AtillaTanisik
Üye
- Tepki
- 9
- İsim
- Atilla
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kafanıza ne uyuyorsa ve beğeniyorsanız onu alın hocam çocuk yetişkin diye pek farketmez ama mağazaya gidip orada çalışanlardan yardım alsanız ve deneyerek alsanız daha iyi olur sanki. Bisikletçileri de dolaşabilirsiniz.Merhaba,
53,5-54cm kafa çapı için uygun kask bulamıyorum, yol bisikletim var, dechatlon da 53-56cm ler büyük geliyor, ne önerirsiniz?
yoksa çocuk kaskı mı bakmalıyım?
Bisikletim Carraro sportive 220, kask çeşitleri de dağ, yol vb ayrılıyor. herhangi birini alsam çok fark eder mi?
teşekkürler,
kask alacağım. 1000tl civarı bütçem var. Decathlon'da beğendiğim 2 kask var. Birisi (link) diğeri ise (link) Genelde asfaltta sürüyorum. Haftasonları farklılık olsun diye birkaç kilometre arazi yollarında sürüyorum. Yol bisikleti kaskı daha mantıklı olsa da dağ bisikleti kaskı (özellikle mavi olan) çok hoşuma gitti. Sizce bu ikisi arasında çok fark hisseder miyim ve bana önerebileceğiniz bütçeme uygun kırmızı renkleri olan kask var mı?
Eski kaskım KED markaydı. Beğenerek kullandım. Bütçenize uygun bir modelini önerebilirim:
(link)
MTB kaskı ile yol kaskını kıyaslayamam ama bana kalırsa ne kadar çok hava giriş boşluğu varsa, kaskın kullanımı o kadar rahat oluyor. Sebebi şu: Sıcak havalarda nispeten kapalı kasklar çok terletiyor; çözümü yok. Tam tersi durumda yani soğuk havalarda, basit bir kask altı bere sıcak kalmaya yetiyor.
kask alacağım. 1000tl civarı bütçem var. Decathlon'da beğendiğim 2 kask var. Birisi (link) diğeri ise (link) Genelde asfaltta sürüyorum. Haftasonları farklılık olsun diye birkaç kilometre arazi yollarında sürüyorum. Yol bisikleti kaskı daha mantıklı olsa da dağ bisikleti kaskı (özellikle mavi olan) çok hoşuma gitti. Sizce bu ikisi arasında çok fark hisseder miyim ve bana önerebileceğiniz bütçeme uygun kırmızı renkleri olan kask var mı?
Bu tam istediğim gibiymiş. Kackarbisiklet güvenilir mi abi?Alternatif olsun MIPS
(link)
Bu tam istediğim gibiymiş. Kackarbisiklet güvenilir mi abi?
Teşekkür ederim abi. Yarın sipariş vereyim.Kaçkar güvenilir yerdir, arada uğrarım, sahibini bizzat tanırım, Yusuf'u. O konuda için rahat olsun
Teşekkür ederim abi. Yarın sipariş vereyim.
Evet dün sabah sipariş verdim ve bugün kargolandı. Sipariş verirken arayıp sipariş verdim demeniz gerekiyor aksi taktirde siteden sipariş veren var mı yok mu diye bakmıyorlar. En kötüsü ptt kargo ile yolluyorlar 159 TL kargo parası.sipariş verdiniz mi?
Evet dün sabah sipariş verdim ve bugün kargolandı. Sipariş verirken arayıp sipariş verdim demeniz gerekiyor aksi taktirde siteden kim siteden sipariş var mı yok mu diye bakmıyorlar. En kötüsü ptt kargo ile yolluyorlar 159 TL kargo parası.
Evet ödemiyorlar. Kapıda ben ödemek zorunda kalacağım 159 TL...Kargo parasını ödemiyorlar mı? Benim için bitmiştir. Saygılar
Kask alacaksaniz bikeinn.com üzerinden 150euroyu gecmeyen modellere bakabilirsiniz trden herşekilde ucuza geliyor saygilar..