Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisikletlerinizi hangi amaç için kullanıyorsunuz?

Katlanır bisikletinizi hangi alanda kullanıyorsunuz ?

• Toplam katılım
    76
Scudo
Şehir içi ulaşım ve orta mesafe turlarda kullanıyorum. Orta mesafeden kastım bir gün içinde yapılan 50 - 100 km'lik turlar. Gerçi bugüne kadar en uzun 90 km yaptım. Özellikle tatile giderken arabanın bagajına koyup götürüyorum.
Bisikletim Tern Link D8

şu an için seçeneklerin üçü için kullanıyorum.keyiflik,işe giderken ve tasarımı hoşuma gittiği için.İnşaallah yakın zamanda tur için de kullanacağım :cool:

sevimlidir, asansöre-eve sığar, çarşı-pazar dolaşırım, il içi turlarım. şehir dışı da gitmek isterim ama halen hayal klasmanındadır.

Yeni aldım, ve seçim yaparken en çok mobilitesi yani katlanabilir olması durumu cezbetti. Diğer normal türlere bakmadım bile.

Eşimle birlikte spor amacıyla sürüş vb. Kendim ayrıca işe gidip gelirken kullanıyorum.

İlerleyen zamanlarda (eşim iyice alıştıktan sonra) kamp ve uzun sürüşler yapmayı planlıyorum. :)

işe giderken sıkışık trafikte özgürlük arabam olduğu halde işe katlanır özgürlükle gidiyorum sıfır stres

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
Benimki dükkanda duruyor, küçük bir lokantamız var. Paket servisleri dağıtmak için kullanıyorum. Akşamları mesai bitiminde de yarım saat 45 dakika sürüyorum. Kimi zaman da eve onunla gidiyorum, malum bizim buraların yokuşları meşhur, her zaman gidemiyorum maalesef.

5amMb5.jpg

yakında deniz aracı olarak kullanıcam :D:D:D:krsn::krsn:

184142 dosyayı görüntüle
Tur bisikletimi satıp gravel türinde tür bisiklete geçtikten sonra şehir içşnde günlük ihtiyaçlar için bisikletin ne büyük rahatlık olduğunun farkına vardım. Yeni bisikletime bagaj demiri takıp ağırlaştırmak hakaret gibi olacaktı. Ayrıca şehir içi kullanım için biraz dikkat çekici tasarımı hırsızlık riskini arttırıyordu. Ben de 2. Bir 28 inç şehir bisikleti almak yerine şirin tasarımıyla uzun süredir ilgimi çeken Btwin Tilt 120'de karar kıldım.
Şehir bisikleti olarak katlanırın kompaktlık ve kıvraklık açısından çok ciddi avantajı var. Küçük tekerlekleri insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu ortamda kontrol etmek çok daha kolay.

İşe gitmek için (yakin 15km),pazara gitmek için ve bakkala markete gitmek için :cool: görenler tip tip bakıyor,altımda küçük görünüyor bende gülümseyerek karşılık veriyorum:komik:
Screenshot_2023-07-22-20-21-53-45_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpgScreenshot_2023-07-22-20-28-02-09_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

IMG_20230722_210210.jpg
Ben işe gidip gelirken kullanıyorum. Yazın 20 km git 20 gel. Okullar açıkken 10 km git 10 km gel. Neşeli =)

Öncelikli amacım hareketsiz iş hayatımın getirmiş olduğu olumsuzlukları bi nebze olsun bisiklet ile spor yaparak ortadan kaldırmak.
Sonraki amaçlar ise kısa mesafeler için ulaşım aracı olarak kullanmak ve boş zamanlarımda sahilde kendime göre uzun (30-60km) sürüşler yapmak.

20230603_105443.jpg

Atom parçalama çalışmalarımda kullanıyorum.

Nasıl başlık la bu? Toplu taşımayla entegreli işe gidip gelmede kullanılır, başka bi işe yaramaz.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: specific ve Homer
Geri