kişilerin seçimlerine saygılı olununca sorun olmaz
yalnız sele üstüne geçince korkularımızı alt etmek durumundayız
yani negatif düşünmeye başlar isek zati negatifi çekeriz bu bir enerji durumu farkında olmadan endişe ve korku hisseder isek negatif enerji çevremizi daha doğrusu auramızı sarar ,köpek insan aurasını gözle görür etramızda kırmızı aura oluşur ve köpek bu kırmızıya tepki gösterir ve havlar insan korku hissettiği an endişe duyduğu an negatif enerji bizi etkiler
ve malesef bizim içimizde düşünen et parçası yani beyin bizi ele geçirerek çoğu zaman bizi yönetir
bizler hepimiz beynimizin kölesiyiz o bizde düşünür ve bizi yönetir ,
biz ne yapmalıyız önce kendimizi iyi tanımalıyız ben kimim sorusunu kendimize sormalıyız
korkularım varmı ?
sele üstüne geçtiğim zaman ne düşünüyorum sevinç duygusumu haz alma duygusumu
şehir içinde araçlar arasında tedirgin olmamayı nasıl çözümleyebilirim
keza kendi namıma benim etaplarımda araç sabah yoktur çünki çok erken seleye geçerim ,dönüşte ise araçların olmadığı en az olduğu güzergahlar seçilir ,
anadolu yaka nispeten iyidir,
ama avrupa yaka malesef burada iş yerleri çok hafta içi binmek bile şehir içinde evet riskli ,
bisiklet yolları diye sahilde yollar varda ne kadar yeterli ,işine bisklet ile gitmek isteyenler ne yapacak ,
benzin 5 lirayı geçti ,buna rağmen bu ülkede bu araba budalalığını anlamış değilim ,
tenbel bir millet olduğumuz aşikardır ve üşengeç ve de duyarsız ve kesinlikle pasif bir toplum ,
hollanda insanları işlerine bisiklet ile giderken kar kış demeden bu toplum enayimi sizce ,
birde bakıyorum hiç birinde kask yok ve asla bisiklet aksesuarları ile binmiyorlar normal sivil giyisleri ile biniyorlar ,
toplumun yüzde 95 'i böyle ,yaz aylarında takım elbiseli insanlar işlerine iş elbiseleri giderken ayakkabı olarak normal ayakkabı giymekteler spor ayakkabı bile değil ,tabi kilitli pedal kullanamazlar normal topuklu ayakkabı ile spd kullanılamaz eşyanın tabiatına aykırı,
evet korkularımızı yener isek sele üstünde sorun kalmayacak diye düşünüyorum
düşerim korkusu olmayacak
endişe olmayacak ve pür dikkat kesileceğiz ve dört tekerli aracın hatasını önceden tesbit edeceğiz bu bir yetenektir tabi,
özellikle araç park ederken sağdan aynaya bakmadan sazan gibi fırlayan aceleci vatandaşları yakalamak işiniz olsun onları sazan gibi yakalayın pür dikkat kesilin sağ tarafta park etmiş araç çok ise illaki biri kapıyı açacak çünki bakar kör çoktur arabadaki aynaya bakmak zahmetini göstermez bu millet
bu milleti sele üstünden sürekli kontrol edin hem araç söförlerini hemde yayaları zank diye önünüze çıkar sazanlar daha hala karşıdan karşıya ışıklardan geçmeyen babasının çiftliği gibi istediği yerden geçen bir millet sürekli kontrol altında tutulacaktır ,