Esatesat
Aktif Üye
- Tepki
- 297
- İsim
- Esat esatoglu
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Tern
- Bisiklet türü
- Katlanır
@m.cakici hayırlısı olsun.biraz bütçeyi zorlamak lazım zira bu bisikletin sıfırı şu an satışa değil.satişa konulunca da fiyatının da ne olacağı belli değil ama bu aşamadan sonra bu paralara üst segment bisiklet alınabileceğini zannetmiyorum.ben byb ve bmw katlanırlardı da inceldim. mini cooper bmw bünyesinde olmasına rağmen bmw katlanir bisiklet onun yanına bile yaklaşamaz.misalen lastikler kenda, shwalbe bile değil.tern bYb ise katlanma zamanı 30 saniye ve karmaşık ve normalde uzun bir süre.zira 2 değil 3 adet katlanma makenizmasi var(gerçi bu ona normal bisiklet sürüş hissi kazandiriyor).alisana kadar siz 50 saniyede katlarsınız.arka tarafta katlandığında yürütebilmek için küçük tekerlekler var bu güzel bir özellik ancak bagajdan feragat edilmiş gibi geldi bana.zira tasima işi muhtemelen önde ve çatal üzerinde takılma yeri olan çanta taşıma aparatı almanız lazım.stndard değil.mini de standard.ama siz yine bunu kontrol edersiniz.ayrica ağırlık 14.3 bu ağırlık az değil.katlı halden açık hale getirdiğinizde fren kablosunun üzerinde cevirmeli buton var bu herzaman unutulmaya müsait.yani aklimdaki bisikleti de söyleyeyim.tern verge s8i turkiyede yok.nihai hedefim.
@Esatesatşunu da belirtiyeyim.ternin bir cok modelinde, bisikletin ortada bulunan katlanma mekanizmasının gerisinde kalan kadro bölümünün patenti bir teknoloji kapsamında daha ağır oluyor. Yani siz pedala bastığınızda güç kaybı daha az oluyor, gücünüzü yola daha az kayıpsız veriliyor.bu nedenle emsallerine göre biraz daha ağırlar.tabiiki üst segment bu teknolojiyi barındıran istisna modeller de var tabi.
Istisna modellerden kastım yine tern kapsamında olan modeller.
@Esatesatşunu da belirtiyeyim.ternin bir cok modelinde, bisikletin ortada bulunan katlanma mekanizmasının gerisinde kalan kadro bölümünün patenti bir teknoloji kapsamında daha ağır oluyor. Yani siz pedala bastığınızda güç kaybı daha az oluyor, gücünüzü yola daha az kayıpsız veriliyor.bu nedenle emsallerine göre biraz daha ağırlar.tabiiki üst segment bu teknolojiyi barındıran istisna modeller de var tabi.
Istisna modellerden kastım yine tern kapsamında olan modeller.
Son düzenleme: