Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.372
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Bu jant yüzünden bu katlanırı alamıyorum ben de, yoksa çok yakışıklı bir makine. Yurtdışında, hiç alışveriş yapmadığım sitelerden birinde var ama, sıkıntılı. Yani dış lastiği tedarik edemiyorsun, iç lastiği değiştiremiyorsun veya bir tane tedarikçi var, o da ne olduğu belli değil tam olarak. Her yönüyle sıkıntılı bir süreç. Hiç lastik patlamaması gerekiyor, anca öyle mükemmel bir katlanır görebildiğim kadarıyla.
Rica etsem, bir yardımcı olur musunuz @Spartiat?
Ben satıcıların elindekine razı olmak, yurtdışından almanın zaman ve maliyet kaybını çekmek, her zaman bulamama stresine girmek yerine jantını standart ölçüdeki bir jantla değiştirmeyi tercih ederdim.
Arama yaparken sadece ETRTO (37-451) değil, inç (20" x 1 3/8") ve mm (451x35) değerlerine göre de arama yaptırırsanız farklı birimlerle girilmiş ürünler de bulunabilir. İç lastik olarak az farklı çaplar da uyduğundan ((link)) nispeten kolay bulunur ama dış lastik her zaman sıkıntı.
Oto sibopsa bunlar uyar diye düşünüyorum: (link) , (link)
Presta sibopsa da bu: (link)
Bu Pedal Bisiklet yaşayan bir yer mi bilmiyorum, arada bazı ilginç ya da makul fiyatlı ürünlere denk geliyorum ama alışveriş tecrübesi olan duymadım: (link)
AE'de de var ama iç lastikler çok pahalı: (link)