Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Jant göbeklerinde Quick release olmamasının özel bir nedeni var mı? Lastik tamiri gerektiğinde anhtar taşıma zorunluluğu çok saçma geliyor.

Scudo
@Günay Savaş eski modelinde mandallı olupta 2018de somuna dönen modeller de mevcut ve "daha güvenli-daha sağlam-stabil olduğu için" gibi ibarelerle bayilerden açıklamalar mevcut...nedenini bilemesem de bianchinin ön teker mandallı arka somunlu..

• Beğen
Tepkiler: Günay Savaş
@appendix bende anlamış değilim. Bunca yıldır mandallı kullanıyoruz. Katlanırı da biraz kullanayım, mandallıya çeviririm. Yoksa tamir gerektiğinde gerçekten eziyet.

• Beğen
Tepkiler: appendix
bayi "bu yıl katlanırda patlama olacak" derken son mesajlar tablosunda sürekli 3-4 katlanır topiği olması da bu öngörünün sağlaması gibi...

@Günay Savaş Erol Savaş ile bir akrabalığın var mı(şehir Lüleburgaz görünce)

• Beğen
Tepkiler: Günay Savaş
Antalyadan merhabalar arkadaşlar forum sayfasına bugün üye oldum nasip olursada 15 güne kadar dcathlon dan katlanır bisikletimi alıcam... yorumlarınızın takipcisiyim bundan sonra herkeze iyi günler.... ;)

@appendix katlanırda gerçekten patlama var. Erol Savaş'ı tanımıyorum.

Bu arada sormak istediğim bir konu var. Mariner D8 'e dün akşam kavuştum. Ancak arka tekerlek boşta dönerken birşey zorluyor. Pedalı geriye doğru çevirdiğimde rublenin boşa dönmesi gerekirken, arka tekerleği de çevirmeye başlıyor. Öne çevirmek gibi değil tabi ama tutuyor ve tekerleği çeviriyor. Bunun nedeni ne olabilir?

Selam Arkadaşlar ,

Yavas yavas katlanirimin eksiklerini tamamliyorum ancak kask konusunda cok arada kaldim. Cok fazla trafige giren biri degilim gezinti amacli aldim ama malum istanbul ve herkes araba kullaniyor.Uzun lafin kisasi 250 tl ye kadar kask ariyorum limar777 serisinden L beden ve hoş görünümlü bulamadim. Zozo nun 150 tl lik kaski var alsam isimi görür mü ?

Tesekkurler

@Yagizz2 selam,

Az önce decathlon'dan gözlüklere bakma şansım oldu. Yalnız gözlüğü takınca biraz dar duruyor. Bunun sebebi benim kafanın büyüklüğü müdür yoksa sürüş gözlüğü olduğu için sıkı durup kafadan fırlamasın olayı mıdır? :)

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@Üye Adı
Selamlar

Baktim ama güvenemedim sikinti yoksa alirim ordan

Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@adnanmurat ben 3 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Yine siz araştırın tabiki. Hatırlatmak istedim. İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: adnanmurat
@adnanmurat decathlonu bence alıcı gözle bir incele derim.ben de oradan alacağım birkaç model belirledim kafamda. @kadirelci07 hayırlı olsun.hangi modeli düşünüyorsun?

@Altuğ Aktaş valla hocam bilmiyorum ama standart yani :) sapları kauçuk felan güzel bir gözlük boyutları yok fiye biliyorum ama decathlonda bi sorun isterseniz

@Günay Savaş dahon bir ustayı görmek istiyor gibi(nedenini çözemedim)

carraro veya bianchi birebir aynılar ve ülkemizdeki asgari ücret ve genel ekonomik standartlara bakarsak bu fiyatlara karşılık bu kadrolardaki yapılan kaynaklar rezillik, bu kadar mı kötü kaynak olur.

• Beğen
Tepkiler: ibraeum
@Guguskuplu ben daha önce Konnix'in çantasını hem BTwinde hem Dahonda kullandım
Resimde görülen ortadaki çantayı kullandım (konnix PL 001) çokta memnun kaldım.
Konnix zaten iyi bir markadır. Kumaşı gayet kalın hatta sizi şaşırtacak kadar.

Screenshot(3).png

Bugün decathlonun ustasıyla görüştüm 14-28 olan rublemi 14 -34 olarak değiştirirsem zincire ek haricinde başka işlem gerekmez dedi.En yakın zamanda bu işi halledersem işimi görecek kadar performansı artacak benim canavarın.

@slckats yarın bende bi Decathlon a gideyim ne var ne alınabilir :) kurcalıyım sağı solu

Hiç boş çıktığımı hatırlamıyırum en boş çıktıpımda bile kasa önünde duran el ile şarj olan elfenerinden almıştım orada kontrolü yitiriyorum :)

Geri