Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

@Spartiat
Teşekkürler 500 modelinin beyaz olanını sipariş veriyorum.

Scudo
535 tl ye Van rysel 500 aldım. konuyu biraz araştırdım birazda nette bakındım ama başka alternatif bulamadım. önerisi olan varsa siparişi iptal edebilirim. max bütcem 535 :)

Çok kask var çok. Ama dükkân dükkân gezip denemek lazım.
Yoksa kalite açısından en ulaşılabilir ve ygun olanı VR 500
Ben de ondan alacağım.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
1200 liraya kask alacağım kafam L a uyuyor ancak bir üst boyutu mu alsam diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
?

15 Yaşındayım 1200 liraya kask alacağım daha gelişme döneminde olduğum için kafam büyür mü diye düşünüyorum, Büyür mü?
15 yaşındaysan 1.200 TL'ye kask alma. Fiyatı uygun, kalın, ağır ve kafanı koruyacak MTB kaskı al. İşini görecektir. Paran cebinde kalsın.

Son düzenleme:
Mehaba, elimde Decathlon'dan alma Roadr 100 kask var. Üst model bir kask almak istiyorum. Giro markası alacağım. Giro Agilis Mips güzel göründü. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Veya aynı fiyat çevresinde +/- 500₺ fark ile önerebileceğiniz Giro marka kask varsa sevinirim. Antalya'da yaşadığım için havalandırması iyi olursa sevinirim.

Decathlon kaskları Antalya için ızdıraptan başka bir şey değil. Antalyada yaşayan bir bisikletçi olarak kask havalandırması çok araştırdığım bir konu oldu. Giro Synthe kullandım ve çok memnun kaldım havalandırmasından. Şu anda da Lazer Z1 kullanıyorum. Kask Valegro da iyi bir alternatif olabilir.
Mehaba, elimde Decathlon'dan alma Roadr 100 kask var. Üst model bir kask almak istiyorum. Giro markası alacağım. Giro Agilis Mips güzel göründü. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Veya aynı fiyat çevresinde +/- 500₺ fark ile önerebileceğiniz Giro marka kask varsa sevinirim. Antalya'da yaşadığım için havalandırması iyi olursa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Teyyare Makinisti
Giant Rev kullanıyorum, güneydeki rotalarda da havalandırma açısından sıkıntı yaşamadım, hafif ve havadar

1659284129180.png

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Nisan ayında indirimden faydalanarak 375 TL ye almıştım Lazer Compact kaskı. Eğer aero ya önem veriyor iseniz uzak durun fakat benim gibi keyifi kendi çapında hız yapan birisi iseniz tavsiye ederim. Paket içeriğinde bir adet kask ve kaskın arkasına takılan gece görüş led lambası bulunuyor bunu sizin montaj etmeniz gerekiyor tabi.Ayrıca eğer güneşliğinden rahatsız oluyor iseniz kaskın güneşlik vizorünü istediğiniz zaman söküp takabiliyorsunuz. Ben vizörsüz kullanıyorum çünkü önümü rahat görmemi engelliyor özellik ile bisiklet üzerinde eğilince.
(link)

Trekking bisikletimde kullanmak üzere,üstüne gopro monte edebileceğim,hafif,havadar f/p bir kask arıyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Giro Trinity X alacağım gibi. Kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar, yol bisikleti aldım. Kask bakıyorum. Kask, Lazer marka düşünüyorum. Ama fiyatlar 2500-5000 tl arasında değişiyor. Bikeinn.com da kargo ücreti bile versem 600-700 tl avantaj oluyor. Sizce güvenli midir? Sahte vs. Yoksa tr den taksitle mi almalıyız. Kask gerçekten ucuza kaçılmayacak hatta bisikletten daha da önemli bir konu bence.
Ya da f/p olarak başka önerebileceğiniz marka var mı ? Bedenim M

Merhaba arkadaşlar, yol bisikleti aldım. Kask bakıyorum. Kask, Lazer marka düşünüyorum. Ama fiyatlar 2500-5000 tl arasında değişiyor. Bikeinn.com da kargo ücreti bile versem 600-700 tl avantaj oluyor. Sizce güvenli midir? Sahte vs. Yoksa tr den taksitle mi almalıyız. Kask gerçekten ucuza kaçılmayacak hatta bisikletten daha da önemli bir konu bence.
Ya da f/p olarak başka önerebileceğiniz marka var mı ? Bedenim M
Hayırlı olsun, ben giant marka kask aldım açıkçası bilinen bir marka olduğu ve deformasyona sahip olmadığı koşullarda hepsi kullanılabilir diye düşünüyorum. Kask evet çok önemli hatta en önemli konulardan birisi fakat tek düşüşlük bir ürün. Bir defa sağlam yere çarptığında artık kullanılmaması gerekir.

Her şeye rağmen bir kaska 5.000₺ vereceğimi pek sanmamakla birlikte, bilinmedik bir marka kaskı da fiyatı ne olursa olsun kullanmam.

Ortalama fiyatlara satılan ve bilinen marka kask ile laser (5.000₺) olan kask arasında ne gibi farklar var iyi bakmak gerekir. Sizin yerinizde olsam buna iyice bakarım. Önemli olan içinize sinmesidir.

Aynen katılıyorum. Ben de o yüzden sordum. Tr şartlarında 4k 5k ciddi rakamlar. Ama bazı modellerim mips özelliği var. Araştırınca özellikle düşme anında beynin alacağı hasarı minimize eden bir avantajı olduğunu gördüm. Bilmiyorum kararsızım. F/p ürünü bilinen bir markayı tercih edeceğim galiba, zaten 1500-2000 bandından aşağıda kaska güvenmem.

Kask internetten alınacak bir ürün değil deneyerek kafa yapısına tam uyacak bir kask tercih etmek gerekiyor

HOB'de giant'ın indirimli kaskları var. Ne düşünüyorsunuz? Neredeyse %50 indirim...

Arkadaşlar bu kasktan almayı düşünüyorum. Dağ bisikleti kaskı diyor ama bir MTB kaskı kadar hantal durmuyor, zarif ve hoş. Görünüş olarak da eğlendim.
Kullananınız var mı bu kasktan?
Ürün linki de burada:

(link)

Bunu alma diyorsanız ne alayım?

dag-bisikleti-kaski-gri-xc.jpg

Arkadaşlar bu kasktan almayı düşünüyorum. Dağ bisikleti kaskı diyor ama bir MTB kaskı kadar hantal durmuyor, zarif ve hoş. Görünüş olarak da eğlendim.
Ürün linki de burada:

(link)

293010 dosyayı görüntüle
Bu kask hantal diyebilirim ve fiyatına göre sunduğu olanaklar ise hiç bir şey resmen.
Size tavsiyem bu kask olur, hem istediğiniz zaman güneşlik vizorünü çıkartıp takabiliyorsunuz ve ayrıca kask ile gelen kask arkasında kalan gece ışığı da mevcut.
(link)

Bu sanki mtb kaskı gibi yaaa..
Çok güzelmiş ama. Başka var mı öneri

Ürün linki de burada:

(link)

293010 dosyayı görüntüle
Bu kask bildiğin yol bisikleti kaski olan roadr 900'ün kozmetiğinin değiştirilerek mtb'ye uyarlanmış hali.
(link)

Kask teknik olarak tamamen roadr 900 ki gayet beğendiğim hafif bir kasktır kendisi. Şahsen tavsiye ederim. Bence kafada yakışıklı da duruyor.

Kendim ise bunun bi alt modeli olan roadr 500'ü kullanıyorum ki ondan bile gayet memnunum(profil fotoğrafımda görülüyor).

Geri