Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Arkadaşlar bu ürün nasıl sizce ?
TILT 120

Kullanım amacım: 1-2 günde bir 30-40 dakika şehir içinde ,asfaltta sürmek. Yol pek yokuşlu değil. 6 vitesli bir ürün.

Scudo
@Patron
En ideal seçimi yapmışsınız, şehir içinde arada bir turlamak için ideal , sadece uzun turlarda yorar , yokuşlar zorlar ve kronik olarak eski sürümü olan hoptown320 de sele borusunun yamulması ve katlanmaması sorunu vardı , ara sıra sele borusunu katlayıp kontrol etmenizde fayda var , keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: Patron
Göbek vitesli modeller hangileri arkadaşlar ?
Carraro flexi 107 biliyorum , başka hangileri var acaba ?

@korayg btwin tilt 700 de göbekten vitesli. Yanlış hatırlamıyorsam nexus 3 vitesti.

@İck

Ama göremedim Decathlon da, satıştan mı kalktı acaba ?

@Patron katlanir bisikletler gibi alüminyum değil, çelik iskelet

@korayg

Ankara ankamall mağazasında geçen hafta görmüştüm kalktığını zannetmiyorum.

@İck bakayım, ama 3 vitesli sanırım o, o yüzden biraz düşündürücü ama kayışlı aynı zamanda sanırım. Bir bakayım

Merhaba arkadaslar

foruma yeni uyeyim ve bazi basliklari okuyabildim.

istanbul sisli'den selamlar.

katlanabilir bisiklet almayi dusunuyorum. Dahon ve Tern diye kisa arastirmalar sonucunda markalari ogrendim.

Benim amacim, sehir icinde, ev-metro-is ve haftasonlari gezinti seklinde olacak sekilde dusunuyorum.

yokus az da olsa olur *ozellikle de, Besiktas a indikten sonra donus yolu *ya da en fazla katla, otobuse bin :)

bu ucunun arasinda malum fiyat farklari var. butce sinirlamasi henuz yapmadim.

gecitigimiz hafta decathlonda btwin modellerini gordum ama icime fazla sinmedi.

katlandiktan sonra, tasimasi kolay olan *dikey olarak qix modelini gordum, surukleyip lastik uzerinde goturebiliyorsunuz.

20` jant istiyorum. dahon qix d8, visc d18 veya tern verge p20 hangisini onerirsiniz? son olarak arastirmam sonunda geotech fold up 20.1 22. yil ozerl seri gordum.
(link)

tavsiylerinizi, ve kullananlarin yorumlari bekliyorum.

@Photobyme şehir içi ulaşım ve etrafı izleyerek gezi amaçlı kullanacaksanız Dahon Vybe D7 modeli gayet yeterli.
Bu modelde sadece rubleyi shimano megarange 14-34 ile değiştirirsiniz yokuşlarda oldukça rahatlarsınız. 4 seneye yakın kullandım çok memnundum.

Uzun yol ve performans amaçlı yoğun kullanım düşünüyorsanız ve bütçe müsaitse Dahon Visc D18 ya daTern P20 önerebilirim.
Visc D18 i de 1 yıla yakın kullandım 53\39 luk aynakolu ile çok hızlı ve performanlı bir makine idi.

Marka olarak Dahon ve Tern dışında ben önermiyorum..

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Photobyme Dahon Visc D18'in 2016 modellerinin tükenmesi 2017 modellerin fiyatlarının yüksek olması nedeniyle 2016 yılı Kasım ayından beri kullanıyorum, daha sonrasında aynakol, ruble vb değişiklikler yaparak turlarda da kullanıyorum, katlanmış halinin fotoğrafı da ektedir, aynı ekipmanlara sahip dahon visc d18'in güncel fiyatı göz önünde bulundurursak tavsiye ederim

Dosyalar

• 20170411_074233.jpg
    20170411_074233.jpg
    61,2 KB · Okunma: 72
@Photobyme
Merhaba hocam sizin dediğiniz modellere bu kadar paralar vermeye bence gerek yok. Egerki günlük kullanım içinse ...tabiki uzun turlar için kullanacaksanız o ayrı.. .bana kalırsa o bütçeler ile yol bisikleti alınır . Ben tern b7 aldım çok memnunum size de tavsiye ederim. Birde spd pedal taktirin yokuş felan herturlu alır.. .. iyi surusler

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Photobyme selamlar,

ev-metro-iş dediğinize göre çok yokuş, uzun yol, uzun rampalar vs. gibi düşünceniz yok diye düşünüyorum. metro vs. gibi toplu taşım da sözkonusu ise ve bütçeniz uygunsa qix d8 düşünülebilir. ama deseydiniz ki ben yeri gelir uzun tura da çıkarım, bol yokuşlu yerler güzergahımda çok o zaman önce visc d18 sonra da p20 derdim...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
@Photobyme Dahın Mariner serisi işinizi görür.

@Kurtuluş E.
Bende bu amaçla bisiklet düşünüyorum ama önerdiğiniz bisiklet çok çok pahalı. Maksimum bin tl bütçe ile önerebileceğiniz bir ürün var mıdır ?
Tilt 120 çok mu basit kalır ?

Evden ise gitmek icin mariner d8 kullaniyorum. Guzergahimda birkac yokus da var. 15 km falan rahat rahat gidiyorum. Buyuk turlar yapmayacaksaniz bu ayarda katlanirlar isinizi gorur bence.

1300 tl ye tern b7 alin ...btwin ile uğraşmayın

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Patron

Selamlar,

Ben arkadaşa kendi belirttiği seçenekler arasından önerdim. Max 1000 TL bütçe varsa Tern veya Dahon'un alt modellerinden temiz 2. el de düşünebilirsiniz. Sıfır olsun derseniz bütçeyi biraz zorlamak gerekebilir ama Tilt de iş görse gerek.

• Beğen
@Patron

Ben tilt 500 kullanıyorum yaklaşık 200 km kullanım tecrübeme dayanarak f/p olarak iyi bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim. Zira tilt 120 kalitesiz bir vites sistemi ve hi-ten çelik kadro ile biraz yorucu olabilir.

• Beğen
H
@Photobyme

Saydıklarınız heps çok güzel modeller,benim tavsiyem arayacağınız modelde 8 vites olmalı,katlanırda yokuşun üstünden en iyi 8 gelirmiş...

Geri