Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

Ben de klasik (MIPS olmayan - (link)) siyah Roadr 500 kullanıyorum, biraz görünürlük/renk uyumu modifikasyonu ile. Onun dışında Lazer ve Rockrider da var, onlar da güzel ama en rahat ettiğim Roadr 500.

1718697826001.jpeg
1718697845121.jpeg

Scudo
Öbür ay gidersem yaban ellere şundan alacağım :) Decathlon FCR kask

(link)

• Beğen
Tepkiler: mostrider
Merhaba yol bisikletim için kask almayı düşünüyorum. Terletmeyen ve rahat bir kask bakıyorum f/p kask öneriniz var mıdır? kafa ölçüm 60 galiba çok seçenekte yok gibi
Merhaba, Ked marka kask kullanıyorum hava akışı çok iyi tavsiye ederim.
Hatta bakarken bir tane L beden gördüm 1800 lira. fırsat fiyat olabilir diğer tüm yerlerde 4-5 bin civarı fiyata satılıyor bu markanın kaskları
(link)

Evet bende ilk başta Decathlondan bakıp yazıları görünce vazgeçmiştim marka ve çeşit olunca biraz kararsız kaldım. Siz giro mu kullanıyorsunuz memnun musunuz acaba ?
Hangi yazıları görüp vaz geçtiniz? Ben aldım kafa yapıma uymadığı için iade ettim ama görünüş vs olarak oldukça hoş ve malzeme kalitesi de iyiydi.

Kafam yuvarlak yapıda olduğu için kafamı yanlardan sıkmıştı. Lazer sphere mips aldım sonrasında bu daha küre şekilli olduğu için daha iyi oturdu ama roadr 500 kesinlikle kötü değil, 3-4 binlik kasklardan aşağı kalır farkı yok.

Evet kasktan hala memnunum. Havalandırma konusunda sıfır problem...gerçekten çok kaliteli ve güzel bir kask.
Ama temmuz sıcağında da sürmediğimi hatırlatmak isterim havalandırma konusunda.
Yıllar sonra edit:

Kask sağlam evet ama siyah kask sıcakta cehennemi yaşatıyormuş.
İç aksamı kırıldı, bj sefer beyaz renkli bir kask almaya karar verdim 🙏

Merhaba, kask elemento kullanan varmi acaba? Linkini de ekliyorum.. yerli sitelerde henüz bakmadım..
(link)

merhabalar bu hafta sonu yol bisikleti alacağım için önceden kask sipraişi vermek istedim erdoğanlar bisiklette giro isode mips kask 1800tl ye geliyor sizce alayım mı?

merhabalar bu hafta sonu yol bisikleti alacağım için önceden kask sipraişi vermek istedim erdoğanlar bisiklette giro isode mips kask 1800tl ye geliyor sizce alayım mı?

Ağırlığı gayet iyi, mips de var, alınır.

• Beğen
Tepkiler: Ertuğrulaltinay
Bende mips olmayan versiyonu var çok memnunum. 3-4 sene önce 40 sterline almıştım. fiyatı da neredeyse aynı sayılır.

• Beğen
Bende mips olmayan versiyonu var çok memnunum. 3-4 sene önce 40 sterline almıştım. fiyatı da neredeyse aynı sayılır.
bu tek beden mi sitede 54-61cm yazmışlar ama

• Beğen
Arkadaşlar merhaba kask rapidonun görülen kısmı kırıldı .Nerden temin edebilirim .4CF85F3B-AF5F-437B-B33A-FCDDB0610257.jpeg4940B332-CAE9-47BF-913E-E841428AC931.jpeg4CF85F3B-AF5F-437B-B33A-FCDDB0610257.jpeg4940B332-CAE9-47BF-913E-E841428AC931.jpeg4940B332-CAE9-47BF-913E-E841428AC931.jpeg

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Sağolun arkadaşlar şimdilik ip bağladım bakacam bir şekilde

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri