Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Teknik olarak değerlendirecek olursak genel olarak yaklaşık özelliklere sahip iki bisiklet(ağırlık, kullanılan materyaller vs.). Tern C7 gidon boyu ayarlanabilir Dahon D8 ayarlanamıyor. Çok uzun boyluysanız ayarlanabilir gidon avantajlıdır. Katlanır için en önemli unsur çekiş sistemidir, Dahon Vitesse D8 vites sistemi ve çekiş sistemi bakımından daha üstün bir model. 8 vitesli 11-32 rublesiyle sizi yokuşlarda ve son hız anlamıyla yeterince tatmin eder. Tern C7 ise 7 vitesli 14-28 rublesi ile hem yokuşlarda hem de son hız anlamında daha formsuz kalır. C7 nin rublesini ve vites sistemini değiştirerek performans arttırılabilir ancak külfetlidir. Ayrıca satarken Dahonu daha az değer kaybıyla satabilirsin. Bu noktadan sonra karar senin.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
aman allahım hala bisiklet alamadın mı? yaz bitti sezon kapandı hala karar veremedin. Bravo.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Üye Adı

Dedim ama ben kararsız im diye :) alıyorum ya tamam


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
@utkucycle dahon vybe d7 ye de bakabilirsin 1400 e alinabilir.
 
Frenler kötü diye birşey yok, ortalama bir sistemde genellikle hepsinde aynı mantıkda işliyor. Fabrika da takılan standart pabuçlar tatmin edemeyebilir, kaliteli bir çift pabuç fren sorununu iyileştirecektir. Baradine fren pabuçları nı tavsiye ederim. Daha da yetmez se disk paklar anca.(Lastik etkeni de unutulmamalı, fren mesefesini çok etkiliyor hamuru- ölçüsü vs...) :)
 
@utkucycle
Hocam hayırlı olsun. Bende almayı düşünüyorum, nerden kaça aldınız sıfır mı.
Teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun
 
Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdığınız için. Güle güle kullanın
 
Merhaba. Arkadaşlar katlanır bisikletlerinizin ebatları nelerdir. Hangi marka katlanır bisikletler en, boy ve yükseklik ölçüsü ne kadardır. Teşekkürler
 
@mfbay25 Kötü hava yoktur, yanlış giysi vardır (Tutmuş kar hariç). Hayırlı olsun Dahon mu harika bir bisiklet. Başka bir bisiklete asla ihtiyacın olacağını sanmıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: mfbay25
Ben Carraro flexi 121 2016 modelini aldım. 21 vitesli olması tercih sebebi oldu. Yokuşlu yollar için ideal. Çok satılan bir bisiklet olduğunu belirtmişti aldığım bisikletçi. 900 TL ödedim. 1 yıl garantili, servis ve yedek parça desteği güçlü bir marka. Fiyatı da benzerlerine göre daha uygun. Tavsiye ederim.
 
Büyük konusmayın ben Dahon D8den Merida Crossway'e geçtim. Ama önümüzdeki yaz bir Mango veya İtfaye Kırmızısı düsünmüyor değilim hani :D:p:rolleyes:
 
  • Beğen
Tepkiler: utkucycle
@Üye Adı 2100 tl para vermişim ha diyince çorap değişir gibi bisiklet değişemem heralde :D
 
kron fd1500 hakkında bilgisi olan var mı, yeni çıkan bir ürün galiba, forumda bir bilgi yok.

(link)

Sturmey Archer 8 vites göbek vites olduğu anlaşılıyor. Bu vites el ile mi değiştiriliyor, ya da shimano nexus 3 gibi otomatik mi değişiyor?
 
Geri