in L bedeni bana uymazken, Kask'ın L bedeni uyuyor. Bu yüzden imkan varsa denemek en iyisi.

Bu arada iade ettiğim kaskların hepsini farklı farklı yerlerden(özceylan bisiklet, n11, decathlon) aldım. İade süreçlerinde hiçbir problem olmadı.
Hocam ben de internetten alıp olmazsa iade etmek istiyorum.Kask mojitonun iki farklı modeli var .Hangisini aldınız?

Hocam ben de internetten alıp olmazsa iade etmek istiyorum.Kask mojitonun iki farklı modeli var .Hangisini aldınız?
alırken araştırdıgım 3 farklı modelini gördüm.
İlk çıkan mojito, ikinci çıkan mojito x, son cıkan mojito3(cubed) olarak geçiyor. Mojito3 2020 yılında üretilmeye baslanmıs. Diğerleri mojito modelinin önceki serileri.

Kanada'dan Bell 4forty geldi. 70usd fiyatı. Türkiye'de 1-2 modeli var benzer fiyatlarda. Yurdışında renk seçeneği daha fazla. Mips versiyonu da var onlar 100 usd civarı.

Askında mtb kaskı kendisi ama çıkarılabilir vizörü, yeterli gözüken havalandırma delikleri için ve tipini de çok beğendiğimden tercih ettim. 300gr ağırlığı var. Oldukça güvende hissettirdi kafamı ilk kullanımda.

20210627_082953.jpg

20210627_082949.jpg20210627_082929.jpg

Arkadaşlar merhaba Kafa ölçüsü 58 ile 59 arası .Giro agilis düşünüyorum.M bedeni 55-59 L bedeni 59-63.Sizce hangisini almalıyım?Bu arada İstanbul bisikleti aradım .Kaska zarar gelmediği sürece değişim olur dediler.İnternetten alacağım

Geri