Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kaskla bisiklet sürerken tip tip bakışlara maruz kalmak!

Bencede kim nederse desin önemli olan kaza olursa kimin yaşayıp kimin yaşamayacağı , bende bazen bakan çocuklara ayımı oynuyo burda diyesim geliyo ama takmıyorum zaten basıp gitmiş oluyorum

• Beğen
Tepkiler: granada
Scudo
ısparta eğirdir de iki küçük çocuk gelip bizimle ingilizce konuşmaya çalışınca bende çok iyi anladım kask tayt kombinasyonu, kendi ülkende turist yapabiliyo seni..

arkadaşlar böyle şeylere aldırmamak lazım milletin içinde farklı olduk diye düşünmek gerekir.yani biz kaskı ne kadar çok kullanırsak milletin gözündede bu ön yargı kalkacaktır

Geçen hafta aldım kaskı, insanlar haliyle bakıyor tabii.Özellikle benim gibi kask aynasını da kullanıyorsanız :D

Kullandığım kaskın markasını tam bilemiyorum.
İlginç bir yazım şekli var.

Oxphere gibi birşey, daha önce duyan oldu mu ?

istanbul anadolu yakası sahilde oturuyorum.insanlar bizim burada kaskı benimsediler gerçekten. zaten annem kasksız bisiklet kullanmama izin vermiyor arkadaşlar :D

bisiklet kaskı pahalı olduğu için daha ekonomik olan bir motor kaskı almıştım bakışlar bayaa bi ilginçti:)

Oturduğum apartmanda beni örnek alıp, babalarına kask aldıran çocukları gördükten sonra kimin ne dediği, nasıl baktığı önemli değil artık... Ben sosyal olarak amacıma ulaşmış mıyım? ulaşmışım... sayemde iki çocuğun başında kask var mı? var.... gerisi boşşşşşşşşşşşşş :) hepimiz hayatımız boyunca iki çocuğa örnek olsak, nasıl bir dalga yaratabileceğimizi varın siz hayal edin, üç-beş densizin atacağı lafı kaale alıp da moralimizi bozmaya değmez...

Karşıdan gelen bir bisikletli gördüğüm zaman baktığım tek yer kafası, mahalle mtbsi süren ama kaskı olan kişiye selam veriyorum ama kasksızsa isterse Lance olsun karşıdan gelen s.ktiri çekerim muhattap olmam. Paketçi Lance Armstrong mu olur demeyin oluyor.

arkadaşlar geçen hafta bir ispanyol bisikletçiyi ağırladım, buradaki herkes kask giyen insanı turist sanıyor herhalde dedi:D şaka bir yana geçen hafta yaptığım kazada kafamı vurmama rağmen kask sayesinde kafam da yara almadan kurtuldum sadece gözlük çiziği vardı...kask kullanın, kullandırttırın

Geçen hafta dağa çıktım her taraf çamur oldu yoldan geçenler yarıştanmı gelıyorsun abi dediler.:D

@Emre Yıldız

ben hergün işten geliyorum millet halaaa daha bisiklete iş amaçlı bindiğimi çözemedi mahalldede 2004 ten beri bisiklet kullanırım halaa öğrenemediler ve işte günün sözü NE YAPTIN BUGÜN YARIŞ NASILDI -YARIŞTANMI SEN YARIŞLARA KATILSANA CUMHURBAŞKANLIĞINA SENDE GİT GİR NE OLACAK

@ali alper uyar

Bana genelde HAAAY,HELLO LAAAN ALOO MR. BIKE v.b. sözler söylendiğinde tek söz SELAMUNALEYKÜM REİS :)

o tip tip kask takan herkez maruz kalıyor grupla pek önemsenmiyor ama tek kişi iken gözler üstümüzde oluyor....

normal eskişehir gbi genç nüfusun byerde olduğunu varsayarsak bile jayyt kaskını s.kiim a.kodum delisi gib hakaretler içeren szler duyuyoruz

Malesef bu konuyu bundan 10 sene sonrasında'da tartışacağımıza eminim. Ben bisiklet ve aynı zamanda motorsiklet kullanıyorum. Kask takmanın önemini iyi bilenlerden biriyim. Motorsiklet ile yaptığım kazalar geçirdiğim ameliyatlardan sonra hep daha kaliteli kask ve koruma ekipmanları almışımdır. Motorsiklet kullanıcıları arasında bir söz vardır. Kafana ne kadar kıymet veriyorsan o kadar iyi kask kullanırsın. Şu anda kullandığım motor kaskım Arai marka ve 1.680 TL ödeyerek aldım. Bisiklet kaskım Bell Solar, inanın verdiğim paralar helal olsun, kaza geçirdiğimde kıymetini daha iyi anlıyorum.

keşke kaskını tak kampanyası gibi bir kampanya düzenlense ve bizlerde oraya akın etsek hergün memlekette bu konudan bissürü insan ölüyor anne babalarda hata cocuklarına karne hediyesi bisiklet alıyorlarr ama hayatlarını kursaracak bir kask almıyorlar cok vahim bir tablo

Kask Konusunda yazılanların hepsini okudum. Çagatay Avşarın anısına açılan başlıktada yazdığım üzere Karayolları Trafik kanunumuzda bisiklet ile ilgili bölümler 5-6 maddeden ibaret. Kanunda değişiklik yapmak bisikletle ilgili geniş bir bölüm açtırmak için Bisiklet federasyonu, dernekler, gruplar, satıcılar, tüketicilerin vb ilgili tüm tarafların bir platformda toplanmaları gerekiyor ve kaskıda bu kanun metni içinde işlemek gerekiyor.

Bunun dışında söyleyeceğim söz, Albert Einstein'ın "Bir önyargıyı değiştirmek atomu parçalamaktan daha zordur" vecizesidir.

heleki lensli gozluklerde hanı bu dışarıdan baktıgında gozler gozukmeyen gozluklerde super oluyor.Bazen yavaşça gecıyorum ınsanların yanından bakışlar super:Donlar sanıyo ben duz gıdıyorum.BAzen onlara bakarak sırıtıyorum.Ama acayıp komık oluyolar.:D:D ben derım kı hıc takmayın.Aama şuda varkı ınsanlarımız artık yavaş yavaş alışıyor.

@Genç Osman Bircan

Konuyu kısaca özetleyen bu cümle için teşekkürler.

Saygılar,

Geçenler birkaç ufaklık laf attı :D Sinirlenmekten ziyade güldüm çok sevimlilerdi yaa:)

Geri