Güle güle kullanın hayırlı olsun, ben de düşünüyorum bir süredir almayı, daha önceden de sormuştum fiyatını hak eden bir bisiklet mi sizceYaklaşık 2 hafta önce dahon vitesse d8 aldım. Şimdilik memnunum. Tavsiye ederim
hocam katlanır bisikletlerin neredeyse %95'i ülkede tükenmiş vaziyette. ben de flexi 121D arıyorum ama hiçbir türlü bulamadım. mosso markasına da bir göz atabilirsiniz.
@Fegikaya Geçen hafta flexi 109 sipariş vermiştim bugün geldi. 2750 tl. 5 6 km test sürüşü yaptım beğendim ama uzun vadede neyle karşılaşırım tabi zaman gösterecek. Katlaması oldukça kolay, konfor ve sağlamlılık açıkçası güven verdi bana. İlk katlanır bisikletim kıyas yapamıyorum
Ümit in jant tasarimi degisik ama jant ayari tek çıkmasi vs olmayacağı icin bakmak gerek bu jantin kullanim alanlarina. Ben yolda gördüğümde görüntüsü keyif veren bisikletlerden. Kron fold 2.0 i bilmiuorum netten de baktim ama bulamadim maalesef. Bisiklet seçimi işi büyük oranda gönül işi bence, tamam vites, fren dişli oran vs hepsi etkiliyor lakin bisiklete baktığında sana keyif veriyor mu bence bu çok etkili seçimde
Ümit in jant tasarimi degisik ama jant ayari tek çıkmasi vs olmayacağı icin bakmak gerek bu jantin kullanim alanlarina. Ben yolda gördüğümde görüntüsü keyif veren bisikletlerden. Kron fold 2.0 i bilmiuorum netten de baktim ama bulamadim maalesef. Bisiklet seçimi işi büyük oranda gönül işi bence, tamam vites, fren dişli oran vs hepsi etkiliyor lakin bisiklete baktığında sana keyif veriyor mu bence bu çok etkili seçimde