yaşar kahraman
Üye
- Tepki
- 152
- İsim
- yaşar
Postum yarım kaldı bende arıyorum. Ama piyasa fiyarları ne kadar bilmiyorum.Nerede acaba o dediğiniz fiyata.
Postum yarım kaldı bende arıyorum. Ama piyasa fiyarları ne kadar bilmiyorum.Nerede acaba o dediğiniz fiyata.
Hocam Tern Link A7 serisi 2. El temiz , Carraro Flexi 108 2.el , yeterince işinizi görür modellerdir önereceğim.172 boyum var 85 kiloyum. Egzersiz amaçlı katlanır bisiklet arıyorum. Daha önce ucuz dağ bisikletleri kullandım. Hiç katlanır kullanmadım. Genelde şehir içi bisiklet yolları kaldırım asfalt karışık kullanırım. Çok aşırı dik yokuş çıkmam, 2500tl bütçem var ne önerirsiniz?
Mini Dahon a 10 basar ağırlığı bile 10 kg özelliklerini inceleybilirsiniz
Dahonlarda(birçok bisiklette de) taşıma kapasistesi 105 kg. Şahsi fikrim; piyasada ucuz ürün kalmamış durumda. Her halükarda herhangi bir bisiklete çok para vereceğiz ve de veriyoruz. En beğendiğiniz, içinize en yatanı alın. İşe bisikletle gidip gelecekseniz o bisiklet bir gün parasını çıkaracak hiç şüpheniz olmasın.Merhaba arkadaşlar, ben de bisiklet almayı düşünüyorum ama iyice kafam karıştı. İşe gidip gelmek için kullanacağım toplam 14 KM yapacağım günlük. Dahon 2021 Vitesse D8 modelini alsam mı diye düşünüyordum ama o kadar vermeye gerek yok gibi yorumlar gördüm sitede. Sağlık gereği bisiklet kullanımına başlayacağım. Çok bilgi sahibi değilim bisikletler hakkında. Bütçe max 5.000-5.500 TL ama Dahon için istisna yapacağım eğer değer diyorsanız. Bu arada Yaş 29 Kilo 100 :/ Yaktın beni pandemi .
Dahon’u aklınızda soru işareti olmadan alabilirsiniz. Eşimde Mariner d8 var. Çok memnunuz. Vitesse 8 daha iyi donanımlı. Jantları çift kat ve akıcı. Lastikler de daha iyi. Katlandığı zaman gidon ortada kalıyor ve Tern’lerden çok daha kompakt oluyor(bende Tern verge P9 da var).Merhaba arkadaşlar, ben de bisiklet almayı düşünüyorum ama iyice kafam karıştı. İşe gidip gelmek için kullanacağım toplam 14 KM yapacağım günlük. Dahon 2021 Vitesse D8 modelini alsam mı diye düşünüyordum ama o kadar vermeye gerek yok gibi yorumlar gördüm sitede. Sağlık gereği bisiklet kullanımına başlayacağım. Çok bilgi sahibi değilim bisikletler hakkında. Bütçe max 5.000-5.500 TL ama Dahon için istisna yapacağım eğer değer diyorsanız. Bu arada Yaş 29 Kilo 100 :/ Yaktın beni pandemi .
Rotam şu şekilde ve yokuş yok denecek kadar az güzergahımda hafif eğimler var tabi. Duhan vitesse D8 uygun yani bana dimi? Ya da fazla mı bilemiyorum kilomdan dolayı çekiniyorum çöp etmek istemiyorum 😅Ben de işe gidip gelmek amacıyla tern link d7i kullanıyorum. Benim de mesafem 14 km civarı.Yol güzergahınız çok yokuşlu değilse göbekten 7 vitesli katlanır bisiklet tavsiye ederim.normal vites olucaksa yokuslar için 8 vitesli ve özellikle yokuş dişlisi barındıran bir vites sistemi olan bisiklet tercih etmenizi öneririm. Zira katlanır bisikletlerin en büyük dezavantajı yokus performansının kötü olması.dahon veya tern sadece katlanır bisiklet bisiklet üretiyor.bu markaları öncelikle değerlendirin derim.
Hiç sorun olmaz. 60 metre tırmanış hiçbir şey. Ben iş dönüşünde toplamda 150 metre tırmanış yapıyorum(8km mesafede) o da hiçbir şey, öyle söyleyeyim.Rotam şu şekilde ve yokuş yok denecek kadar az güzergahımda hafif eğimler var tabi. Duhan vitesse D8 uygun yani bana dimi? Ya da fazla mı bilemiyorum kilomdan dolayı çekiniyorum çöp etmek istemiyorum 😅
Hiç sorun olmaz. 60 metre tırmanış hiçbir şey. Ben iş dönüşünde toplamda 150 metre tırmanış yapıyorum(8km mesafede) o da hiçbir şey, öyle söyleyeyim.