Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@Yusuf'san
Bilgilendirme için teşekkürler
Kararası kalıyorum 2017 qix in 2 modeli var göZüküyor bazı sitelerde.

İlk öncelik ev iş ve İstanbul da sahil yolu.
Mariner d8 benim de hoşuma gitti.
Katlanırsa da ve bisiklette yenim.

2175tl mariner ve qix veya visc 4000 civarında. Modifye den de henüz anlamıyorum

Mariner i alırsam vites i 10 un üzerne çıkartabilir miym? Yokuş ve uzun yol için?
Yoksa viac veya tern p20 den birini alsam olur mu? Uzun yıllar kullanmak için.

Ayrıca bu son iki modelin çamurlığu yok (kışın ya da baharsa) yağmurda iyi olur üstümüz kirlenmeZ.

Aradaki fiyat farkına değer mi?

Scudo
20170618_005518.jpg Bugun itibari ile dahaon mariner d8 aldim tavsiye ederim.gidon yukseklik ayari var sele borusu pompa arka aktarici altus lastikler scwalbe sirf lastikleri bile 200tl fark ettirir ,8 vites kisaca mariner d8 tavsiyemdir bu arada zincirde paslanmaz celiktir marinerden mutevellit...1900tlye aldim

@Photobyme aslında bakarsan başlangıçta dahon visc d18 ve tern p20 ye o paraları vermeye değmez.
Hem fiyatları afaki arttı hem de senin sürüş karakterin henüz belli değil.

Bisiklet camiasında genel geçer bir görüş şu ki yeni başlayan için çok üst seviye bir bisiklet tavsiye edilmiyor. Neden ? Çünkü her ne kadar şöyle kullanacam böyle yapacağım dense de işin başına geçmeyince ve belli bir süre devam etmeyince senin tam olarak bisiklet kullanım karakterin belli olmuyor. Birden yüksek seviye bisikletle başlayıp sonra bu işin arkasını getiremeyip bisikletini satma ya da atıl durumda bırakma durumları çok yaşanıyor. O yüzden başlangıç seviyesi diye tabir edilen ya da en fazla orta segment bir bisikletle başlayıp süreç içerisinde kendi kullanım tarzını ve bisiklet çeşidini kendin belirlemen çok daha faydalı olacaktır.

Bu bağlamda sana Dahonun orta segment ama en çok tutulan ve Türkiye de en çok satılan geçmişte Vitesse d8 diye üretilen şimdiki adıyla mariner d8 modelinin en uygun model olacağını düşündüm son kertede.
Bu modelin çamurluk bagaj ve sele borusuna entegre pompası olması da büyük avantaj ve sadece başlangıç için değil uzun yıllar değişiklik ya da modifiyeihtiyacı hissetmeden kullanacağın bir model olacaktır. Renk olarak da mangoyu özellikle tavsiye ediyorum.

@wenom de gayet güzel bir fiyata almış bence. Kendisine de hayırlı olsun diyorum.

@Yusuf'san mariner d8in bir artisida on gidon yuksekligi ayarlanabilir yani boyu kisa yada uzun bir kiside rahat kullanir mesela bem 1.76yim fakat 1.45 birisine gorede ayar yapabilirsiniz

@wenom
Hayırlı olsun bisikletiniz .heybeyi nereden ve kaça aldınız? Model ismi nefir? Omuza asılma şansı var mi ayrica ?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@lercan2000 ortlieb bisiklet gezgini omuz askili postaci tarzi canta 370 400arasi bise waterprof harika bit canta

beylikduzu -buyukcekmece yokusunu marine d8 ile rahat cikabilirsem, mariner d8 ok'dir :)

tahmin edebilen var mi? yoksa upgrade etmek mi gerekir? surekli kullanilacak bir parkur degil *yokus asagi inerim ama yokusa dogru cikmam dogrusu

kask icin ne tavsiye edersiniz? baska bir seye ihtiyac duyarmiyim? onumu gormek icin, basi yanip sonen flashlar mi tavsiye edersiniz, yoksa dinamolu bir fener mi?

tsk

Göbek vitesli diye Carraro flexi 107 düşünüyorum.
Ama bu vites bakımı, ayarı çok dert değil derseniz normal viteslilerdende alabilirim
Dahon , tern vs bunlardan daha ucuza göbek vitesli alinabiliyor. 400-500 tl fazla verip nexus lu bisiklet almaya gerek varmı sizce ?

Dahon ve tern den sasmayin bunlarin disindaki urumlerin katlanma mekanizmaliri iyi degil

@Photobyme
O yokuşu Dahon Vybe ile 2 defa tırmandım. Bir kaç defa da haramidereden beylikdüzüne çıkmışlığım var.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
Toplu taşıma ile ulaşabileceğim arazilerde (orman içi) kullanım için katlanır bisiklet arayışındayım, sizce bu alet nasıldır?

Geotech fold up 26d

Dosyalar

• Screenshot_20170617-015525-01.jpeg
    Screenshot_20170617-015525-01.jpeg
    55,8 KB · Okunma: 58
@mrth Bununla toplu taşımayı unutun derim. Arabanın bagajınada sığmaz kolay kolay. 20" almanız iyi olur, artı o paraya geotech yerine dahon yada tern almak daha doğru olur bence

@mrth
Orman içinde katlanırla ilerlemek pek sağlıklı olmayacaktır. Taşlardan dallardan geçerken kadronun ortasında bir menteşe ve kilit ne kadar sağlıklı kalır bilemedim. Araziye girmek için normal bir mtb alın derim. Haftasonları ve h. içi belli saatlerde metro - metrobüs - marmaray'a bindirebilir bilimum araziye gidebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kratos3839
@Yusufclp o zaman mariner ile de problem olmaz

Tamam istanbul içi kullanabileceğim bisikleti buldum o zaman :)

Önümüzdeki hafta alayım o zaman (uygun fiyatlı bir yerbuldyktan sonra avrupa yakasında)

Kask ve fener(ışık) tavsiyesi olan var mı?

Dahon mariner d8 bisikletimi aldım

Anadolu yakasından avrupaya metrobüs ile geçtim ve ilk sürüşümü yaptım

Tavsiyeler için tşk ederö

2 tane dahonum var . biri mup8 digeri vitesse d8 . ben mup8 den daha cok keyif aliyorum. vitesse d8 le cocugumu gezdiriyorum arkaya koltuk takip . lastikleri kalin oldugu icin daha konforlu oluyor. butceye gore tabi ancak 2. el temiz bir mup8 bulunabiliyorsa rahatlikla alınabililir.

Kampanya olmuyor mu hiç arkadaşlar ? O kadar site geziyorum yok yok...Hepsi sözleşmiş aynı fiyat :)

Katlanir bisiklete cocuk koltugu baglanabiliyomu?

@korayg merhaba

Gidip mağzadan alırsan belli oranda indirim yapıyorlar (nakit ve kk taksit oranına göre değişiyor)

Ben direkt mağazadan aldım

@wenom Çocuk koltuğu arka bagaja bağlanıyor, bagajda almak gerekli veya gidon direğine bağlananlar da var

Geri