Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Scudo
Aktif olarak en fazla 2 yıl kullandım 3 yıldır da evde bir köşede duran yani toplam 5 yıldır benle olan kaskımı tekrar kullanabilir miyim arkadaşlar ?
WhatsApp Image 2024-07-20 at 13.11.46 (1).jpegWhatsApp Image 2024-07-20 at 13.11.46.jpegWhatsApp Image 2024-07-20 at 13.11.47.jpeg

@ophellia
Bu konuda 76. sayfaya göz atınız...

• Beğen
Tepkiler: ophellia
Rockrider Expl 50 alınır mı ?

Yol bisikleti kullanıcısıyım. Bende 4 yıllık ucuz Decathlon kaskımı güzel bir kask ile değiştirmek istiyorum. Bütçe 3000-3500 arası. Önerebileceğiniz kasklar var mıdır?

Yol bisikleti kullanıcısıyım. Bende 4 yıllık ucuz Decathlon kaskımı güzel bir kask ile değiştirmek istiyorum. Bütçe 3000-3500 arası. Önerebileceğiniz kasklar var mıdır?
Decathlon üst model kaskları gayet güzel

(link)
(link)
Bu iki kask arasında kaldım da, aralarında nasıl bi farklılık var çözemedim, kullanan var mıdır aranızda tavsiye verebilecek var mı?

(link)
(link)
Bu iki kask arasında kaldım da, aralarında nasıl bi farklılık var çözemedim, kullanan var mıdır aranızda tavsiye verebilecek var mı?

Tonic daha hafif, daha havadar.

Linklerdekilerin ölçüleri bakımından Tempo az daha küçük kafalara da uygun. 58 cm'nin altında kaska ihtiyacınız varsa mecburen Tempo.

(link)
(link)
Bende tonic var 61cm başçevrem memnunum

(link)
aynısı yurtdışından daha ucuza gelir:
(link)

Hafif olsun dersen, Mips benzeri koruyuculuk artısı kineticore:
(link)

Forumdaki tavsiyeleri de dikkate alarak iki adet katlanır bisiklet aldık eşimle. Tamamen hobi amaçlı, şehir içinde ve çoğunlukla bisiklet yolu kullanarak bineceğiz(örneğin dağ kullanışı vb olmayacak) ancak kazanın nereden geleceği belli olmaz. Bu yüzden kask da almak istiyorum. Kullanımıma uygun olarak hangi model ya da marka bakmalıyım ?

başlangıç için ben de decathlon'dan Van Rysel Roadr 500 aldım beyaz renk güncel fiyat 1290tl.
ilerleyen zamanlarda bell'e geçiş yaparım diye düşünüyorum.
siyah renk 1990 tl. siyah güneşi daha çok çeker aslında tam tersi olması lazım ama anlamadım :)

başlangıç için ben de decathlon'dan Van Rysel Roadr 500 aldım beyaz renk güncel fiyat 1290tl.
ilerleyen zamanlarda bell'e geçiş yaparım diye düşünüyorum.
siyah renk 1990 tl. siyah güneşi daha çok çeker aslında tam tersi olması lazım ama anlamadım :)
Siyahta mips var. O yüzden fiyatı farklı.

• Beğen
Tepkiler: korjan
Benim koca kafama sadece prowell in L beden kaskları oluyordu ve artık sıfırı bulunmuyor. Decathlonda ve şişman bisiklette denediğimde sadece kask marka L bedenler oldu. Var mı uygun fiyatlı önerisi olan?

Siyahta mips var. O yüzden fiyatı farklı.
ben de araştırırken mips olarak görüp alayım demiştim demek beyazında yokmuş :)
bilgi için teşekkürler
---
edit: peki hocam 600 tl fark ile mips li versiona geçmek daha mantıklı mi 2-2.5k arası farklı kask tavsiyeleriniz var mıdır.
sonucta 1 kere işe yarayacak birşey ve canımızı emanet edicez.

Son düzenleme:
Geri