Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

mtb sanırım bu kask
Hocam görüntüsü bana pek öyle gelmedi. Youtube'da Türk birinin videosunda gördüm, yol bisikleti için aldım az önce. Bike and Outdoor'da güzel fiyata inmiş. Hem mtb kategorisinde olmasının ne gibi bir zararı olabilir?

Scudo
Hocam görüntüsü bana pek öyle gelmedi. Youtube'da Türk birinin videosunda gördüm, yol bisikleti için aldım az önce. Bike and Outdoor'da güzel fiyata inmiş. Hem mtb kategorisinde olmasının ne gibi bir zararı olabilir?
yüksek hızda sürmüyorsanız rüzgarı çok yerlerde sürmüyorsanız olmaz, yol bisikletleri daha aerodinamik tasarım oluyor, rüzgar ve direnç açısında farkeder, bu tam saf mtb kaskı değil zaten yolda da kullanılır, ama yol kaskı değil o kesin.

• Beğen
Tepkiler: lee
mtb sanırım bu kask
Evet MTB için, yol bisikleti için olan kaskların önünde siperlik olmaz.
2015 - 2016 üretimi o kask modeli. Ellerinde kalmış diye ucuza veriyorlar muhtemelen 😀

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve mcanerg

2015 - 2016 üretimi o kask modeli. Ellerinde kalmış diye ucuza veriyorlar muhtemelen 😀
Aynen ben de siperlikten fark ettim. Bir tartışma başlatayım o zaman bu kaskların bir raf ömrü ne kadar? kullanırken kaç yılda bir değişmeliyiz? (kaza yapmadıysak ve hiç yere düşürmediysek, bildiğim kadarı ile yere düşen kaskta eski koruyuculuğunda olmuyor, yanlışsam düzeltin lütfen)

Aynen ben de siperlikten fark ettim. Bir tartışma başlatayım o zaman bu kaskların bir raf ömrü ne kadar? kullanırken kaç yılda bir değişmeliyiz? (kaza yapmadıysak ve hiç yere düşürmediysek, bildiğim kadarı ile yere düşen kaskta eski koruyuculuğunda olmuyor, yanlışsam düzeltin lütfen)
Valla hiç bilgim yok ama biraz google bakınca, Amerikan tüketici birliği 5-10 yıl arasında diyor ve tabiiki üreticisi farklı bir öneri verirse onun dikkate alınmasını yazmış.

Screenshot_20250411_101141_Chrome.jpg

Giro ise kendi ürünlerine bu kadar uzun bir ömür biçmemiş , sebebini ise daha koruyucu, saha kaliteli ve son teknolojilere uygun olması belirtmiş

Screenshot_20250411_100959_Chrome.jpg

yüksek hızda sürmüyorsanız rüzgarı çok yerlerde sürmüyorsanız olmaz, yol bisikletleri daha aerodinamik tasarım oluyor, rüzgar ve direnç açısında farkeder, bu tam saf mtb kaskı değil zaten yolda da kullanılır, ama yol kaskı değil o kesin.
Yok hocam hobi amaçlı sürüyorum. O kadar detayla işim yok.

Vallahi başka yerlerde daha üst fiyattan görmüştüm bir de hoşuma gitmişti, fiyatını düşmüş görünce aldım hemen. Umarım pişman olmam. Kaskın eski üretim olup kullanılmadan beklemiş olması sorun yaratır mı? Ayrıca işin detayında değil hobi amaçlı sürüyorsam kaskın MTB kategorisinde olması sorun yaratır mı benim için? Çok giriş seviye bir kasktan geçiyorum, Sway marka modeli de N7 mi neydi sanırım.

Fullface kask önerisi var mı acaba 3000 4000 civarı f/p bir şey

Evet bu siteden ben de Bell kask aldım 2021 üretim kask geldi ama iade etmedim umarım sorun yaşamayız

Arkadaşlar henüz bisikleti almadım ancak bütçe hesabı açısından uygun fiyatlı kask, eldiven, dizlik ve dirseklik almayı düşünüyorum. Çok pahalı bir şey olmasa da beni koruyacak bir şeyler önerebilir misiniz? Zaten genel olarak sahilde süreceğim bisikleti.

Arkadaşlar henüz bisikleti almadım ancak bütçe hesabı açısından uygun fiyatlı kask, eldiven, dizlik ve dirseklik almayı düşünüyorum. Çok pahalı bir şey olmasa da beni koruyacak bir şeyler önerebilir misiniz? Zaten genel olarak sahilde süreceğim bisikleti.
kask gözlük eldiven yeterli bence, uygun fiyatlı fiyat performans için Decathlona bakmanı öneririm

• Beğen
Tepkiler: Berhan Ç.
Bunlar yeter bence.

(link)

(link)

Eldiven kısa olsun dersen

(link)

Pilli

(link)

şarjlı ve biraz daha iyisi

(link)

Şarjlı ve biraz biraz daha iyisi

(link)

Sahil için gözlük de iyi olur.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Berhan Ç.
kask gözlük eldiven yeterli bence, uygun fiyatlı fiyat performans için Decathlona bakmanı öneririm
Normalde gözlük takıyorum ama ayriyeten alsam mı acaba? Biliyorum çünkü gözü full koruyan vs. Çok çeşidi var. Ben pek gerek görmüyorum ama önemli derseniz alabilirim 😅

@Amanita bunları göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim 🙏

Geri