Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kaskla bisiklet sürerken tip tip bakışlara maruz kalmak!

şunu sakın unutma arkadaşım o bakıp bakıp sana gülenler varya aynı öküzün tirene bakmasıgibi bişey dir onlar öküzlüğüne devam etsinler sen kask ını tak maya devam et ben birgün kask takmadım bana çok kötü tecrübe oldu burnum kırıldı ve anlımda 10 dikiş atıldı o gün taksaydım bunlar başıma gelmezdi seni o gülenler korumaz seni kask korur sakın kasksız çıkma bence

• Beğen
Tepkiler: Bedreddin
Scudo
bide şöyle bir durum var.Ben ne zaman bir bisikletli görsem gözlerimi ayıramam sürücüye bakmam bile hedefim bisiklet kıyafet ve kask olur hep. Eminim benim bakışlarımda yanlış anlaşılıyordur.Ben hep o kaskın altında olmak istediğim için bakıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: erkanterik
bence onlara facebook'ta paylaşılan "dalış kazası" videosunu izletelim,sonra sahile giderken bile kask takarlar ;)

cahil insan kasktan ne anlar dostum hiç aldırma sen tak kaskını keyfini sür devam

kesinlikle katılıyorm, ben de kask takmıyordum çünkü hep site içerisindeydim ama bu foruma üye olup yeni bisiklet almaya karar verdiğim de kaskın olmazsa olmaz olduğunu anladım , arkadaşlarıma da bu konuyu açtım ama onlar da ben takamam dediler , ben de bir kaza anın da sizi kaskınız korur diyip uzaklaşıyorum, onların da fikirleri değişsin diye... ankara dayım ama böyle insanlar var, gülen gülsün hiç takmicam :D

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
kardeş onlar gülsün kaska kask bizim korumamız o olmassa halimiz yamann yani aldırış etme

Bugün yolda giderken birisi yürü koçum süpersin dedi :) Kask eldiven gözlükle sürüyordum... Bende ona başparmak yukarı hareketini yaptım...

Bi araba ile aynı hızda gidiyorduk arkadaki çocuğa el salladım çocuğun o anki coşkusunu görmeliydiniz... :)

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@Enes ÇALDIR

Benzer davranışı bana da yapanlar oluyor. Bazen yanından geçtiğim bir yaya laf atar gibi ıslık çalıyor, bazen de arabanın camını açıp "helal olsun bizim oğlan" gibi söz söyleyenlerle karşılaşıyorum.

@Mustafa Tufan

Kardeş o imzandaki resmi bi zahmet kaldırsan :) bi açtım resmi mide falan kalmadı . . tamam niyetin iyi ama görüntü mahvetti ya

çarşamba günü iznikten dönüşte gebzeden trenle dönmeye karar verdik istasyonda beklerken biri kudret abiye kaskın çok güzelmiş dedi dalga geçti kudret abi dövecekti çocuğu :D 30 yaşlarında adamdı daha doğrusu :D

kask takmak profesyonellik bence benim kuzenim bisikletden düştü kafasını yere vurdu beyin kanaması geçirdi ölümden döndü o günden beri 2 tekerlekli herşeyden korkuyo bisikelt motorsiklet falan. bende niye o duruma düşeyimki. ;)

arkadaşlar arkadaşımın başına söle bi olay geldi.. kapıkule yolunda kask aynasının ayarını yaparken, bir araba yanında aniden durmuş, koştura koştura gelip ne hareket yapıon demiş:D kask a özgü deil bu hareketler:)

@samet_özdemir

magandalar diyarı gebze :):) normaldir.hergün ne zorluklar çekiyoruz.otobüsler sıkıştırır,birileri laf atar.gebzede bisikletçi olmak zor.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
her şeye ragmen bazı insanlar takdir eder şekilde bakıyorlar . bir kişi bile aferim kask takmış dese benim için yeterli :)

Allah göstermesin kafatı yarıp şerbeti akıttığımızda, olsun kafayı yardık ama insanlar tip tip bakmadımı diyeceğiz:)
Boşverin, millet illet zaten, kaskı ben kendim için takıyorum, bir daha görmeyeceğim, hatta meclisime sokmayacağım adam da nasıl bakarsa baksın.
Kask ve eldiven kullanalım arkadaşlar, millette nasıl bakarsa baksın.
Hepinize güvenli ve bol pedallı günler dilerim:)

• Beğen
Tepkiler: Metin Güler
Bizzat geçirdiğim kazalar neticesinde , kaskın kesinlikle bakkala sigara almaya giderken bile takılması gerektiği kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Ercx
Valla aranızda cok sabırlı insanlar oldugu kesin gülüşmeler hello demeler how are you demeler neyse ama suna bak a.....k....m bir de kask takmış gibi bir şey duyacak olursam oradan umursayarak geçmeyecegime eminim bisikletimden inip döver ondan sonrada geri binerim çünkü o kişi veya kişiler dövülmeyi hak etmiş demektir. :)

beyler amma çok kafayı takmışsınız sağdaki soldaki adama siz bisikletinizi sürün keyfine varın kimseye hesap ve cevap vermek zorunda değilsiniz mevlana kaç sene önce söylemiş bundan ötesi yoktur çoğu konuda.
"suskunluğum asaletimdendir.Her söze verilecek cevabım var fakat önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye "

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri