Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Scudo
POC omne Air spin mükemmel bir kask ayrıca KASK ta ve UVEX te de güzel ürünler var

Uzun aradan sonra tekrar bisiklet alınca ilk iş birde kask almak oldu.Baş çevrem büyük.Bu kask L beden(59/63) en açık ende ayarında anca

Dosyalar

• IMG_3771.jpeg
    IMG_3771.jpeg
    48,8 KB · Okunma: 52
Cratoni C Maniac nasıldır? Kullananlar önerir mi?

Yurt dışından kask getirtmek istiyorum. İtalya. Tavsiyeniz ne olurdu arkadaşlar?
Yol bisikleti kullanıyorum.

Yurt dışından kask getirtmek istiyorum. İtalya. Tavsiyeniz ne olurdu arkadaşlar?

Abus ve Poc'lar çok iyi duruyor bence. Bakabilirsiniz.

Ancak replikaları bir o kadar fazla. Sahibinden sadece Abus replikası kaynıyor kimse de replika dememiş.

6 sene sonra benimde kaskımı değiştirmem gerekiyordu dün yeni kaskımı sipariş verdim. Kask mojito kullanıyordum Kask Valegro'ya geçiş yaptım.
Sıcak bir iklimde yaşıyorsanız kaskın hava kanallarının fazla ve geniş olmasına ayrıca güneş ışınlarından korunmak için açık renk kask tercih etmenizi tavsiye ederim.
kask.jpg
(link)

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Sıfır olarak kargoyla vs baya pahalıya geliyor. İkinci el kullanılmadığını söyleyen birisi 1100TL fiyat çekmiş. Bu ürün için pahalı mı, ideal mi hocam? @kaganarda

Sıfır olarak kargoyla vs baya pahalıya geliyor. İkinci el kullanılmadığını söyleyen birisi 1100TL fiyat çekmiş. Bu ürün için pahalı mı, ideal mi hocam? @kaganarda
1 yıl önce sıfırını 1300 tl'ye almıştım. Kullanılmamış ise 1000 tl gayet uygun. Kask ölçüsünün size uygun olup olmadığını ölçerek kontrol ederek alın, yoksa kullanamazsınız.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Jawerbone
1 yıl önce sıfırını 1300 tl'ye almıştım. Kullanılmamış ise 1000 tl gayet uygun. Kask ölçüsünün size uygun olup olmadığını ölçerek kontrol ederek alın, yoksa kullanamazsınız.
Hocam mesaj sayım yetmediği için link atamıyorum. Ürünün orijinal olup olmadığını anlama şansımız var mı?

Hocam mesaj sayım yetmediği için link atamıyorum. Ürünün orijinal olup olmadığını anlama şansımız var mı?
İlan numarası şu sanırım
868662388

Gayet temiz duruyor
Orjinaldir
Bunun da çakması olacağını sanmam
Rengi güzelmiş

• Beğen
Tepkiler: Jawerbone
Selam Arkadaşlar
1500-2000 TL ye kadar Yol Bisikleti için uygun kask arıyorum. Model tavsiyesi olan var mıdır ?
Aradığım özellikler , güvenlik sertfikalarının olması. (EN 1078, EN 1080, CPSC, MİPS) En azından bunlardan biri olması
Çorumda ikamet etmekteyim. Kuru ve sıcak hava hakim

Aklımda Kask Rapido var. Tavsiyesi olan var mı başka ?

Selam Arkadaşlar
1500-2000 TL ye kadar Yol Bisikleti için uygun kask arıyorum. Model tavsiyesi olan var mıdır ?
Aradığım özellikler , güvenlik sertfikalarının olması. (EN 1078, EN 1080, CPSC, MİPS) En azından bunlardan biri olması
Çorumda ikamet etmekteyim. Kuru ve sıcak hava hakim

Aklımda Kask Rapido var. Tavsiyesi olan var mı başka ?
decathlon un roadr 500 kaskı da bence iyi.
Mips olan versiyonu da var.

decathlon un roadr 500 kaskı da bence iyi.
Mips olan versiyonu da var.
Kask Rapidoda iki farklı sertfika var.
EN 1078
CPSC 1203
bu iki sertfika için 300-350 TL vermeye değer mi ?

Kask Rapidoda iki farklı sertfika var.
EN 1078
CPSC 1203
bu iki sertfika için 300-350 TL vermeye değer mi ?

EN1078 ve MIPS = 1450 tl
Tasarımı daha iyi, bence.

(link)

• Beğen
Tepkiler: htc.husnu
Geri