Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kaskla bisiklet sürerken tip tip bakışlara maruz kalmak!

Scudo
dün bisikletciye gittim,orda baba-kız bir müşteri gördüm kız babasına korna,süs vs herşeyi aldırdı sonra babasına baba kaskta alalım dedı babası boşver sonra alırız onu dedi.:(

@Emre Yıldız

Kaskın önemini lafla anlatamazsın. Ancak başına bir iş geldiği zaman anlarlar..

ama bisiklet satıcısından kaynaklandığını ortaya atmamız mümkün olmaz bu müşteri üzerinde kazıklmaya çalışıyo gibi bir anlam çıkarabilir ama babanın başta kask alarak işe başlaması gerekirken görselliğe önem verdiği eğitimsizlikten kaynaklanıyor bence

Bence hiç takmamalı ve gözlerine sokmalıyız kasklarımızı (mecazi anlamıyla canım :D) yani gözlerinin o kaskları görmeye alışması ve ön yargılarının kalkması lazım. Kask benim kafamda koccaman duruyor mesela, herkes görüyor :D :D Laf attıklarını duyar gibi oluyorum çünkü rüzgar sesi bastırıyor. Böyle olumlu düşünmek lazım. Bu benim düşüncem tabi.

yahu yorgunluktan bi de trafikteki araçlardan yayaları dinlemeyi nasıl başarıyosunuz hayret.çok önemsiz bi mesele bence

ilk zamanlar çok param yok diye spiderman'li :D kask takıyodum bunu bile sorun etmedim.insanların konuşup gülüşmesini umursamam bu konuda, farkına bile varmam.şimdi düzgün bi kask aldım zaten:in:

Valla malatya alıstı gibi geliyor bana , kactır cıkıyoruz kaskımın cok kötü bir görüntüsü olmasına rağmen kimse sallamıyor bu kadarda olmazki canım :D

• Beğen
Tepkiler: -Paşa-
kim gülerse gülsün yahu. kafatası da beyni korumak için var :) kim kime güler kafatasın var diye :) kask üstüne kask giyerim gerekirse :) korunacak malzeme var şükür kafada :p

Trafikte kask takan bisikletçinin dikkat çektiğini araçlar ve yayalar tarafından daha ciddiye alındığını düşünüyorum. Bu tip tip bakışlara gelince, geçen hafta küçük bir kaza geçirdim Beykoz sahil taraflarında millet yanımdan öyle geçti, kimse umursamadı. Demek istediğim o tip tip bakanlar senin başına birşey gelince çok umurlarında olmuyor. Son olarak onların bilinç seviyesine inmektense onların senin bilinç seviyene çıkması lazım.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Arkadaşlar! bilim bu türlere ''fuzuli'' (gereksiz, olmasada olur)türü diyor. bunlar genelde gurup halinde gezip cevrelerindeki insanlara laf atarak gurup içinde sosyal gözüküp kendilerince gurubu güldürerek geçimlerini sağlamaya çalışırlar. gurp dışında oldukları zaman ise yanlarına gidip adres sorsanız 2 cümleyi bir araya getirip konuşamazlar. bu cinsleri etkisiz hale getirmenin (gerek görürseniz) en kolay yolu sağlam bir laf çakıp ardından hızla o bölegeden uzaklaşmanız yeterlidir. türümüz arkadaşlarına madara olur (''nassı laf goydu olum adam sana'' derler genelde) ve birdaha uzun süre bu tarz eylemlere giremeyip gurup tarafından dışlanarak o günü gurubun eziği olarak geçirirler. (not: laf yiyen bu türler bazen fiziksel saldırı gerçekleştirebilir buda gurubu kışkırtarak peşinizden koşmaya zorlayabilir o yüzden laf söyledikten sonra hızla uzaklaşmanızı tafisye edebilirim). tabiki bu türü Görmezden gelmekte bir seçenektir ve kişiden kişiye değişir kimisi böcek gördümü ezer öldürür kimisi ise kafasını cevirir ve yoluna devam eder. bu konuda tercih sizin arkadaşlar.

Her bisikletci taksa insanların gözlerine kask aşina olacaktır alıştırmayla alakalı bir durum benim semtime ben alıştırdım şahsen..

direk dalıyorum alay edercesinde güldüğünü anladığım an çok faydası oluyor bana...2 kişilerse spreyim var tekini etkisiz hale koyuyorum sonra 5 dk sonra sıra ona geliyor....geri vites yok ama...

@Kadir KAMACI

artık çoğu kişi takıyor. dalga geçme muhabbeti yıllar önceydi. bence kask takana trafikte saygı gösteriyorlar.istisnalar hariç :) ( açıkcası bana öyle geliyor. )

evet istisnalar hariç gülüyorlar ve saygı göstermiyorlar:) bence

Geri