Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

@Taygun Kon kasktan hala memnunmusunuz? Havalandırma konusunda nasıl merak ettiğim konu bu🙂
Evet kasktan hala memnunum. Havalandırma konusunda sıfır problem...gerçekten çok kaliteli ve güzel bir kask.
Ama temmuz sıcağında da sürmediğimi hatırlatmak isterim havalandırma konusunda.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Scudo
Van rysel marka bir kask kullanıyorum. Genel olarak memnunum.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
(link)

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Bu aralar kaskımı değiştirme niyetim var ve iki model arasında kaldım.
Kullanan varsa, tecrübe ve tavsiyelerini öğrenebilir miyim?
1. (link)
2. (link)

1. (link)
2. (link)
Tecrübem yok ama ikisi de rezalet derecede çirkin :D

1. (link)
2. (link)
Tecrübe etmedim ama 2 numaralı seçenek 10g daha hafif ve bana tasarım olarak daha güzel görünüyor ✌️

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
1. (link)
2. (link)
Aero kaskını çok bir getirisi yok biz amatörler için. Tabiiki seçim sizin ama ben yerinizde olsam Türkiyedeki sicak havaları düşünerek Aero yerine daha çok havalandırması olan bir kask seçerdim. Geçen sene aero olsun diye Bontrager Ballista Mips almıştım ama Norveç gibi soğuk biryerde bile havasızlıktan terletti, 3 kere kullandım şimdi öylece depoda duruyor.

Aero kaskını çok bir getirisi yok biz amatörler için. Tabiiki seçim sizin ama ben yerinizde olsam Türkiyedeki sicak havaları düşünerek Aero yerine daha çok havalandırması olan bir kask seçerdim. Geçen sene aero olsun diye Bontrager Ballista Mips almıştım ama Norveç gibi soğuk biryerde bile havasızlıktan terletti, 3 kere kullandım şimdi öylece depoda duruyor.
Bu sefer getirisinden çok görsele önem veriyorum :D Bir ihtimal de olsa Kask Valegro düşünüyorum ama aero görseli çok daha hoşıma gidiyor :)
Tecrübe etmedim ama 2 numaralı seçenek 10g daha hafif ve bana tasarım olarak daha güzel görünüyor ✌
Utopia benim de çok hoşuma gidiyor ama biraz değişik bir duruşu var

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Bu sefer getirisinden çok görsele önem veriyorum :D Bir ihtimal de olsa Kask Valegro düşünüyorum ama aero görseli çok daha hoşıma gidiyor :)

Utopia benim de çok hoşuma gidiyor ama biraz değişik bir duruşu var
Ozaman ayrı mesele, görselde önemli. Oakley ARO3 aldım 2. kullanımda aynada kaskı gördüm çıkarış o çıkarış dahada kafama degdirmedim 🤣

Ozaman ben abus diyorum 😀

• Hahaha
Lazer Z1 yada Genesis alıp Aeroshell kapağıyla birlikte hem havalandırması mükemmel hem de istediğinizde Aero bir kaskınız olabilir 👌Ayrıca yağmurda be soğukta da çok iyi koruyor.

• Beğen
Lazer Z1 yada Genesis alıp Aeroshell kapağıyla birlikte hem havalandırması mükemmel hem de istediğinizde Aero bir kaskınız olabilir 👌Ayrıca yağmurda be soğukta da çok iyi koruyor.
Lazer kullanıcısı olarak hiç beğenmiyorum modellerini ama gel gör ki zamanında yaptım bir hata ve almış oldum :D

Kask seçiminde hava kanallarinin sayısının önemi cokmudur? Neye göre seçim yapmamız gerekir? Ayrica saclarinda uzun olduğunu düşünürsek bu etkenler dahilinde yol bisikletinde nasıl bir kask seçimi yapılabilir?

Gerçekten beğeniler çok göreceli ben de Lazer ve MET çok beğeniyorum kask giro ve abuslardan pek hoşlanamadıö🤣
Lazer kullanıcısı olarak hiç beğenmiyorum modellerini ama gel gör ki zamanında yaptım bir hata ve almış oldum :D

• Hahaha
Lazer z1 almak istiyorum nerden alabilirim

Ben de Abus Gamechanger aldım. Aşağı yukarı 3 hafta oldu ve çok memnunum. Aero bir kask ama içinden havanın akıp geçtiğini hissediyorum.
IMG_20230313_093637.jpgIMG_20230313_093651.jpgIMG_20230313_093704.jpg

Benim kaskta yavaş yavaş miadını doldurmak üzere var mı L beden şehir kullanıcısına güncel kask tavsiyesi?

Geri