Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

bir fleksim bile yok anlıyormusun hadi gülümse :,)

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
Scudo
Fuji Origami 1.3 için yorum alabilir miyim, tek sıkıntısı biraz parça problemi var ama hız olarak tatminkar araştırdığıma göre..

@Murat Boynueğri Görüntü olarak çok güzel bir bisiklet silik lastik vs vs ama 2. eli ve parçası düşündürücü

@slckats bu gün dahon eco c6 vardı onu inceledim çoktemizdi fakat 6 vites ti acaba vybe d7 ye göre çok fark varmıdır fiyatıda 1250 ye bıraktı

Dosyalar

• E6C3FB47-2BF6-481E-BA90-E0F063F9F2F5.jpeg
    E6C3FB47-2BF6-481E-BA90-E0F063F9F2F5.jpeg
    2,5 MB · Okunma: 40
@Adnanbarış çok temiz görünüyor. fiyat da baya bir iyi. eğer 40-50 TL 14-34 7`li rubleye,40-45 TL yedili vites koluna masraf ederim dersen çok çok iyi bir hale gelir. fazla yokuş yoksa bu hali de iş görür bence.

• Beğen
Tepkiler: Adnanbarış
@slckats teşekkür ederim arada 100 tl fazla verince aynı temizlikte vybe d7 var sen olsan hangisi alırdın

@slckats Dahon Vybe D7 Katlanır Bisikletİlan No: 606659148 (link)

• Beğen
Tepkiler: slckats
@Adnanbarış aynı temizlikteyse vype d7 daha mantıklı duruyor.

@Adnanbarış d7 al uğraşma öteki ile ruble aralığı kurtarmayabilir aktarıcı desteklemeyebilir d7 güzel onu al

Merhaba arkadaşlar. Mosso Town modeli hakkında bilgi sahibi olan var mı? Hiçbir yerde stokta görünmüyor bisiklet.

• Beğen
@elric1982 vitessiz olması büyük handikap. Artı yönleri ise katlanma şekli ve hafifliği. bana sorarsanız bulsanız da o paralara değmez.

@slckats baktım az önce siteye, fiyatı uçmuş. almayı düşünmem artık

@slckats sana uydum sonunda silik lastik aldım :koptum::koptum: ama 700x25 lik :komik::komik:

• Beğen
@Yoldakiyabani dönüş yolu hava pusluydu. Kaza yapmanıza üzüldüm açıkçası... Geçmiş olsun en kötü ve büyük kazanız bu olsun inşallah

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
@Yoldakiyabani Tern’in 2015 ve 2016 yillarinda urettigi kadrolarin hatali oldugu biliniyor zaten. Ikinci gelen bisiklet te muhtemelen 2016 model olabilir. Tern bildigim kadariyla bu yillarda urettigi bisikletlere ucretsiz kadro degisimi yapiyor. Ben ozellikle bu yuzden 2018 model aldim Link c8 modelini. Su ana kadar hic kirilmadi :D Ikinci el alirken de model yilina dikkat etmek lazim.

@Yoldakiyabani geçmiş olsun kardeşim ben nasipse yarın vybe d7 bir yıllık fakat iki üç kez binilmiş olarak alıyorum fiyatıda 1300 tl umarım uygun ve güzel bir tercih yapmışımdır, çünkü bu güne kadar hep mtb kullandım

@Adnanbarış doğaları farklı biliyorsunuz değilmi ? Mtb den beklediğinizi kesinlikle vermez yada alışkanlıklarınızı yapmaya izin vermez :) kararlı iseniz katlanıra güzeldir ama bambaşka dünyalardır

• Beğen
Tepkiler: Adnanbarış
Btwin Tilt 120 kullanmaya başladım. Tasarımı çok güzel ve hafiften Brompton havası var. Çelik olduğu için kadro hatları daha ince. Ön kısımfa ışık takılabilen kadro uzantısı çok hoş duruyor. Vites iyi çalışıyor, frenler kalitesiz dursa da yeterli. Kstlama mekanizması sağlam ve sürüşte ses yapmıyor. Eksileri; çelik oluşundan dolayı muadillerinden 2 kg ağır oluşu, kronik sele borusu yamulma problemi ve katlandığında kolay açılabilmesi.

177134 dosyayı görüntüle

@hauy
Hcoam bir yıl boyunca kullandım fiyatına göre en iyi bisiklet diyebilirim. Bagaj, çamurluk, zil ve park ayağı bile vardı. Sadece lastikleri kötü. Birde vites yokuşta yorucu oluyordu. Çalınmasa kullanmaya devam edecektim.

@elric1982 vitessiz olması büyük handikap. Artı yönleri ise katlanma şekli ve hafifliği. bana sorarsanız bulsanız da o paralara değmez.
@Yagizz2 hayırlı olsun. asfalt ağlasın artık :) Triban`ı ne zaman aldın? o da hayırlı olsun.

@slckats 2 önce takasladım gitti civciv :koptum::koptum: ama verirken içim burkuldu kötü oldum ya yaptığım turlar geldi aklıma pehhh :agla:

• Beğen
Geri