aynı şeylere bende maruz kalıyorum ama ben kafaya takmıyorum o bana gülerse bende ona gülüp geçiyorum eğer bakanlar de olduğu belirsiz adamlar ise meraba diyorum donup kalıyo denemeni tavsiye ederim:in:
Geçen gün(dün)bir t-shirt gördüm önünde beni beğendiysen arkaya bak arkasında ise baktı sal** yazıyordu.Acaba bizde böyle bir formamı yaptırsak bir tarafında yarış marış yok diyer tarafında benim kafam senden değerli yazsa nasıl olur
arabanın arka koltuğunda emniyet kemeri taktığım için dalga geçmeyen arkadaşım yok... ve 1 ay önce arabanın arka koltuğunda kemer takmayarak yolculuk yapan arkadaşımın eşi vefat etti ve bu durumu bilen bütün arkadaşlarım hala benimle dalga geçiyorlar fakat aldırmıyorum. ki bu durum böyle iken bisikletli kask takarsa tabi ki dalga geçerler... daha çok yolumuz var...
aynı şekilde bana da laf söyleyen çok oldu. kemersiz yola çıkmadığım gibi kasksız da bisiklete binmem. güvenliğim, iki cahilin bakışlarından sözlerinden daha önemli
Bayan bisikletçi olmanın en güzel yani tüm erkekler yol veriyor
sohbet ederken hişşt kıza yol ver diye birbirlerini dürtüyorlar
yada ben pardon dediğimde aa tabi nedemek buyrum gibi nezaket cümleleriyle karşılılıyorlar tabi bunlar istisna
genelde
bir bisikletimiz olmadıki bizde sürelim.
Yollar senin olsun
bisikletin olayım
vs. vs.