Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Mıklatıs takılabilmesine sevindim. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: celilyafes
Scudo
Merhaba Bisan fx 500 ile yaklaşık 100 km yol yaptım. Gelir gelmez renkli kablo yollarını ve selesini değiştirdim. Sele değiştirmek şart değil ama ben geniş oturumlu bir sele istediğim için değiştirdim. Genel anlamda memnun kaldım diyebilirim. Katlamak ve bagaja atmak çok kolay. Katlayınca kitlenmiyor; ama kitli haliyle taşımadığım için sorun etmedim. 4600 tlye almıştım 10 gün önce. Fiyat artmış.
100 km boyunca gıcırtı sesi gelmedi. Katlama yerleri sert ve epey güven verdi bana.
Evimde depom yok apartman boşluğunda da tutmak istemediğim için (çocukluğumdan beri 3 kez bisikletim çalındı) katlanır tercih etmiş olsam da ileride koyacak yerim olursa büyük bir şehir-treking bisikleti alırım herhalde. :)
Hocam ben de böyle bir çanta arıyorum. Nereden temin ettiniz acaba?

Hocam ben de böyle bir çanta arıyorum. Nereden temin ettiniz acaba?
Merhaba, ürün:
FORTE GT Su Geçirmez 7 Litre Bisiklet Bagaj Çantası
hepsiburada’dan aldım. 275 tl. Sağanak yağmurda kullandım su geçirmedi. Sadece biraz büyük almışım dedim kullandıkça. Aynısının 4-5 litresi daha ideal olurmuş benim için. (Link paylaşamıyorum yeni olduğum için)

Merhaba, ürün:
FORTE GT Su Geçirmez 7 Litre Bisiklet Bagaj Çantası
hepsiburada’dan aldım. 275 tl. Sağanak yağmurda kullandım su geçirmedi. Sadece biraz büyük almışım dedim kullandıkça. Aynısının 4-5 litresi daha ideal olurmuş benim için. (Link paylaşamıyorum yeni olduğum için)

^(link)

Bu çantaların yan gözleri açılıp heybeye dönüşenleri de var; HepsiBurada, Aliexpress v.b. tüm yurtdışı ürün satan platformlarda.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: ugurus
1680768120201.pngMerhaba elimde arkadaşımın kullanmam için verdiği Mosso SR2 Automatix bisikleti mevcut. Çok fazla kullanmakta istemiyorum arkadaşım adına satılığa koyacağım sizce fiyat olarak ne koymalıyım. Sram otomatik 2 vitesli bir bisiklet.

Fonte benim gerçek dünyada hiç görmediğim, HepsiBurada üzerinde denk geldiğim bir marka. Daha iy oranlo kaset ruble nedeniyle daha iyi görünüyor ama katlanır işinde kadro çok önemli.
48-28 oranın dışında normalde 28" olan tekerleğin bunda 20" olmasından kaynaklı bir tırmanma rahatlığı da var ama bu oranların iş görmesi kullanıcıya ve yokuşlara bağlı. Beni kendi kullanım şartlarımda 28 jantta 42-23 üzmüyor mesela.
Abi bilgiler için çok teşekkür ederim, Bisan Fx3500 Altus modelini sipariş geçtim, kupon ve indirimle 4800'e geldi, 3 taksitle aldım. Dağ bisikletim var bunu da farklı tür olsun ve aileden birileri de biner bir uere gidersem yanıma da alırım vs diyerekten aldım. İnşallah pişman etmez üzmez. Fuzuli değildir.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Abi bilgiler için çok teşekkür ederim, Bisan Fx3500 Altus modelini sipariş geçtim, kupon ve indirimle 4800'e geldi, 3 taksitle aldım. Dağ bisikletim var bunu da farklı tür olsun ve aileden birileri de biner bir uere gidersem yanıma da alırım vs diyerekten aldım. İnşallah pişman etmez üzmez. Fuzuli değildir.
Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler :)

• Beğen
Tepkiler: The Working Dead
Teşekkürler sağolun.

Şu an Dahon Vitesse D8 kullanıyorum. Mekanik V freni var. Yağmurlu havalarda yokuş aşağı giderken fren iyi tutmuyor. Fren pabucunu Force 4 Mevsim Fren ile değiştirdim yine de yoğun yağmurda yokuş aşağı aynı sorunu yaşıyorum. İşe giderken de katlanır bisiklet kullandığımdan disk fren katlanır bisiklet almayı düşünüyorum. İki sorum var.

Yağmurlu havalarda yaşadığım v fren sorununu çözmem mümkün mü yoksa V fren için yoğun yağmurda bu tür düşük performansı kabullenmek mi gerekiyor?

Şu anki kullandığım katlanır bisiklette yokuş için en iyi dişli oranı 32-52. Alacağım bisikletin biraz daha iyi dişli orana sahip olmasını da olmasını tercih ederim yokuşlar için. Tern Verge D9 bir olasılık olarak düşünüyorum. Her gün metroya da binerek kullanıyorum. Katlanma pratikliği önemli ama katlanınca çok küçük olması önemli değil. Arabaya çok az koyacağım. Sürekli kullandığımdam iyi bir katlanır bisiklet almak istiyorum, fiyat olarak 25.000TL'ye kadar çıkabilirim.

Dolayısıyla ikinci sorum, disk frenli katlanır bisiklet öneriniz ne olur? Aynakol'da birden fazla dişli olan (ön ve arka vitesli) katlanır bisikletin dezavantajları var mı?

Son düzenleme:
E bike tavsiye ederim
Alba marka olabilir

Şu an Dahon Vitesse D8 kullanıyorum. Mekanik V freni var. Yağmurlu havalarda yokuş aşağı giderken fren iyi tutmuyor. Fren pabucunu Force 4 Mevsim Fren ile değiştirdim yine de yoğun yağmurda yokuş aşağı aynı sorunu yaşıyorum. İşe giderken de katlanır bisiklet kullandığımdan disk fren katlanır bisiklet almayı düşünüyorum. İki sorum var.

Yağmurlu havalarda yaşadığım v fren sorununu çözmem mümkün mü yoksa V fren için yoğun yağmurda bu tür düşük performansı kabullenmek mi gerekiyor?

Şu anki kullandığım katlanır bisiklette yokuş için en iyi dişli oranı 32-52. Alacağım bisikletin biraz daha iyi dişli orana sahip olmasını da olmasını tercih ederim yokuşlar için. Tern Verge D9 bir olasılık olarak düşünüyorum. Her gün metroya da binerek kullanıyorum. Katlanma pratikliği önemli ama katlanınca çok küçük olması önemli değil. Arabaya çok az koyacağım. Sürekli kullandığımdam iyi bir katlanır bisiklet almak istiyorum, fiyat olarak 25.000TL'ye kadar çıkabilirim.

Dolayısıyla ikinci sorum, disk frenli katlanır bisiklet öneriniz ne olur? Aynakol'da birden fazla dişli olan (ön ve arka vitesli) katlanır bisikletin dezavantajları var mı?

• Beğen
Tepkiler: bis212
Merhabalar, yeni bisikletim bugün geldi kurulumunu yaptım ancak ön teker sanki Papuca sürtüyor gibi kasıntıli ve ağır dönüyor hemen hız kesiyor. Bisan fx3500 modeli, ön göbekte.nexus dinamo var. Dinamo yüzünden mi böyle dönüyor? Daha önce dinamoli kullanmadım hiç.

Merhabalar, yeni bisikletim bugün geldi kurulumunu yaptım ancak ön teker sanki Papuca sürtüyor gibi kasıntıli ve ağır dönüyor hemen hız kesiyor. Bisan fx3500 modeli, ön göbekte.nexus dinamo var. Dinamo yüzünden mi böyle dönüyor? Daha önce dinamoli kullanmadım hiç.

Bir bisikletimin (B'twin Original 520) ön jantında Nexus dinamo var. Dinamosuz göbek kadar akıcı değil ama öyle hemen de hız kesmiyor. Montajda bir sıkıntı olmuş olabilir, göstermekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: The Working Dead
Tern Verge D9 için iç lastikler hangilerinden kullanıyorsunuz ve nereden alıyorsunuz? Tam 37-451'lik iç lastik bulamıyorum, yerine muadili takdığınız bir iç lastik ölçüsü mü var?

Bugüne kadar 2 adet Tern Link D8 kullandım , 1 Adet Tern Verge N8 ve şuan Tern Verge D9 kullanıyorum , Ternler gerçekten rijit kadro ve çok sağlam kilit mekanizmalarına sahip.Andross gidonlar zaten muazzam bir ayrıcalık.

merhaba
dahon hit d6 katlanır bisiklet almayı planlıyorum. daha önce katlanır bisiklet denemedim kullananlardan bilgilendirirse sevinirim

• Beğen
Tepkiler: İlkaycanat
Öncelikle herkese selamlarımı sunarım. Katlanır elektrikli bisiklet almayı düşünüyorum ve tavsiye eder misiniz? Bütçem yaklaşık 15.000 tl elzem olursa artırabilirim. Rks rs 3 pro x ve skyjet nitro arasında kaldım. Tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiyeleri bekliyorum.

Öncelikle herkese selamlarımı sunarım. Katlanır elektrikli bisiklet almayı düşünüyorum ve tavsiye eder misiniz? Bütçem yaklaşık 15.000 tl elzem olursa artırabilirim. Rks rs 3 pro x ve skyjet nitro arasında kaldım. Tecrübeli arkadaşlarımdan tavsiyeleri bekliyorum.

Elektrikli bisikletler şu konuda tartışılıyor: Elektrikli bisiklet devri

merhaba
dahon hit d6 katlanır bisiklet almayı planlıyorum. daha önce katlanır bisiklet denemedim kullananlardan bilgilendirirse sevinirim

Dahon marka olarak en iyilerden. Bütçenizin müsaitliğine göre yukarı doğru vybe, mariner, mu D9 gibi daha üst modellerden birini tercih ederseniz uzun yıllar tüm ihtiyacınızı karşılayan bir bisikletiniz olmuş olur.

Dahon özellikle bir tercih değilse tern de tercih edilebilir, carraro da.

Tern Verge D9 için iç lastikler hangilerinden kullanıyorsunuz ve nereden alıyorsunuz? Tam 37-451'lik iç lastik bulamıyorum, yerine muadili takdığınız bir iç lastik ölçüsü mü var?

Bu jant yüzünden bu katlanırı alamıyorum ben de, yoksa çok yakışıklı bir makine. Yurtdışında, hiç alışveriş yapmadığım sitelerden birinde var ama, sıkıntılı. Yani dış lastiği tedarik edemiyorsun, iç lastiği değiştiremiyorsun veya bir tane tedarikçi var, o da ne olduğu belli değil tam olarak. Her yönüyle sıkıntılı bir süreç. Hiç lastik patlamaması gerekiyor, anca öyle mükemmel bir katlanır görebildiğim kadarıyla.

Rica etsem, bir yardımcı olur musunuz @Spartiat?

• Beğen
Tepkiler: bis212
merhaba
Merhaba, katlanır bisiklet kısa mesafelerde kullanılabiliyor. Gün içinde kolaylıkla bir yerlere ulaşabiliyor. Toplu taşımada seyahat etmek büyük kolaylık. Dahon düşünüyorsanız Mariner modeli iyi bir seçim olacaktır.

Bu jant yüzünden bu katlanırı alamıyorum ben de, yoksa çok yakışıklı bir makine. Yurtdışında, hiç alışveriş yapmadığım sitelerden birinde var ama, sıkıntılı. Yani dış lastiği tedarik edemiyorsun, iç lastiği değiştiremiyorsun veya bir tane tedarikçi var, o da ne olduğu belli değil tam olarak. Her yönüyle sıkıntılı bir süreç. Hiç lastik patlamaması gerekiyor, anca öyle mükemmel bir katlanır görebildiğim kadarıyla.

Rica etsem, bir yardımcı olur musunuz @Spartiat?
baya aradım ve sonunda türkiyede 37-451 için dış ve iş lastik bulabildim. Michelin City J serisinden. satıcıların elindeki son ürünleri ben almış oldum. Standart dışı bir ölçü ama yurtdışında bulmak konusunda bir sıkıntı görünmüyor, ingiltereye baktım, çok satıcı var satan. yurtdışında tanıdık akraba var ise o bir çözüm olabilir.

Geri