Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@Barış Altan
Bu model forumda aranılan bir model olup bu sene Türkiyeye gelmeyecek diye biliyoruz. Bu nedenle Biz katlanır bisiklet almak istiyenlere biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Vites, petformans, yokuş , kalite gibi. Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Tern Link D8 olabilir.Bende Bu modele bayılıyorum :kedicik:

Katlanır bisiklet arıyorum Dahon veya Tern marka!
1150 verebileceğim son ucunda para :)
temiz önerebileceğiz satacak olan varsa yeni dahonlar gelmek üzereyken tekliflerinizi bekliyorum :)

Yeni modeller geldi sandım bir an için ama değişen bir durum yok. Bekliyoruz :) @kagancevik umarım dilediğiniz bisikleti alırsınız. Ben artık dayanamayıp bir şehir bisikleti alıp sahil şeridinde kullanacağım. Mevcut katlanırlar ya fiyat ya da özellik açısından benim ihtiyacımı karşılamadı.

@cavo ya bende de eski bir çift amrtisörlü var ancak işim ve ev 40 km git gel hani ve işde de performans ile çalıştığım için dinlenme şansım olmuyor çok yoruldum,o yüzden katlanır alıp metroya gidip canımın sıkıldığı yerde inip pedallamak istiyorum pratik bir şey hani seven için :) şehir bisikleti mükemmel yeni çıkanlar merida speeder 100 mesela hayranım :)

merlincyclesin engellendiği çok kötü olmuş şu an %20 indirim var dahonlarda :(

engellendiği derken neyi kastediyorsun?
alış veriş yapabiliyor muyuz bu siteden (tr geliş sorun?)

bakıyordum birden fiyatlar yenilendi
tr ile aynı fiyatlar geçerli şuanda

@elbruz Site ingilterenin sitesi +44'telefon kodundan yaptım bu yorumu.

Bir önceki sayfada bahsedilmiş artık türkiyeye gönderim yok. Önceden ücretsiz kargolu gönderim varmış.

@kubilay.m bende hala fiyatlar aynı, alışveriş yapılıyor ama türkiyeye gönderim yok.

arkadaşlar dahonlar geliyor, dahonun kendi sayfasındaki bilgi:) 11313130_405229112990037_6374720540183925749_o.jpg

ben hala bekliyorum Dahon alsam belki daha çabuk kullanmaya başlayacaktım....

Arkadaşlar; Dahonun bugün itibariyle bayilere dağıtımı gerçekleşmiştir. Ancak gelen modeller Vitesse D8 ile Mariner D7 dir. Diğer modellerin Haziran sonuna geleceği söylenmiş.

ben o kadar beklemeyeyim diye dahon almadım ama bazı durumlardan dolayı ben de o kadar bekliyorum...

Merhaba bir arkadaşa vitesse d8 alacağız bu hafta sonu toplu alım yapabiliriz uygun olabilir.
yeni konu açmadım.
Buradan netleştirebiliriz.

Birde mariner ile fiyatları aynı
Ben vitesse d8 önerdim ama farkı ne tam bilmiyorum
Mariner 7 vites ama çamurluk ve bagaj artısı o Yüzden galiba

@kubilay.m hocam bagaj çamurluk falan ikisinde de geliyor. Brosurunde o sekilde. Ozel mesaj attim size.

Erencanerle(2)birlikte 3 oldu hafta sonu alıyoruz...
Alacaklar arkadaşlar bekliyoruz

acaba o broşürü nereden elde ettiniz?

katlanır hacim ve kiloları da farklı o iki modelin

Geri