@bahadirozaydin
Aynı yollarda aynı şeyler benim de başıma geldi. Bisiklet yolunda gidiyorum, 2 kişi önümde yürüyor, sevgili. Yaklaştım, zil çaldım oralı olmadılar. Seslendim oralı olmadılar. Birde sarhoş gibiler. Yolun köşesinden gitseler anlarım. Bir sol yapıyor, bir sağ yapıyor. En sonunda yavaşça yanlarından geçeyim derken bana çarptılar. Ben de dengemi kaybedip düştüm. Sonra erkek olan çocuk başladı bana laf atmaya. Dikkat etsene diye. Ben de dedim beyefendi burası bisiklet yolu, asıl dikkat etmesi gereken sizsiniz, sizin bu yolda yürümeya hakkınız yok diye çıkıştım. Tokadı yedim yüzüme.. Sonra boş dururmuyum, bu çift yollarına devam ettiler ama ben sinirden köpürüyorum.. En sonunda dayanamadım, asıldım pedala, ve gayet güzel bir hızla adamın apış arasına bisikletle vurdum. Aslında kabul ediyorum şimdi sinirim geçtikten sonra çok yanlış birşey yaptığımı ben de kabul ediyorum ama haksız yere suçlanmaya üstüne bir de tokat yemeye tahammülüm yoktu. Sanırım bu artist herifte nasibini almıştır. Acıdan yerde kıvranırken sövürdüğü küfürleri 200m öteden bile duyuyordum topuklarken....