Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.386
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Merhaba, Ked marka kask kullanıyorum hava akışı çok iyi tavsiye ederim.Merhaba yol bisikletim için kask almayı düşünüyorum. Terletmeyen ve rahat bir kask bakıyorum f/p kask öneriniz var mıdır? kafa ölçüm 60 galiba çok seçenekte yok gibi
Hangi yazıları görüp vaz geçtiniz? Ben aldım kafa yapıma uymadığı için iade ettim ama görünüş vs olarak oldukça hoş ve malzeme kalitesi de iyiydi.Evet bende ilk başta Decathlondan bakıp yazıları görünce vazgeçmiştim marka ve çeşit olunca biraz kararsız kaldım. Siz giro mu kullanıyorsunuz memnun musunuz acaba ?
Bende de Mavi Beyaz renginden var.inanmayacaksınız ama bende çok kask var resimdeki kask sadece 20 ytl formama uysun diye aldım
Moon Kask
Yıllar sonra edit:Evet kasktan hala memnunum. Havalandırma konusunda sıfır problem...gerçekten çok kaliteli ve güzel bir kask.
Ama temmuz sıcağında da sürmediğimi hatırlatmak isterim havalandırma konusunda.
merhabalar bu hafta sonu yol bisikleti alacağım için önceden kask sipraişi vermek istedim erdoğanlar bisiklette giro isode mips kask 1800tl ye geliyor sizce alayım mı?
sağolun piyasaya göre fiyatı fena değil bugün sipariş vereceğim.Ağırlığı gayet iyi, mips de var, alınır.
Bende mips olmayan versiyonu var çok memnunum. 3-4 sene önce 40 sterline almıştım. fiyatı da neredeyse aynı sayılır.merhabalar bu hafta sonu yol bisikleti alacağım için önceden kask sipraişi vermek istedim erdoğanlar bisiklette giro isode mips kask 1800tl ye geliyor sizce alayım mı?
sipariş verdim cevap için çok teşekkürler.Bende mips olmayan versiyonu var çok memnunum. 3-4 sene önce 40 sterline almıştım. fiyatı da neredeyse aynı sayılır.
bu tek beden mi sitede 54-61cm yazmışlar amaBende mips olmayan versiyonu var çok memnunum. 3-4 sene önce 40 sterline almıştım. fiyatı da neredeyse aynı sayılır.
evet tek beden.bu tek beden mi sitede 54-61cm yazmışlar ama
Arkadaşlar merhaba kask rapidonun görülen kısmı kırıldı .Nerden temin edebilirim .
firmaya mail atın belki gönderirlerArkadaşlar merhaba kask rapidonun görülen kısmı kırıldı .Nerden temin edebilirim .318716 dosyayı görüntüle318717 dosyayı görüntüle318716 dosyayı görüntüle318717 dosyayı görüntüle318717 dosyayı görüntüle
Perlon bantın genişliğine uygun geçme toka piyasada bulunabiliyor.Arkadaşlar merhaba kask rapidonun görülen kısmı kırıldı .Nerden temin edebilirim .
(link)Sağolun arkadaşlar şimdilik ip bağladım bakacam bir şekilde