ghostt
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.741
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Link varmıdır?merhabalar bu hafta sonu yol bisikleti alacağım için önceden kask sipraişi vermek istedim erdoğanlar bisiklette giro isode mips kask 1800tl ye geliyor sizce alayım mı?
Decathlon üst model kaskları gayet güzelYol bisikleti kullanıcısıyım. Bende 4 yıllık ucuz Decathlon kaskımı güzel bir kask ile değiştirmek istiyorum. Bütçe 3000-3500 arası. Önerebileceğiniz kasklar var mıdır?
İnceledim dış malzemesi hiç hoşuma gitmedi, Beyaz renk Expl 100 aldım malzeme olarak daha tok duruyorRockrider Expl 50 alınır mı ?
(link)
(link)
Bu iki kask arasında kaldım da, aralarında nasıl bi farklılık var çözemedim, kullanan var mıdır aranızda tavsiye verebilecek var mı?
Bende tonic var 61cm başçevrem memnunum(link)
(link)
Bu iki kask arasında kaldım da, aralarında nasıl bi farklılık var çözemedim, kullanan var mıdır aranızda tavsiye verebilecek var mı?
Bende tonic var 61cm başçevrem memnunum
oluyor, yoksa neden önereyimBaş çevreniz 61 oluyor değil mi ? Ben 59-60 giro kask denedim olmadı. Başç evrem 60 olduğu halde.
Yol bisikleti kullanıcısıyım. Bende 4 yıllık ucuz Decathlon kaskımı güzel bir kask ile değiştirmek istiyorum. Bütçe 3000-3500 arası. Önerebileceğiniz kasklar var mıdır?
Siyahta mips var. O yüzden fiyatı farklı.başlangıç için ben de decathlon'dan Van Rysel Roadr 500 aldım beyaz renk güncel fiyat 1290tl.
ilerleyen zamanlarda bell'e geçiş yaparım diye düşünüyorum.
siyah renk 1990 tl. siyah güneşi daha çok çeker aslında tam tersi olması lazım ama anlamadım![]()
ben de araştırırken mips olarak görüp alayım demiştim demek beyazında yokmuşSiyahta mips var. O yüzden fiyatı farklı.