gNs
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bell derim. Yol bisikleti kaskı olsa da şehir bisikleti için de kullanılır. En yakışıklısı da o zaten.Hangisi sizce şehir içinde arada kullanıyorum.
bell aveneu 1000
Giro register 1000
Lazer compact 650
Bell in kaskları kafa yapıma uymasa da çok kaliteli şekil kaskları mevcutBell derim. Yol bisikleti kaskı olsa da şehir bisikleti için de kullanılır. En yakışıklısı da o zaten.
Bell derim. Yol bisikleti kaskı olsa da şehir bisikleti için de kullanılır. En yakışıklısı da o zaten.
Bell in kaskları kafa yapıma uymasa da çok kaliteli şekil kaskları mevcut
Tercih meselesidir ama kask mümkün olduğunda açık renkli olmalıdır. Açık renk kask, çevre tarafından daha iyi görünmeye imkan verir -biliyorsunuz görünür olmak hayat kurtarır- ve Güneş ışığını daha fazla yansıtır siyah kaska göre.Siyah istediğimden çok mu kalite farkı var bell ile giro arasında? Bell de siyah yok
Lazer compact çok kaba bir görünüşe sahip. Estetik olarak hiç tavsiye etmem.Hangisi sizce şehir içinde arada kullanıyorum.
bell aveneu 1000
Giro register 1000
Lazer compact 650
Muhtemelen üçüncü fotoğrafta Giro nun (önü gölgelikli) aynısını kullanıyorum.Hangisi sizce şehir içinde arada kullanıyorum.
bell aveneu 1000
Giro register 1000
Lazer compact 650
Muhtemelen üçüncü fotoğrafta Giro nun (önü gölgelikli) aynısını kullanıyorum.
günlük bir-birbuçuk saat. Haftada 6-7 gün.
çok memnunum. Bir tane daha alacağım
Samet tam ölçün nedir ? Mezura ile ölçer misin ?59 - 63 ölçülerinde bir kask Gİro kask olmadı. Hangi ölçü almalıyım. İyi bir kask almak istiyorum. En büyük sorun hiç bir yerde bulamıyorum.
Bulabilirsen Prowell modellerinden seçebilirsin. Bedenleri geniş kalıp. Diğer markalarda L beden tam oluyorken, L beden Prowell kaskım bol geliyor. Neyse ki sıkma mekanizması var da kullanıyorum.İsmail abi, tam ölçüm 60 cm . Zozo kask XL kullanıyorum ama Bell - Giro denedim olmadı. 59-63 sipariş verdim geldi denedim yine olmadı. 63 cm oluyor sıkı bir şekilde ama derinlik olmuyor. Bu kaskın faydasınıda gördüm koruyor ama tam değil gibi sanki .
Samet tam ölçün nedir ? Mezura ile ölçer misin ?
Maşallah senin kafatası baya büyük.Kafa yapın da şakakların olduğu kısım çıkıntılı ise genelde bir beden büyüğü daha rahat oluyor.Bana da misal M olması gerekirkenİsmail abi, tam ölçüm 60 cm . Zozo kask XL kullanıyorum ama Bell - Giro denedim olmadı. 59-63 sipariş verdim geldi denedim yine olmadı. 63 cm oluyor sıkı bir şekilde ama derinlik olmuyor. Bu kaskın faydasınıda gördüm koruyor ama tam değil gibi sanki .
Mesajı alıntı yapmadan yazmışım ağabey kusura bakma. Var mıdır fikrin ? 59 63 değilde 61 63 gibi mi olması gerek ? Yurtdışı sitelerinden de alabilirim. Türkiye'de bir sitede bulamadım.
Maşallah senin kafatası baya büyük.Kafa yapın da şakakların olduğu kısım çıkıntılı ise genelde bir beden büyüğü daha rahat oluyor.Bana da misal M olması gerekirken
L kasklar daha iyi oluyor.M oluyor ama hafifte olsa sıktığı için büyük beden alıp ayarları ile oynayarak rahat bir şekle getiriyorum.Daha büyük kask var mıdır bir bakalım.Bulursam sana iletirim.Görüşürüz.
aha hemen buldum.
(link)
Bu siteye gir.Bizim Serhat ta bundan aldı.Çok iyi bir marka.Çok güzel kask.1 adet XL var.Ölçüsüde : 63-67
sağolun giro yu aldım bakalım 😊
sağolun giro yu aldım bakalım 😊