Scudo Sports

Kategori önerileri

@Berke
:)
Ya hu Berke, sen bu işe çok taktin galiba :)
Rahat ol, serbest kursu orada duruyor. İsteyen güzel paylasimlarini sürdürüyor. Ana ekranda çıkmadığı için kaybolup giden önemli paylasimlar da olabilir. O zaman da konu ile alakalı bir foruma yazmak daha faydalı olabilir. Ya da güncellemek.

Bu arada kendin söylüyorsun. İşaretledigin paylasimlara bir de alakasız serbest kursu konularını eklesene. Sonra çık işin içinden. Ara ki güzel bir paylaşım bulasin.

İşaretledin konularin çoğu konu bisiklet önerisi. Bazıları tembellikten açılmış konular, bazıları da bilincli tüketici sorulari. Aslında yurt dışı forumlarında bu konu da ayrı başlıkta inceleniyor. Ama dediğim gibi, ana temamız bisiklet ve bu paylaşımlar, serbest kursudeki paylasimlardan doğal olarak öncelikli olacak.

• Beğen
Tepkiler: kellemusic
Scudo
@Burak_Cakir
Ehehehe serbest olmayan serbest kürsüye yarı serbest kürsü denir

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Serbest Kürsü sekme olarak yeni mesajlara eklendi. Diğer yeni mesajlar sayfasına da eklendi. Uzunca bir zaman idare etmeniz ve bu şekilde takılmanız gerekecek. Sevdiğiniz bir bölümü aktif olarak kullanıyorsanız zaten oraya her gün girip bakabilir ve yazabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
serbest kürsü sekmesi yeni mesajlara doğru 3 adım yaklaşmış.. döviz kuru gibi iniyor çıkıyor bu aralar :D

@Türka¥
:D secimler gecti artik memlekette istikrar hakim eheheh kave muhabeti yaptim hani konu serbest kursu ya ,o bakimdan :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Ben blog kurup para kazanmak istiyorum. Wordpress'ten blog kurup google adsense sayesinde para kazanacaktım ama bunun için wordpress'de businnes üye olmam gerekiyormuş. Ücretsiz bir biçimde nasıl blog sitesi kurup para kazanabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Ben blog kurup para kazanmak istiyorum. Wordpress'ten blog kurup google adsense sayesinde para kazanacaktım ama bunun için wordpress'de businnes üye olmam gerekiyormuş. Ücretsiz bir biçimde nasıl blog sitesi kurup para kazanabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Blogger'ı deneyebilirsiniz. Google ürünüdür ve size iyi bir içerik üretici olursanız blog içinde para kazanama özelliğini aktif eder. Google Adsense için farklı web sitesi ya da bloglardan para kazanmak için yine iyi bir içerik üretici olmanız gereklidir ki Ads kabul edilebilmek için daha farklı (blog ya da tema tasarımınız, yerleşimler gibi) kriterler gereklidir. Yani her önüne gelen blog açabilir ama bundan para kazanamaz.

Blogger'ı deneyebilirsiniz. Google ürünüdür ve size iyi bir içerik üretici olursanız blog içinde para kazanama özelliğini aktif eder. Google Adsense için farklı web sitesi ya da bloglardan para kazanmak için yine iyi bir içerik üretici olmanız gereklidir ki Ads kabul edilebilmek için daha farklı (blog ya da tema tasarımınız, yerleşimler gibi) kriterler gereklidir. Yani her önüne gelen blog açabilir ama bundan para kazanamaz.

Çok teşekkür ederim. Dediğinizi göz önüne alarak blogger'a göz atacağım.

Öğrenmenin yaşı yoktur diyerek kırk yediden sonra kendi çabalarımla bağlama çalmaya çalışıyorum. Nota okumasını da biliyorum ama kulaktan duyarak atmasyon çalıyorum genelde. Ayrıca fıkra kısa öykü vb. ortaya karışık birşeyler de var.
Kanalıma bir göz atabilirsiniz.

(link)

Çektiğim videoları kurgu-montaj yapıyorum. Hatta bu hobimi part-time bir işe çevirdim. Özel bir koleje içerik üretiyorum.

Dijital-Analog fotoğraf. Film fiyatları ağlatıyor artık. Zamanında buz dolabını dolduran bir süre daha çekebilir.

Puzzle ❤ Puzzle yapmayı çok seviyorum ben.
Bir ara da 3d puzzlelar vardı onlar çok hoş oluyordu.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Geri