Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kaskım Kırıldı. Sizce Geri Dönüş Mümkün Mü? -Fotolu-

Geçmiş olsun arkadaşım. Kask vazifesini tamamlayıp sizin hayatınız için kendininkini feda etmiş. Uygun bir törenle defnedip yeni bir kask edinin bence.

• Beğen
Tepkiler: Gogitoğlu
Scudo
Bende 300 Tl'ye Giro kask almıştım .Kaza da bayağı uçtum ;ufak tefek hasarlar gördü .Ama yenisini almam gerektiğini söylediler. Hala saklıyorum o kaskı

• Beğen
Belki olası bir kazada sizi korumayabilir. Tavsiyem yeni bir kask almanız yönündedir. Geçmiş olsun.

• Beğen
Öncelikle Geçmiş olsun..:in:
Sol vites sağ kadar sık değiştirilmez... Yol durumuna göre önceden planlamak gerek. Sağ elle sol vitesi değiştirmek acemiceden başka değildir... :box2:

Yeni bir kask biraz pahalıya patlayacak belli ki. Lakin henüz sağlam bir kafatasım var ve beynim yerinde duruyor. Sanırım bunu değeri paha biçilemez.
Hiç düşünmeden yenisini alın derim.
Geçmiş olsun tekrar.

• Beğen
geçmiş olsun dostum.kask konusunda bırsey demıyecegım yeterınce söylenmiş zaten :) önemlı olan kazayı hafif atlatman son kazan olur inşallah.

• Beğen
Arkadaşlar yazdıklarınızı tek tek okudum. Her birinize teşekkür ederim.
Gördüm ki benim sağlığımı benden daha çok düşünüyorsunuz :)
Bu kaskı odamın duvarına bir ibret vesikası olarak asıp yenisini en kısa zamanda alma kararı verdim.

Kaza yapmayın. Çok kötü bir şey vallahi.

• Beğen
Tepkiler: Caner.AYDIN
Kardeşim çok geçmiş olsun, yeni kask alma konusunda doğru karar vermişsin,
Allah hepimizi tekrarından korusun.

• Beğen
geçmiş olsun.. kask gerçekten çok işe yarıyor..bu kaskı yapıştırabilirsiniz ama yine böyle bi kaza geçiriseniz(allah korusun inş. bidaha geçirmezsiniz) bu kask sizi koruyamaz.. yine geçmiş olsun

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız kask bunu anlatıyor zaten , kaskın kullanıcı kitapçığını okursanız bir kazadan sonra darbe kapasitesi çok düştüğü için kullanılmaması önerilir hani tamir etseniz işe yararmı yarar ama böyle bir kazadan sadece diz kanamasıyla çıkabileceğinizi zannetmiyorum kıyın paraya alın iyi bi kask önemli olan kafa bence :D tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Buradaki herkesi bilgilendirmek için bunu yazmam gerekiyordu;
Bugün yeni kaskımı aldım. Geotech marka. (link)
Kafamı Bell kadar iyi saramasa da, et kalınlığı çok fazla olsa da ne yapalım!

Belki ikinci bir kazadan sonra parama kıyar ve tekrar Bell'e dönerim
hahaha Allah korusun yahu :)

bildiğim kadarıyla bu kasklar köpükten yapılıyor. eğer japonla yapıştırırsan köpük erir, yapışmaz. sıcak veya soğuk silikonla yapıştırabilirsin yapıştırmadan her iki parçanın iç bölümüne kürdan sok sonrada yapıştırıcıyı sür. sonrasındada kürdanı karşı tarafada geçir ve iki tarafada kürdan eşit hizzada girecek bi biçimde birleştir. bu arada çok geçmiş olsun.

• Beğen
@Sedat YUKARIÇUKUR

çoklu darbelere dayanım için üretilen yarışçı kaskları var. Karbon örgülü oluyorlar ve dağılana kadar güvenle kullanabiliyorsun.

çok geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın...

Geri