Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Dahon Dahon Dahon 😂 çok seviyorum.Bisiklet sevdam aile üyelerine aldığım 3 tane Dahon mariner D8 ile başladı.Benim için çok değerli ve tek kelime ile inanılmaz kaliteli ve keyifli (arada kaçırıp bindiğim için biliyorum).Tern ile Dahon arasında kalıp Dahon tercih ettiğim için mutluyum,mutluyuz.sevgiler saygılar...

Scudo
@Machagi Dahon ve Tern'in kallitesi kesinlikle tartışılmaz.Bende bir Dahon kullanıcısıyım ancak son 1-2 yıldır Tr'ye gelen modeller önceki senelere göre daha düşük donanımlarla gelmeye başladı.Fiyat orantılı olarak düşmüyor ama :)

@gkabay elektrikli bisikletler hk çok bilgi sahibi değilim o konuda yardımcı olamayacağım

2500 tl 0 bandında turda yapılacak ise carraro flexi 121 öneririm,göbekten vites dinamolu troya modelide olabilir ancak 7 vites.Bir başka seçenekte Tern veya Dahon almak olabilir ancak bu iki markadada tercihinizi Dahonda Mu kadrosu Tern'de ise verge kadrosu ve üzeri modeller olarak yapmanız daha iyi olacaktır.Ancak fiyatlar yüksek.

Daha önce hiç katlanır bisiklet sahibi olmadıysanız flexi 121 başlangıç için kalitesiyle/fiyatıyla sizi üzmez,severseniz ilerde daha üst modellere geçersiniz.

Selam,

bir sorum da benim olacak... Carraro 121 ile Carraro 121 D arasında ne fark var acaba? bir fikriniz var mı?

Sağlıklı günler dilerim..

@arat1969 Merhaba 121 v Fren, 121 D mekanik disk fren
121 D olan model 2 kadro tipine sahip(lacivert olan geçen yılın modeli)
121'de ise farklı renklerde tek kadro seçeneği var (yeşil olan)

Dosyalar

• 645976649z.jpg
    645976649z.jpg
    32 KB · Okunma: 22
  • x5_776587488pnh.jpg
    x5_776587488pnh.jpg
    61,6 KB · Okunma: 22
çok teşekkür ederim bilgilendirme için.. Sanki 121 in kadrosu daha konforlu gibi duruyor.. en azından görsel olarak.. :)

selamlar,

• Beğen
Tepkiler: cnmrtpkc
@arat1969 Rica ederim bence her iki kadroda kullanışlı.Lacivert olanın devamı gelmedi yalnız :) Karar sizin

• Beğen
Tepkiler: arat1969
biraz geriye doğru da baktım ama tam emin olamadım ve iki cihaz arasında sıkıştım kaldım.. Sen Dahon kullanıyorsun... Dahon Mariner D8 ile Carraro 121 arasına sıkışıp kaldım.. senin artısı ve eksisi ile
fikrini öğrenebilir miyim?

selamlar,

@arat1969 Ben Dahon Mu p24 kullanıyorum (24 vitesli/arada uzun turlarda yaptığım için vites sayısı önemli benim için) Bundan önce mup8 vardı,daha önce 18 vites geotech ondan öncede 7 vitesli tilt 500.

Dahon ve Tern yıllardır katlanır bisiklet üreten markalar.Kaliteleri tartışılmaz.Ancak son 1-2 senedir ülkemize gelen ürünlerin çoğu Tr montaj(eskiden yurtdışı montajdı) Özellikle Mariner d8 önceki yıllara göre üzerindeki ekipmanların kalitesi düşerek gelmeye başladı,fiyatıda kura bağlı olarak arttı.Bir dönem schwalbe lastikle geliyordu son seriler markasız dahon logolu gibi...
Bu arada 2020 modeller Mariner d8 yerine vitesse D8 adıyla gelecekler bir ara böyle görseller dolaştı

Dahon kesinlikle alınmaz demiyorum tabikide alınır ancak günümüz şartlarında 3500 tl'ye Mariner D8 almaktansa,Daha uygun fiyata yerli markalar tercih edilebilir.Bulunduğunuz yer çok inişli çıkışlı ise arada uzun turlara çıkılacaksa flexi 121 fiyatıyla idealdir.Aradaki fiyat farkıyla donanım yükseltilebilir,ekipman alınabilir (schwalbe lastik,vites kolları,tur bagajı çantaları vs)

Dahon kullanıyorum diye en iyi bisiklet Dahon'un şu modelidir kesinlikle diyemem,bazen görüyorum insanlar kullandıkları ürünü hep en iyisi diyerek yansıtıyorlar ama bana göre böyle bir durum yok :) Bu arada ben bisikletimden gayet memnunum,araştırıp aradığım bir modeldi,alayım uzun süreli kullanırım düşüncesi vardı şansıma denk geldi aldım

@arat1969 Ben Dahon Mu p24 kullanıyorum (24 vitesli/arada uzun turlarda yaptığım için vites sayısı önemli benim için) Bundan önce mup8 vardı,daha önce 18 vites geotech ondan öncede 7 vitesli tilt 500.

Dahon ve Tern yıllardır katlanır bisiklet üreten markalar.Kaliteleri tartışılmaz.Ancak son 1-2 senedir ülkemize gelen ürünlerin çoğu Tr montaj(eskiden yurtdışı montajdı) Özellikle Mariner d8 önceki yıllara göre üzerindeki ekipmanların kalitesi düşerek gelmeye başladı,fiyatıda kura bağlı olarak arttı.Bir dönem schwalbe lastikle geliyordu son seriler markasız dahon logolu gibi...
Bu arada 2020 modeller Mariner d8 yerine vitesse D8 adıyla gelecekler bir ara böyle görseller dolaştı

Dahon kesinlikle alınmaz demiyorum tabikide alınır ancak günümüz şartlarında 3500 tl'ye Mariner D8 almaktansa,Daha uygun fiyata yerli markalar tercih edilebilir.Bulunduğunuz yer çok inişli çıkışlı ise arada uzun turlara çıkılacaksa flexi 121 fiyatıyla idealdir.Aradaki fiyat farkıyla donanım yükseltilebilir,ekipman alınabilir (schwalbe lastik,vites kolları,tur bagajı çantaları vs)

Dahon kullanıyorum diye en iyi bisiklet Dahon'un şu modelidir kesinlikle diyemem,bazen görüyorum insanlar kullandıkları ürünü hep en iyisi diyerek yansıtıyorlar ama bana göre böyle bir durum yok :) Bu arada ben bisikletimden gayet memnunum,araştırıp aradığım bir modeldi,alayım uzun süreli kullanırım düşüncesi vardı şansıma denk geldi aldım

Tekrar cevap için teşekkür ederim.. İdealtepe Istanbul da oturuyorum.. Bisikletim var bir tane Trek 7.4 yani normal uzun yol işini onunla hallederim diye düşünüyorum... Carraro gözüme pek hoş görünüyor... 121 olur 109 olur... valla bayağıdır bakıyorum.. Cidden çok kararsızım.. Sanırım bizim buraya en yakın hem Dahon hem Carraro hem Tern bayii var Bostancıda.. oraya gidip bakacağım... :)

selamlar,

@arat1969 109 şehiriçi için ideal,ancak yokuş performansı flexi 121'in daha iyidir.Bende Maltepedeyim.Bostancıda Atek bisiklet var,Küçükyalılada Tandem bisiklet bu iki bayiyede bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: arat1969
@arat1969 109 şehiriçi için ideal,ancak yokuş performansı flexi 121'in daha iyidir.Bende Maltepedeyim.Bostancıda Atek bisiklet var,Küçükyalılada Tandem bisiklet bu iki bayiyede bakabilirsiniz

Sanki 121 alırım gibi bir his var içinde :) paylaşırım alınca

sağlıkla kal...

• Beğen
Arkadaşlar elektrikli bisiklet Alba Fold 2 fiyatı 6.5-7 bin lira bu bisikleti kullanan ve ya bu fiyatlarda başka elektrikli katlanır bisiklet tavsiyesi olan var mı?img_5378_720x.jpg.jpeg
ÖZELLİKLERİÖne Çıkan Özellikler Ve yeni Alba Fold 2 karşınızda. Bu sene, yapılan iyileştirmeler arasında, 7 vites yerine 8 vites ve daha yüksek vites aralıkları, Shimano Altus serisi aktarıcı, daha yüksek dişli aynakol ile hem yokuş, hem hız performansında iyileştirmeler, Yeni Kenda K-Shield 3mm e-bike ready zırhlı lastikler, geliştirilmiş Velo Plush serisi ergonomik sele, bataryaya bağlı arka LED aydınlatma ve daha birçok geliştirilmiş/iyileştirilmiş komponent bulunuyor. Yeni Alba Fold 2 kadro içinde gömülü, bisikletin doğal ağırlık merkezi üzerinde bulunan Li-ion bataryası sayesinde daha dengeli sürüş sağlar. Kolay katlama ve taşıma özelliği sayesinde aracınızın bagajına rahatlıkla konulabilir veya toplu taşıma ile entegre şekilde kullanılabilir. Opsiyonlarıyla Yeni Alba Fold 2'yi kullanım amacınıza göre kişiselleştirebilirsiniz. Son olarak, artık yeni Alba Fold 2 sürüşe hazır bir şekilde kutusunda gönderiliyor. Hiç bir montaj yapmadan, kutusundan çıkarıp sürebilirsiniz. Kadroya Entegre Batarya LG Hücreli 36V / 7,8Ah Li-Ion Batarya Paketi bisikletin kadrosunun içine güvenle ve tüm hava koşullarına dayanıklı su geçirmez bariyerle yerleştirilmiştir. Bisikletin doğal ağırlık merkezi üzerinde bulunan batarya, dengeli bir sürüş sağlar. Sizi hırsızlardan koruyan, modern ve güvenli tasarım. Kişiselleştirme Farklı batarya, şarj aletleri, gösterge opsiyonları ve renk seçenekleri ile bisikletinizi kişiselleştirebilirsiniz. Böylece tam sizin ihtiyacınız olan ürünü seçebilir, ihtiyacınız olmayan opsiyonlar için ödeme yapmak zorunda kalmazsınız. Bafang Geared Hub Motor Bafang geared hub motor, hafif ve kompakt tasarıma sahiptir. Ürettiği 32Nm tork ile sizi yokuşlardan rahatlıkla çıkarır. Yokuşları daha önce hiç çıkmadığınız kadar kolay çıkabilirsiniz. Kenda K Shield Zırhlı E-bike Lastikleri Özellikle elektrikli bisiklet endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan zırhlı Kenda lastikler, yanal reflektörlü bir şeride sahiptir. Böylece gece sürüşlerinde görünürlüğü arttırır. LG Lityum İyon Batarya Paketi Elektrikli bisikletlerin en önemli komponentlerinden biri olan içinde yeni nesil LG 18650 Li-Ion hücreler bulunduran batarya, 2 kg ağırlığı ile ortalama 50 km menzil sağlar. Yaklaşık 1000 şarj döngüsüne sahip olan batarya bakım gerektirmez. Kadronun üzerinde bulunan şarj yuvası ile dilerseniz bisikletin üzerinde veya bataryayı çıkararak evde şarj edebilirsiniz. Arka LED Aydınlatma Spanniga LED ön aydınlatmalara ek olarak, Yeni Alba Fold 2'de artık arka LED aydınlatmalar da bataryadan besleniyor. Bir düğmeye basarak bataryadan beslenen entegre, yüksek güçlü ön ve arka LED farını açın. Asla karanlıkta kalmayın. USB Şarj Desteği Kadronun üzerinde bulunan kapaklı bölümden hareket halindeyken bile mobil cihazlarınızı şarj edebilirsiniz. El Gazı Desteği Motorun gücünü istediğiniz anda yanınızda hissedin. Mıknatıslı Katlanma Yeni Alba Fold2‘nin üzerinde Katlı halde olan bisikletin taşıma esnasında kendiliğinden açılmaması için güçlü, paslanmaz mıknatıslar bulunur. 9 Kgf çekme kuvveti sağlayan mıknatıslar ile katlamak, taşımak artık daha kolay. Tektro V-Fren Ön ve arkada kullanılan Tektro V-frenler, kararsız yol koşularında bile güçlü durma gücü sağlar. Basit, hafif ve güvenilir. 8 Vites – Yüksek Dişli Aralıkları Yeni Alba Fold 2 ile geliştirilmiş vites aralıkları ve aktarıcı ile çok dik yokuşları çok daha rahat çıkar, üstün hız performansı alırsınız. Wellgo pedallar Yeni Alba Fold 2 ile wellgo tarafında katlanır bisikletler için geliştirilmiş pedallar standart olarak sunuluyor. Alba Fold 2 Fiyat 6,699.00 TL Havale Fiyatı: 6,230.00 TL Detaylar Teknik Döküman & Video Kutu İçeriği Türkiye'nin en çok sevilen katlanır elektrikli bisikleti Yeni Alba Fold 2 karşınızda. Bu sene, yapılan iyileştirmeler arasında, 7 vites yerine 8 vites ve daha yüksek vites aralıkları, Shimano Altus serisi aktarıcı, daha yüksek dişli aynakol ile hem yokuş, hem hız performansında iyileştirmeler, Yeni Kenda K-Shield 3mm e-bike ready zırhlı lastikler, geliştirilmiş Velo Plush serisi ergonomik sele, bataryaya bağlı arka LED aydınlatma ve daha birçok geliştirilmiş/iyileştirilmiş özellik bulunuyor. Yeni Alba Fold 2 kadro içinde gömülü, bisikletin doğal ağırlık merkezi üzerinde bulunan Li-ion bataryası sayesinde daha dengeli sürüş sağlar. Kolay katlama ve taşıma özelliği sayesinde aracınızın bagajına rahatlıkla konulabilir veya toplu taşıma ile entegre şekilde kullanılabilir.

@..Enes.. bu modeli kullananlar genelde memnunlar.Elektrikli katlanır alacak olsam menzil,ağırlık ve vites sayısına dikkat ederdim.Yolda batarya biterse sıkıntı olabilir:)

@arat1969 ben de 20 Mart' ta Carraro Flexi 121 almak için gittim. Bilgim olmadığı için satıcının yönlendirmesi ile Corellli Relax 2.0 aldım, Shimano Nexus 3 vites(göbekten vites). Şehir içinde kesinlikle 21 vites. 3 vites en ufak rampada bile yoruyor.

@St.Ahmetus eyvallah dostum çok saol.. bir tane Trek 7.4 var zaten... yaş da 50... vites konusunda fantazi yapmayacağım... yani bir Carraro 109 mu dedim ama sanırım 121 olacak... yarın bakacağım kısmetse... :) teşekkür ederim önderim için..

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
@St.Ahmetus Nexus'unda avantajı var kapalı sistem ikide bir yağlama derdi yok vs,aslında bu işin kralı rohloffta pahalı meret :)

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
@cnmrtpkc 1.000 Öro dan başlıyor yanlı hatırlamıyorsam.. :) bir de katlanır bisiklete uyar mı acaba...

• Beğen
@cnmrtpkc kesinlikle öyle, oldukça pahalı. Nexus bey ile geçinmeyi öğreneceğiz artık :)

Geri