Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Scudo
mosso-marine-20-v-fren-katlanir-bisiklet-4.jpg carraro-flexi-106-vb-20-jant-6-vites-katlanir-bisiklet-2018-model__1068513837973662.jpg carraro-flexi-106-vb-20-jant-6-vites-katlanir-bisiklet-2018-model__1068513837973662.jpg ümit 2036-folding-v-ixl5mw.jpg

kusura bakmayın ilk ileti olunca bol defolu oldu.
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
oğlunuzun kullanması için (8buçuk yaş, yaklaşık 140cm ve 28kg) ve başarır da elinden alıp binmek isterseniz (178cm ve 78kg) hangi bisikleti tercih edersiniz. max bütçe 1200
bnm kullandığım bisiklet salcano ng 650. memnunum. vitesleri mandallı/tıklamalı. bunların vites kolları çevirmeli mi? mandallı mı? resimlerden anlaşılmıyor. yaşadığım yerdeki bisikletçilerde de katlanır yok.
6v yetecek. genel itibari ile düz alandayız. bağajlı olmasını istiyorum açıkçası.arkaya ıvır-zıvırlar atılabilsin. katlanır kalitesini şu an için önemsemiyorum ama hangisi daha iyi bu konuda bilirsem de iyi olacak. renk tercihi yeşil ve türevleri.
kadronun kalın olması bisikleti daha şık gösteriyor (en azından görselde) aksi gibi burada en çok 106yı beğeniyorum. onun kadro cılız diğerlerine göre.
mossonun sele borusu açısı daha geniş. gidona uzanmasında sorun olur mu?
ümit fiyat açısından en makulu.
f/p ideal hangisi sizce?

@habil ümit katlanırdan şikayet eden duymadım, diğer bisikletler bilinen güzel aletler...vites kolları çevirmeli(revoshift) vites kollarıdır.selamlar

• Beğen
Tepkiler: habil
@habil bütçene göre üçü de olur.Ümit ve mosso alırsan keyfe keder bir lastik değişimi isteyebilir.Bunu bir mosso kullanıcısı olarak söylüyorum. Bunun dışında gayet iyi makinalar.

• Beğen
@appendix

@appendix selamlar,
Ümit katlanır kullanan biriyle birebir konuşma şansım olmadı ancak kendi katlanırımı almadan önce araştırma yaparken ümit bisiklet ile ilgili çok fazla şikayete rastladım. Sanırım şikayetlerin temel noktası satış sonrası hizmet. Bu sebeple ben direkt olarak kafamdan silip atmıştım ümit katlanırı.

• Beğen
Tepkiler: habil ve appendix
@Altuğ Aktaş destek konusu bazı yerlerde zayıf olabilir, şikayet olarak bisikletin kendisiyle ilgili şikayet duymadım demek istedim (bazı markalar piyasada-başka sektörlerde her şikayete doğrudan kullanıcı hatası yaftasını yapıştırmakta)

Merhaba hocam ben çocuk için katlanır bisiklet almaya karşıyım. Heleki birde erkek çocuğuysa. Çünki bende küçükken gaza gelip ön kaldırıp maşayı yere sert vururdum her kaldırımdan lambur lumbur atlayarak inerdim. Ee çocuk bu tv de gördüğü akrobasi hareketlerini mahalledeki çocuklardan gördüğü hareketleri kendisi de denemek istiycek :). Bu durumlarda katlanır bisiklet narin ve gidınu uzun yani mtb gibi hareket yaparken hakimiyeti pek elinde tutamaz bence decathlondan güzel bir rokcrider bakın ön maşada amortisör olmasına dikkat edin :) her nekadar yapmaz atlamaz ön kaldırmaz desenizde ben ona tembihlerim desenizde o kaldırımdan atlanacak. O ön teker kaldırılıp maşayı yere sert vurucak :) ah ahh çocuklupum geldi aklıma :)

@habil selamlar, ben kızıma Salcano Folda 16 almıştım gayet da iyi oldu. İlk anda elleri daha küçükken frenleri tam sıkamıyordu ama şimdi 11 yaşında alıştı da. Üstelik çok pratik, büyüğü zaman da binebilecek. 20" bisiklette rahatsa modellerden bütçenize uygun herhangi biri iş görür veya daha pratik olsun derseniz Carraro 116 da olabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
arkadaşlar, katlanır bisiklette göbek vitesin olmaması ne gibi problem yarat bilir?
rus forumlarında ille de göbek vites olması nerdeyse zorunlu diyorlar. özellikle küçük tekerlikli bisikletlerde yere yakın olduğu için çabuk kirlenmesi, kırılması söz konusuymuş. ne düşünüyorsunuz bu konuda?

1502021336628medium.jpg

göbek vitesin, benim bildiğim kadarıyla, çoook nadiren yapılan bakımlarının zor olması ve yokuşlarda zorluk çıkartması dışında bir negatif yanı yok
yeterince para verirseniz yokuşlar da zor olmaz :)

hoş ortalama bi göbek parasına 10 tane turneyi alıp alıp kırmak da bi seçenek de, 10 tane olmadan kırmadan sürmeyi öğrenirsiniz büyük ihtimalle :D

@Atacante

Öncelikle belirtmek isterim ki göbekten vites dizel araba veya benzinli araba almak gibi tamamen kişisel bir seçim. Dıştan vitesli bisikletlerde kullanılan kısa bacaklı aktarıcılar sayesinde çokta yere yakın olmuyor. Örnek olarak eklediğiniz fotoğraflardaki aktarıcı yere çok yakın fakat ,bisiklet 16 jant. Göbekten vitesli olan 20 jant. Yani aktarıcı 20 jantta olsaydı bu kadar yere yakın olmazdı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ibraeum
Yeşil Carraro'yu çok beğeniyorum. Galiba ben de bu gidişle Dahon Tern yerine Bianchi ya da Carraro da karar kılacağım. Ümit ve Mosso yu hiç incelemedim. Aslında Btwin in vitessiz modeli de çok güzel ama bagajı olmadığı için eledim onu.

Göbekten vites katlanırlarda kullanışlı bence. Işe giderken paçalarınız kirlenmez. Toplu taşımada vites aktarıcısının sağa sola çarpmamaya dikkat etmeniz gerekmez. Ama dikkatli kullanan biriyseniz ki hemen hemen herkes öyledir sanırım. Bisikleti tutup fırlatacak halimiz yok. İstesek de kıramayız aktarıcıyı bence :)

Beni düşündüren göbekten vites kolay bozulur mu? Bozulursa tamirini yapabilen güvenilir bir bisikletçi bulunur mu? Ve pahalı mı olur tamir?

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Burcuu göbekten vitesle ilgili tüm söylediğinize katılılıyorum. Bu yüzden normal vitesli bisiklet aldım kendime . Patlaylan lastiğimi değistirmek daha kolay.
Tamiri ve bakımının zahmetli olduğunu bircok yerde okudum. Pek kolay değil.
göbekten vites pahallı bir parça zaten bakım ve tamiride bir o kadar pahallıdır diye düsünüyorum.
Kesenize göre bir katlanır alın geçin. Ne kadar incelerseniz o kadar kararsız kalacaksınız.
armudun sapı üzümün çöpü.

@Üye Adı Katılıyorum, ne kadar incelersek o kadar kararsız kalıyoruz. Ama bir sefer alacağım, kullanıp "beğenmedim satayım bunu başka alayım" gibi bir lüksüm yok o yüzden doğru bisikleti bulmak çok zor. Hele bir de benim gibi çok kararsız biriyseniz eyvahh :D

Benimde sizden asağı kalır yanım yok merak etmeyin :D
Bu yüzden altıncı bisiklette ancak katlanırın bana uygun olduğuna karar verebildim.
Hafif olmasına ve aksamının daha kaliteli parçalardan yapılmıs olmasına dikkat edin. ucuz etin yahnisi malumunuz. Bende bütçemi asarak bisikletimi aldım fakat uzun zaman kullanmak istiyorum sorunsuz.

@Atacante
2 sene normal vitesli dahon kullandim, simdi ise göbekten 7 vitesli btwin kullanıyorum. Herşeyden önce bu maddiyatla ilgili bir seçim. Göbekten vites sistemi kesinlikle olmazsa olmaz bir sey degil ama maddi olarak gücünüz yetiyor ise göbekten vites alin tabiki. Hem akliniz kalmaz, hemde daha konforlu olarak kullanırsınız bisikleti. Öğrenmek istedikleriniz varsa sorabilirsiniz bana.

• Beğen
Tepkiler: mgencer05
ilginiz ve görüşleriniz için hepinize ayrı ayrı @Üye Adı @Ehlikeyif @Yagizz2 @appendix @appendix @Altuğ Aktaş teşekkür ederim. katlanır bisiklet elbette yetişkin bisikleti. fakat bazen önemi kalmıyor. uzatmadan başından geçeni anlatayım. apartmanın garajından sevdiği bisikleti (ç)alındı. geri gelir, binmeye götürmüşlerdir, bırakırlar dedim ama muhtemelen dışardan gelen bir müdahale oldu. nasibi bu kadarmış. gelmeyince ümidi kestim. babam başka bi bisiklet aldı oğluma. tabi ilk bisikleti olduğu için bi türlü unutamadı önceki bisikleti ve şimdi hala binmiyor. üzülme oğlum bn sana katlanır bisiklet alırım seneye dedim. (1 sene geçti ve vakti geldi.) o da nasıl bişey dedi. google görsellerden gösterdim. gördüğü fotograf dağcı abimiz katlanır bisikletini çanta gibi takmış sırtına geziyor. baba, bunu istiyorum dedi. haliyle almam onu ama görselini aradım bulamadım. seneye bnm bisiklete rahatlıkla binebilecek. madem öyle bir taşla iki kuş olsun niyetindeyim. muhtemelen carraro alacağım

@habil Güzelce öğütledikten sonra bence çokta problem olmaz. Ayrıca Decathlon un ürünlerine de bakmanızı tavsiye ederim. F/P açısından da güzel ürünlerdir. Şahsen kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: habil ve Üye Adı
Geri