Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@Yusufclp merhaba Dahon u sattığını bilmiyordum hayırlı olsun.
16" lik Mosso güzel görünüyor da vitessiz bir katlanır biraz zorlar gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Scudo
@Mydonose2 2015 den beri tern node d 8 kullanıyorum memnunum tern node d 16 uzmez d 8 i ikili aynakol ile 16 vites oldu aktararici bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Yusuf'san Merhaba kardeşim. 1 hafta önce sattım. Foruma koyacaktım ama bir arkadaşım istedi ona verdim. Vitessiz olsa da idare eder beni diye düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda başka bişey bakarım yine. 16 inç çocuğum için de iyi olacağını düşünüyorum.

@Üye Adı Carraronun 20 inç olanlarında sorun yaşayanları çok duyuyorum. Birde mossonun kadrosunun alüminyum olması ve katlanma şekli cazip geliyor.

Ben de yakın zamanda Carraro Troya alarak katlanır dünyasına girdim. Bisiklet beklentilerimin üzerimde çıktı. Son derece bozuk yollarda, uzun yolda, uzuuun ve dik (%10 ortalamalı) yokuşlarda, şehir içinde vs kullanarak denedim. Göbekten 7 vites şehir içinde çok ideal ama yokuşta kadans çok düştüğünden zorluyordu. Nexus 8 ile değiştirince harika oldu. Bisiklet göbek dinamo, led far ve arka aydınltma, göbekten vites ve oldukça sağlam kadro yapısı ile beni tatmin etti. Fiyatına göre gayet iyi bence. Carraro sağlam değil diyenlere de geçen günkü sürüşte çektiğimiz şu videonun linkini vereyim:

Arkadaşlar merhaba Tern verge n8 kullanıcısı olarak birkaç birşey yazmak isterim. Katlanır bisikletler maalesef bir çok ülke gibi bizdede pahalı satılıyor ayırdığınız bütçe ile daha güzel komponenti olan şehir dahada iyi bütçe ayırarak yol bisikleti temin edebilirsiniz.
Ben tern için en son komple kadro jant, gidon vs hariç tüm çalışır ekipmanı değiştim üzerinde gelen parçalar NONAME geldiği için bir süre sonra uzun yol yapıyorsanız yetersiz gelmeye başlayacaktır.
Güncelleme olayıda bu bisikletlerde baya 1 sıkıntılı durum. Halen bu güncelleme olayı ile uğraşmaktayım.
uzun lafın kısası alacaksanız katlanır 1 bisiklet performans beklemeden fiyatı makul olanları tercih etmenizi öneririm. tern ve dahon bu konuda başarılı. giriş seviyesinde olan modelleri tercih edebilirsiniz.

@Mydonose2 24” bisikletler ağır hantal olur sizi ekstra yorar , ağırlık bisiklette en önemli unsurlardan üstüne üstelik yokuş çıkacagım diyorsunuz , 1.75 lastikte ağır olur. Seçiminizi yaparken buna dikkat etmeniz lazım.Yoksa yokuşlarda iki katı yorulursunuz.

@ygt bike
NODE D16 13.1 KG 24İNÇ FAKAT BİANCHİ 21 VİTES 20 İNÇ FAKAT ONUN İÇİN 14 KG DEMEKTELER 20İNÇ MARİNER D8 VARDI YOKUŞLAR EZİYET OLUYOR 8 VİTESLE ÇIKILMAZMI ÇIKILIR KAN TER İÇİNDE KALINARAK BİDE OTURARAK YAVAŞ YAVAŞ RAHAT RAHAT ÇIKILABİLECEK VİTES SEÇENEĞİ OLMASI GEREKİYOR O SEBEPTEN SATTIM BİSİKLETİMİ YA NODE ALACAĞIM YADA BİANCHİ 21 SİZDENDE BİR TAVSİYE İSTİYORUM SANIRIM DAHA ÖNCE 20 İNÇ 21 VİTES KULLANMIŞTINIZ

@Mydonose2
Evet kullandım Carraro nun katlanma olayı çok kompakt değil , katlayarak sürmeniz çok zor elinizde ağır :/

@ygt bike
sizce node d16 mı alayım veya bianchimi node 3000tl sıfır bianchi 1100tl sıfır

@Mydonose2
Arada 1900 tl lik bir fark göremiyorum , 18 vites geotech alın derim vites opsiyonu öne çıkarsa

• Beğen
Tepkiler: slckats
@ygt bike
geotech de 3000fiyat yazmışlar sizce bu fark verilirmi bianchi kıyasla

@Mydonose2
Bennkatlanır bisiklet alacak olsam sıfır almam hocam şuan uygun temiz 2. El tercihim olur

@Mydonose2 kendime bianchi 21 vites aldım...aynı aynakol-rubleye sahip carraro sportiv 220 ile çıktığım rampaları daha rahat çıktım, ama daha ölümcül rampalar için arka ruble değiştirilebilinir.

• Beğen
Tepkiler: Mydonose2
Değişimi kendim yaptım sayılır. Bir bisikletçi arkadaşın dükkanında beraber uğraştık, akordunu kendim yaptım, el emeği 50 lira verdim, nexus 8 set te 470 tlye geldi ama güzel bir indirimle aldım. Şu anda bisikletimle uzun tur dahi yapabilirim. O derece konforlu ve eğlenceli sürüşü var. Geçen hafta gün içinde sağa sola gideyim derken 70 km yapmıştım mesela. Bir de o zamanlar 7 vitesti.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Karaca
Merhaba arkadaşlar. Bulinduğum şehirde nihayet Tern marka bisiklet satan bir yer buldum. Fiyatlar:

Tern Link B7 - 2300 tl.
Tern Link C8 - 2900 tl
Tern Link D8 - 3300 tl

Ve bu iki model:

Kross Flex 3.0 (2017) - 1400 tl.
Kross Flex 2.0 (2017) -1500 tl.

Ve bunlarin hangisi gobek vitesli?

Mecbur bunlardan birini alıcaz. Sizce üstteki modellerden hangısı tam fiyat performans ürünü?
Şehirde yokuş ve s çok yok. Yokuşlu yerlerde bile elimde götürürüm.)) Büyük ihtimal coğu düz yollarda sürecegim. Boy 183, 100 kg. Sizce hangisi alınmalı? Hangisini tavsiye ediyorsunuz?
Teşekkürler!

@Atacante hocam düz yolda sürüceksen iyi kalite istersen 2016 model tern verge n8 al yada link d8 , verge daha üstündür 2900 mü neydi 2016 modeli , bende var öneririm

• Beğen
Tepkiler: ibraeum
Merhaba Arkadaşlar ,

Öncelikle yardımsever mesajlarınızdan ve ayırdığınız vakitten ötürü teşekkür ederim.Sayenizde kafamda gerçekten ne istediğim belirlendi. Vites konusu için şunu söylemek isterim ben YıldızTabya GOP'da oturuyorum çok olmasa da dik bir yokuşu var ama ben orayı otobüsle inip çıkmayı göze alıyorum açıkcası. Alibeyköyden Yıldız Tabyaya çıkan yokuşu kastediyorum bu arada bilenler için bu detayları verdim. Ben kaliteli olmasını ve taşırken sabit olmasını tercih ederim 21 vites olacağına . Benim için olmazsa olmazı katladığımda minimum olacak 20'' , sürüşü rahat ve seri olacak ve arkada ( ismini bilmiyorum ama ) üretici firmayla gelen taşıma yeri olacak yani sonradan bişi takmak istemiyorum oraya. İsteklerimden sanırım yine DAHON Mariner D8 çıkıyor ama yine de ücreti başlangıç için fazla geliyor. Bir arkadaş Geotech 20.1 demiş 18 vitesli onunda arkada yeri yok ve fiyatı 3500 gibi gördüm. Ben 2400 ün üzerine başlangıçta olduğum için çıkmak istemiyorum.

Bu dediklerim üzerinden farklı bir fikir ya da tavsiyeniz olur da beni tekrar bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada katlanır bisiklet için otobüste saat kısıtlaması var mı onu da bir teyit ettireyim sizlere.

Esen kalın,

Geri