Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@b_isforbeer mossonun o modeli henüz Türkiyeye gelmedi(Mayısta inşaallah :))katlanma ve hafiflik konusunda iyi bir tercih olur.Ancak olay tur ve yokuşa geldiği zaman o bütçeye carraro flexi 121 veya bianchi bakabilirsiniz.

Scudo
@b_isforbeer selamlar,

Yokuş performansında 21 vitesler açık ara önde, seçenek olarak ise Carraro ve Bianchi var sadece. İkisi de birebir aynı 2 bisiklet, isimleri dışında hiç farkları yok. Bu markalardan birini düşünürsen linkten konuyu okuyup bilgilenebilirsin. Yokuş performansı olarak ve genel bakımdan tatmin edici olsalar da katlanma kısmında maalesef zayıf kalıyorlar, bilgine.

Saygı ve Sevgilerimle

Bianchi 21 Vites Katlanır Bisiklet

• Beğen
Tepkiler: b_isforbeer
Merhabalar ,

Dahon D8'im yarın kısmetse elime ulaşacak GOP çevresinde 2 servis buldum. Biri Fatih'de DADAŞ diğeri Küçükköy tarafı Taşkın yavsiye edeceğiniz bir şey var mı ?

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@adnanmurat Atak Bisiklet Sultangazi tramvaya binip önünde inebilirsin.
Ufak tefek işlerin içinde, Alibeyköyde Şen Bisiklet var, Bülent Şen kesinlikle tavsiye ederim. İyi usta güzel esnaftır.

Dun Tern Link C8 ve Link D8 kullanma sansim oldu. Cok zorlandim. Ozellikle dizlerim gidona borusuna dokundugundan nerdeyse kullanamadim. Olcu falan mi uygun gelmedi, nedir acaba? C8 ve D8i gobek vitesli diye biliyordum degilmis. Benim gibi 100 kg, 183 boy biri icin gobek vites sart mi sizce?
Daha sonra Node D8 ve Kross Flexi 3 kullandim, onlar iyiydi ama. Ozellikle Node D8i baya sevdim. Fiyati tuzlu bir az 4100 tl...

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Atacante Sele yüksekliği nasıldı ? Ben tern verge n8 ve carraro flexi 121 kullanıyorum, senin dediğin gibi gidona dizlerin dokunması gibi bir durum söz konusu değil. Benim boy 190, kilo 80.

• Beğen
Tepkiler: ibraeum
@Atacante Ben cevap vereyim şart değil.sadece tercih meselesi olarak bakıyorum ben olaya.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
brompton chpt 3 çok güzel görünüyor. fiyatı nedir bilmiyorum
yol bisikletinin katlanır versiyonu gibi.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Fiz334 tern verge x18 uyanıkken görülen rüya indir.jpg

MarkaTern
Kullanım AlanıŞEHİR
KadroTern Verge, hydroformed 7005-Al w/ smooth TIG welding, 3 patented technologies
MateryalAliminyum
Jant Ebatı20"
Vites Sayısı18
Amortisör / MaşaTarsus, 6061-AL, hydroformed
Fren SistemiKinetix, dual pivot caliper
Fren KollarıShimano Sora STI
Ayna KolFSA Gossamer, 53/39T, MegaEVO BB386, Built for Tern
Vites KollarıShimano STI, 2 x 9
Arka AktarıcıShimano Ultegra
Ön AktarıcıShimano Sora
RubleShimano Capreo, 9-26T, 9 spd
ZincirFSA, 9 spd
Jant Seti/ÇemberiKinetix Pro X Aero, 6061-T10 aluminum, Patented Rolf paired spoke design
Jant Ön GöbekKinetix Pro by American Classic
Jant Arka GöbekShimano Capreo
Jant TelleriSapim CX-Sprint Bladed, custom forged
GidonKinetix Pro X Drop, 7050-AL, 42 cm, multi-butted, compact drop, for VRO
Gidon BoğazıSyntace VRO, adjustable, Built for Tern
ElcikVelo
Sele BorusuStasis by Syntace, 7050-AL, hard-anodized
Sele KelepçesiSyntace OverLock
Ön Dış LastikSchwalbe Durano, 28-406, foldable, puncture protection, 120 psi
Arka Dış LastikSchwalbe Durano, 28-406, foldable, puncture protection, 120 psi
Ağırlık10,40kg

@slckatsHavale indirimiyle 9765 liraya geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Fiz334 ve slckats
@Atacante
Kullandığınız o bisikletler yalnış toplanmış olabilir mi.?
Neden söylüyorum bunu.Arkadaşım Mosso katlanır Bisiklet aldı.Banada özellikle dönüşlerde dizlerinin gidona carptığını söyledi.Bisikleti Benim Tern ile yanyana koyunca gidonun yalnış toplandığinı anladık.Göbekteki vidayı söküp gidonu düzelttik.Yani katlanırlarda gidon hafif öne doğru açılı durması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: slckats ve ibraeum
@Atacante Gobekten vitesli alirsan zincir yagi ve pisligiyle ugrasmassin. Zincir arabada dosemelere ve toplu tasimada insanlarin kıyafetlerine dokunabiliyor . Ama toplu tasimada kullanmayacaksan ya da arabana katlayip koymayacaksan, sadece evde yer kaplamasin diye katlanir aliyorsan göbekten vitese gereksinim duyacağını sanmiyorum.

@Üye Adı hanima katlanir alacagiz ama bu ilave teker ile tasimak kolaymi karar veremedik. Bende tilt 940 var, katliyken sürmek kolay ama hanim için biraz agir (13 küsür kg) oldugundan daha hafif bir dahon bakalim dedik. Dahonu katliyken surmek zor ama bu ilave ayakla kolay mi sürmek?

@Üye Adı
Bu ayakligi sormak istedim.

• Beğen
Tepkiler: slckats ve ibraeum
@~mca~ evet bu ilave tekerle (Landing Gear) tıpkı valiz sürükler gibi rahatlıkla götürebilirsiniz. Büyük rahatlık ve kolaylık. Bu tekerlek Dahon'a özgü hemen tüm modellerine oluyor diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ~mca~
Bugun çok istediğim heybelerimi ikinci el bi abimden aldım 1 kez kullanmış temiz ve gerçekten çok iyi durdu bugune kadar sanki çıplakmış bisiklet

Dosyalar

• 5F14F0AF-9E41-475E-899D-72D937C0D8B3.jpeg
    5F14F0AF-9E41-475E-899D-72D937C0D8B3.jpeg
    122,4 KB · Okunma: 64
  • 9269CA35-BD37-4CC0-A626-17CD5C0559D1.jpeg
    9269CA35-BD37-4CC0-A626-17CD5C0559D1.jpeg
    106,5 KB · Okunma: 62
Geri