Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba fonte katlanır bisiklet kullanan varmı kalitelimidir 2500 tl fiyat iyimidir sizce ? İşe gidip gelmek için kullanmak istiyorum

Scudo
Yaklaşık 2 hafta önce dahon vitesse d8 aldım. Şimdilik memnunum. Tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: eakbas
Yaklaşık 2 hafta önce dahon vitesse d8 aldım. Şimdilik memnunum. Tavsiye ederim
Güle güle kullanın hayırlı olsun, ben de düşünüyorum bir süredir almayı, daha önceden de sormuştum fiyatını hak eden bir bisiklet mi sizce

• Beğen
Tepkiler: rf yılmaz
Diğer bisikletleri inceleme fırsatı bulamadım. Öncelikle ikinci el almayı düşünüyordum fakat aradaki fiyat farkı az olunca sıfır almayı tercih ettim. 3800₺ye aldım. Fiyat bence yüksek ama diğer markalarla karşılaştırınca normal. Sürmesi zevkli, katlama konusunda da bir problem yaşamadım. Sele borusunun içerisinde pompa olması güzel bir detay

hocam katlanır bisikletlerin neredeyse %95'i ülkede tükenmiş vaziyette. ben de flexi 121D arıyorum ama hiçbir türlü bulamadım. mosso markasına da bir göz atabilirsiniz.

Doğru gerçekten neredeyse bütün modeller tükenmiş durumda..

Yakınlarımda bir bayide Flexi 109 modelini buldum ve almaya niyetliyim şu anda, bu model hakkında bilgisi olan kullanmış olan var mı acaba? Tavsiye eder misiniz?

@Fegikaya Geçen hafta flexi 109 sipariş vermiştim bugün geldi. 2750 tl. 5 6 km test sürüşü yaptım beğendim ama uzun vadede neyle karşılaşırım tabi zaman gösterecek. Katlaması oldukça kolay, konfor ve sağlamlılık açıkçası güven verdi bana. İlk katlanır bisikletim kıyas yapamıyorum

@Fegikaya Geçen hafta flexi 109 sipariş vermiştim bugün geldi. 2750 tl. 5 6 km test sürüşü yaptım beğendim ama uzun vadede neyle karşılaşırım tabi zaman gösterecek. Katlaması oldukça kolay, konfor ve sağlamlılık açıkçası güven verdi bana. İlk katlanır bisikletim kıyas yapamıyorum

Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız :)

• Beğen
Tepkiler: Murat_88
@Fegikaya 2 aya yakındır flexi 109 sahibiyim. Daha önce Salcano izmir katlanır vardı. Malesef çalındı. Salcanodan sonra çok çok iyi geldi. Oldukça süratli. 9 vites ve Sora sistem olması avantaj. Tavsiye ederim şiddetle.

• Beğen
Tepkiler: Fegikaya
Kız arkadaşım için alacağım, bütcemiz 1500₺ kaç gündür bakıyorum ama btwin 120 başlangıç için ideal gibi. Forumda ikinci el satış yok mu, ben mi bulamadım

Teşekkürler

@yugioh üyeliğim izin vermediği için link paylaşamıyorum ama forum sayfasının sol üstünde market sekmesi var oradan katlanırlara bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: yugioh
bianci tavsieye ederim

20x1.75 lastik ne önerirsiniz?
Ya da 1.50 nasıl olur

En uygun CST var 50 TL
(link)

@serhanaltintas çok teşekkürler
Ümit fold 2.0 VS Kron fold 2.0 ?

Tercihiniz ne olurdu

@Adem Kaya bütçe önemli. Kaç paraya kadar çıkabileceğinizi yazarsanız daha gerçekçi seçenekler söylenecektir.

@serhanaltintas çok teşekkürler
Ümit fold 2.0 VS Kron fold 2.0 ?

Tercihiniz ne olurdu
Ümit in jant tasarimi degisik ama jant ayari tek çıkmasi vs olmayacağı icin bakmak gerek bu jantin kullanim alanlarina. Ben yolda gördüğümde görüntüsü keyif veren bisikletlerden. Kron fold 2.0 i bilmiuorum netten de baktim ama bulamadim maalesef. Bisiklet seçimi işi büyük oranda gönül işi bence, tamam vites, fren dişli oran vs hepsi etkiliyor lakin bisiklete baktığında sana keyif veriyor mu bence bu çok etkili seçimde

• Beğen
Ümit in jant tasarimi degisik ama jant ayari tek çıkmasi vs olmayacağı icin bakmak gerek bu jantin kullanim alanlarina. Ben yolda gördüğümde görüntüsü keyif veren bisikletlerden. Kron fold 2.0 i bilmiuorum netten de baktim ama bulamadim maalesef. Bisiklet seçimi işi büyük oranda gönül işi bence, tamam vites, fren dişli oran vs hepsi etkiliyor lakin bisiklete baktığında sana keyif veriyor mu bence bu çok etkili seçimde

Çok Teşekkür Ederim, Ümit Fold'u aldım. Şuan için tek problemim disk frenlerin ötmesi. Özellikle arka freni korna niyetine kullanıyorum.

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, bisikletteki donanımların dilinden anlamayı zamanla öğrenebilirsiniz veya çok rahatsız eden keyif vermeyen bir aksam var ise değiştirebilirsiniz. Bisikletin sürüşünden oturma pozisyonundan genel olarak memnunsanız ufak tefek disk korna sesine aldırmayın değiştirilebilir =)) güzel günlerde keyfile gezin =))

• Beğen
@Agolhon Ben de katlanır bisikleti işe gidip gelmek için kullanıyorum kask ve eldiven ve gündüz görünürlüğü olan yelek vs giysiler şart...

• Beğen
Tepkiler: serhanaltintas
Carraro flexi 121 bisikletimi bugün itibariyle sattım inşallah ilerleyen yıllarda bir Brompton ile yeniden katlanır bisiklet kullanıcılarına katılabilirim. Alıcı kişi özellikle fatura sordu ve istedi, anladığım kadarı ile piyasada hırsızlık malları biraz fazla imiş, ikinci elde biraz dikkatli olmak gerekebilir, keyifli sürüşler :)

• Beğen
Tepkiler: Esatesat
Geri