Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Güvenlik ekipmanlarının başında gelen kask için bisiklet dışında en yüksek bütçeyi ayırmak gerek kanaatindeyim.

Merhaba. Dün iş çıkışı (Merkez/Manisa) bisikletim ile şehir turu yapıyordum. Caddenin birinde, yol ortasında toplanan insanları görünce kaza olduğunu anladım. Kazaya karışanlardan biri bisikletiyle, orta yaş üstü bir amcaydı. Yerde yatıyordu, başı kanamaktaydı. Bacağındaki platin çıkmıştı. Kötü durumdaydı. Tesadüfen ilk yardımı yapan, aracıyla yoldan geçen bir doktordu. Ambulans aranmıştı. Kısa süre sonra geldi. Kazazedeyi aldı.

Kaza nasıl oldu? Hatalı kimdi? gibi soruları sormak için yazmadım yukarıdakileri. Kaskın önemine dikkat çekmek istedim. Aşağıya eklediğim fotoğrafta bisikletin durumunu göreceksiniz.
"Eğer" ile başlayan cümle kurmamak maalesef elde değil. Kask kullanmanın elzem olduğunu hatırlattı bana. Çünkü benim de kaskım takılı değildi, hava güneşli olduğu için sadece şapkam vardı.

IMG_20220415_111129.jpg

Son düzenleme:
Scudo
Merhaba. Dün iş çıkışı (Merkez/Manisa) bisikletim ile şehir turu yapıyordum. Caddenin birinde, yol ortasında toplanan insanları görünce kaza olduğunu anladım. Kazaya karışanlardan biri bisikletiyle, orta yaş üstü bir amcaydı. Yerde yatıyordu, başı kanamaktaydı. Bacağındaki platin çıkmıştı. Kötü durumdaydı. Tesadüfen ilk yardımı yapan, aracıyla yoldan geçen bir doktordu. Ambulans aranmıştı. Kısa süre sonra geldi. Kazazedeyi aldı.

Kaza nasıl oldu? Hatalı kimdi? gibi soruları sormak için yazmadım yukarıdakileri. Kaskın önemine dikkat çekmek istedim. Aşağıya eklediğim fotoğrafta bisikletin durumunu göreceksiniz.
"Eğer" ile başlayan cümle kurmamak maalesef elde değil. Kask kullanmanın elzem olduğunu hatırlattı bana. Çünkü benim de kaskım takılı değildi, hava güneşli olduğu için sadece şapkam vardı.

286241 dosyayı görüntüle

Kask şöyle dursun, yük etmeyecek olsa çelikten zırh giyer öyle trafiğe çıkarım bu ülkede.... Böyle bir şey söz konusu olmayacağından; bisikletli ulaşımda,kanımca, her ihtiyacın üzerindedir KASK ekipmanı. En çok bütçe ayrılması gereken ve iyi araştırılması gereken....

Çok geçmiş olsun, Allah kimseye kaza yaşatmasın, hele de böyle...

Merhaba 650. 850 TL aralıklarında Bi butcem var. Yol bisikletim için kask önerisi istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba 650 TL 850-900 TL aralığında Bi butcem var. Yol bisikleti için kask ihtiyacım var. Güncel fiyat üzerinden tavsiye de bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Merhaba 650 TL 850-900 TL aralığında Bi butcem var. Yol bisikleti için kask ihtiyacım var. Güncel fiyat üzerinden tavsiye de bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Wiggleda şuan kasklarda indirim var bir göz at istersen belki bütçene uygun bir kask bulursun

(link)

Bugün sonunda temin edebildim, Allah kimseye kaza yaşatmasın. Kaskı bisikletpro.com üzerinden temin ettim.
.286271 dosyayı görüntüle
Hocam hayırlı olsun tam da kask bakıyordum hatta bu markaya bakıyordum size özel bir indirim mi söz konusu,yoksa indirim devam mı ediyor?Siteye baktığımda 484 lira gözüküyor :(:(siz nasıl aldınız 375 liraya

Hocam hayırlı olsun tam da kask bakıyordum hatta bu markaya bakıyordum size özel bir indirim mi söz konusu,yoksa indirim devam mı ediyor?Siteye baktığımda 484 lira gözüküyor :(:(siz nasıl aldınız 375 liraya

Mavisi var 389 TL'ye

(link)

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Mavisi var 389 TL'ye

(link)
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için, formam takım olarak kırmızı beyaz,bisikletim siyah. Eğer bahse konu kırmızı kaskı alırsam güzel bir kombin olur diye düşünüyorum:komik: ama eğer alamazsan bunu alacağım ,artık kombin monbin umrumda olmaz bu ekonomide. Çok teşekkür ediyorum size tekrardan😍

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Açıkçası bende şok oldum, ürünü satın aldıktan sonra fiyat direk arttı, hiç bir fikrim yok maalesef.

• Üzgün
@ahmet1914 rica ederim.

Alternatif olarak uygun fiyatlı Prowell kasklar var, bilindik Tayvan markası, kaliteli. Aklınızda bulunsun diye link veriyorum kırmızı tonlu.

Ancak hangi marka kaski alirsaniz alın üretim tarihini mutlaka sorun. Tutup da 2010 uretimi kask sarmasınlar.

(link)

(link)

@StanicEnemy fiyat arttırmayı unutmuşlardır, Allah'tan size gönderim sağlamışlar. Sonrasında ayıkmış fiyatı güncellemişler.

• Beğen
Bisiklet kullanımının Nirvanası sayılan Hollanda'da kask kullanan yok bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Bisiklet kullanımının Nirvanası sayılan Hollanda'da kask kullanan yok bu arada :)

Video yu izlerken kafam almak bullak oldu ))) heryer bisikletli. Sessiz sakin bi ortam . Yerler dümdüz tertemiz. Herkes saygılı . Çok güzel çok beğendim .

Öncelikle @StanicEnemy , sonrasında da özellikle gerek burdan gerekse özelden yardımcı olan @amasseia çok çok teşekkür ediyorum.
Lazer Compact ce markalı,kırmızı kaskı havale yolu ile 379.05 TL'ye aldım.

Mavisi var 389 TL'ye

(link)
Yukarıdaki linkte bulunan Limon bisikletin kendi internet sitesine girdiğimde 440 TL ,renk seçince 399 TL,havale yolu ile de 379.05 TL'ye düştüğünü gördüm,satıcıya bu durumu sorduğumda "fiyatların güncellendiğini ama sistemin işlemediğini,normalde yüksek fiyat olduğunu ama benim 379 TL olarak sipariş verebileceğimi,sonrasında hemen fiyatın güncelleneceğini"ilettiler. Kendilerine bu dürüstlükleri için teşekkür ediyorum

@Mehmet Altuğ E normal... Hollanda'da bir otomobilin bisikletliye çarpma vakası en son ne zaman olmuştur acaba? :komik:

Yurtdışı gönderimli şöyle uygun bir şey buldum ama, ne dersiniz?
-https://www.amazon.com.tr/Yosemite-Bisiklet-Yeti%C5%9Fkin-G%C3%BCvenlik-Korumas%C4%B1/dp/B093H8K8F1/ref=mp_s_a_1_13?crid=TLDSZZGAZ893&keywords=zozo%2Bkask&qid=1650130320&sprefix=zozo%2Bkask%2Caps%2C163&sr=8-13&th=1&psc=1

merhaba dostlar bu başlık altında kullanmış oldugum CRATONİ kask hakkında uyarıcı bilgi vermek istiyorum.CRATONİ ALL TRAK kaskını 2 yıl evvel almıştım kask mat kırmızıydı kask bir müddet sonra ellerime yapışmaya başladı yani üzerindeki kaplama bozuldu ve yapış yapış oldu ve kullanılamaz hale geldi garantiside doldugu için elimden bir şey gelmiyor almayı düşünenler için uyarmak istiyorum.CRATONİ nmarkalı ürünleri almadan önce düşünmelerini isterim.

Şu an Trendyol da indirimler var. Lazer kask ⛑ 362 lira gibi rakamlara var. Bisikletpro satıcısında

• Beğen
Tepkiler: HaLiL_27
Geri