Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@Moreno ben benim terni içine rahatça yatırabilmiştim, carraro da sığacaktır büyük ihtimalle

• Beğen
Tepkiler: Moreno
Scudo
@slckats (link)
un/bianchi-fold

(link)

bu iki sitede var ama tükenmiş stokta yok gelince haber ver butonu var

(link)

(link)

(link)

bunlarda var ama stokta var mı bilmiyorum

@Moreno
LEONA SANIRIM DİK POZİSYONDA BİLE KOYABİLİRSİNİZ SİZE DAHA ÇOK ALAN TANIR SEDANLARDA YATIRILIYOR AMA HATCBAKTE DİKTE KOYABİLİRSİNİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

• Beğen
Tepkiler: bsalih ve Moreno
@Üye Adı 1200 TL ye alınır gibime geliyor.yakından inceleyip bakmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
0C998C5C-E375-4DA9-BC10-B44E3033B878.jpeg 7DE189EF-CA96-47F2-BA52-2CA051CC4441.jpeg

1 yıldır aradığım donanım ve fiyatı carraro 108de buldum ve Hepsiburada evemagaza adlı mağazadan carraro flexi 108 sipariş etmiştim. Üstelik tam istediğim turuncuyu üretmiş carraro.

Bu gün ürün geldi arabaya yerleştirdim sonra paketi bir okudum ki antrasit gri. Beynimden vurulmuşa döndüm.

Corsa d ye nasıl soktuğumu ben bilirim sırf kargo vb uğraşmamak için montaja götürdüm.

Sanıyorum sadece pedal takılacak servis boş olmasına rağmen bana 3 saat sonra almaya gel dedi.

Şimdi evde bekliyorum. Umarım başka aksilik çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@biunlu hayırlı olsun. Benim Dahon bunun yarısı kadar kutuda gelmişti. Niye bu yerli üzerimdekiler koca kutuyla gelirli.

@Üye Adı Kesinlikle çok takıldığım bir konu. Akşam yazacağım carraroya.

Dahon kutu açılımını izlemiştim. Bilsem mağazadan alırdım. Çok uğraştırdı. Biraz koltuğuda çizdim.

Katlanır halde yollamadıkları için 155cm bir kutu maalesef.

• Beğen
@slckats
İnternetten değilde direk mağazalarına gidersen sıkı bir pazarlıkla alırsın dediğin fiyata ;)

@biunlu hayırlı olsun...bisiklette renk konusuna ben de takıntılıyım, demek istediğinizi çok iyi anlıyorum.1998 yılından beri (dial-up ile bağlanılan yıllardan) internet alışverişi yaparım , bir süre önce hepsiburada sitesinden böyle değişik birşey gelince çook bomba birşey görüp aklımı döndüreceği bir tarihe kadar artık bu siteden alışveriş yapmama kararı aldım.bazı siteler ,mesela gg-n11 yazılan olumsuz yorumları yayınlarken hb sitesi yayınlamamak konusunda ısrarlı, arada bir olanlarda nazarlık babında yayınlanmış olanlar...

@appendix n11 sonradan siliyor olumsuz mesajları. Sanırım satıcı talebiyle.

@Türko yapabilirler(onay verdiğim için değil, şaşırmadığımdan), çünkü satıcılar esas müşterileri...

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Arkadaşlar merhaba. En son 20 yıl önce bisiklet kullanmıştım. Hep kullanmak istiyordum ama biraz korkuyordum açıkcası. Sonunda katlanır bisiklet almaya karar verdim. 1haftadır araştırıyorum ama hangi özelliklerine dikkat etmeliyim, ne almalıyım, freni, vitesi, jantı vs.. çok kafam karıştı. Sizlerin katlanır bisiklet hakkında bilgi ve tecrübelerinizi hayret ve hayranlık içinde okuyorum. Sizin önerilerinize çok ihtiyacım var. Zarif ve şık görünen bir bisiklet almak istiyorum. Boyum 155, kilom 45, biraz minnak olduğum için çocuk bisikleti gibi görünmesin istiyorum:(. Sahilde kullanacağım için yokuş olayını çok önemsemedim. Bana sorun çıkarmayacak , max 2000 tl civarı katlanır bisiklet önerilerinizi rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler..

• Beğen
@busondeneme ayırdığınız bütçeyi ve kullanım amacınızı göz önüne alarak 1. Dahon veya Tern diyorum.
Biraz daha bütçesi düşük 2. Carraro 108
daha da düşük bütçeli 3. Bianchi Folding VN modeli sizin işinizi görecektir.

Merhabalar herkese katlanabilir bisiklet almayı düşünüyorum bütçem 900 TL - 1300 TL arası hangisini almamı tavsiye edersiniz ? Teşekkürler. Kullanıcağım yerler İstanbul Fatih,beşiktaş,ortaköy,emirgan,sarıyer

• Beğen
@Üye Adı hocam aklımda b'twin tilt 120 var sizin düşünceniz nedir bu bisiklet hakkında. olumlu yorumda gördüm olumsuz yorumda

• Beğen
@LifeSound

Tilt120 yerine Tilt500 almanı tavsiye ederim. Bende 120 var, memnunum ancak katladıktan sonra ki kilit mekanizması sıkıntılı. Sürekli açılıyor. Ayrıca bisiklete bindiğinizde bir süre sonra gacır gucur sürekli ses geliyor.

@LifeSound "benim sağım solum belli olmaz üç gün sonra sıkılırım" diyorsan Tilt 120 olabilir. Ama yukarda yazdığın gibi 900 -1300 arasında bir bütçeye sahip ve bunu verebilecek düzeydeysen Tilt 120 boşver. Tam başlangıç bisikleti.
Düz sahil kenarı kullanacaksan tam bisikleti Bianchi Folding VN. ayrıca kendisi çokta yakışıklıdır.
Performası biraz daha yükseltebilirim dersen Dahon muadili Carraro Flexi 108 biçilmiş kaftan.
Ben yokuşta çıkarım dersen Bianchi 121 veya Carraro 121 modeli işini görür.

Geri