@Social followers sorunuz nedir konu başlığı açmaya çalışıyorsunuz ve mesaj sınırına takıldınız tahminimce sorunuzu sorun hepimiz rahatlayalım.bende kask bakıyorum ya bi türlü istediğimi bulamadım
Yurt dışından kask getirtmek istiyorum. İtalya. Tavsiyeniz ne olurdu arkadaşlar?
Yol bisikleti kullanıyorum.
Yurt dışından kask getirtmek istiyorum. İtalya. Tavsiyeniz ne olurdu arkadaşlar?
Yol bisikleti kullanıyorum.
1 yıl önce sıfırını 1300 tl'ye almıştım. Kullanılmamış ise 1000 tl gayet uygun. Kask ölçüsünün size uygun olup olmadığını ölçerek kontrol ederek alın, yoksa kullanamazsınız.Sıfır olarak kargoyla vs baya pahalıya geliyor. İkinci el kullanılmadığını söyleyen birisi 1100TL fiyat çekmiş. Bu ürün için pahalı mı, ideal mi hocam? @kaganarda
Hocam mesaj sayım yetmediği için link atamıyorum. Ürünün orijinal olup olmadığını anlama şansımız var mı?1 yıl önce sıfırını 1300 tl'ye almıştım. Kullanılmamış ise 1000 tl gayet uygun. Kask ölçüsünün size uygun olup olmadığını ölçerek kontrol ederek alın, yoksa kullanamazsınız.
İlan numarası şu sanırımHocam mesaj sayım yetmediği için link atamıyorum. Ürünün orijinal olup olmadığını anlama şansımız var mı?
Tamamdır hocam çok sağolun.İlan numarası şu sanırım
868662388
Gayet temiz duruyor
Orjinaldir
Bunun da çakması olacağını sanmam
Rengi güzelmiş
decathlon un roadr 500 kaskı da bence iyi.Selam Arkadaşlar
1500-2000 TL ye kadar Yol Bisikleti için uygun kask arıyorum. Model tavsiyesi olan var mıdır ?
Aradığım özellikler , güvenlik sertfikalarının olması. (EN 1078, EN 1080, CPSC, MİPS) En azından bunlardan biri olması
Çorumda ikamet etmekteyim. Kuru ve sıcak hava hakim
Aklımda Kask Rapido var. Tavsiyesi olan var mı başka ?
Kask Rapidoda iki farklı sertfika var.decathlon un roadr 500 kaskı da bence iyi.
Mips olan versiyonu da var.
Kask Rapidoda iki farklı sertfika var.
EN 1078
CPSC 1203
bu iki sertfika için 300-350 TL vermeye değer mi ?