Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır mı şehir bisikleti mi?

Fx serisi ile speeder turkiyede en popüler iki kadro. Dolayisiyla hissedilir fark bulmaniz zor. Donanımına bakın fiyata bakin uygunu alin...

• Beğen
Tepkiler: engin444
Scudo
@Snorlax aynen benim de bütçem şuan o civarlarda. Merida biraz daha turdan ziyade yola kayıyor gibi geliyor bana ama yanılıyor da olabilirim. Genelde trek e tur bisikleti olarak yaklaşıyorlar ama bazı yerlerde de başlangıç için iyi filan diyorlar ama ben alınca en az 5 6 sene kullanmayı düşünüyorum Allah izin verirse. O yüzden trekten de şüphelendim. Tam bir kararsızlık içindeyim yani :(

• Beğen
Tepkiler: Snorlax
@Erdem Şiğva Bana kalırsa trek te merida da sıkıntı çıkaracak markalar değil özellikle hem fx hem de speeder serisi son derece tatmin edici bisikletler bütçe ve görünüş olarak hangisi daha hoşuna giderse ona yönel bence:)

Amac tur ise vsf modellerine bakin butcenize uyan modeli alabilirsiniz t100 olabilir mesela bisiklet gezgini.com

• Beğen
Tepkiler: Lovless ve spe07
@wenom hocam vsfnin sıfırı bütçemi çok aşıyor ve ikinci eli de şuanda yok baktığıma göre

@Erdem Şiğva
Butceniz nekadar?

@wenom maksimum 1500 lira civarı. Vsfye baktığımda 700 eurodan başlıyor fiyatları

@Erdem Şiğva
Ozaman mutlaka cube modellerine bakin secenek cok pazarlik payida var internet fiyatina gore

Arkadaşlar merhaba bende İstanbul'dan İlker 34 yaşındayım Şu an karar aşamasındayım ve ne kadar arasam'da scoot sub 30 için pek yorum bulamadım,sizden ricam Trek Allant ve Scoot Sub 30'dan hangisini seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim,bu arada konuya salça oldum özür dilerim:)birde eğer bu bilgi için yanlış yere yazdıysam düzeltme için yardımınızı rica ederim,Şehir ve tur bisikleti olarak düşünüyorum.

Nasıl çok boyutlu okuma ve çok katmanlı düşünme zihinsel gelişim için önemli ise bisiklet seçiminde de çok fonksiyonlu bir tercih lehinize olacak. Sağolsun arkadaşlar tur bisikleti denilince google ı bir karıştırıp nerede safkan tur bisikleti varsa hatta bu bisikletlerin içindede hangisi allame ise onu öneriyorlar. Olmaz. Yoksa bizde biliyoruz kogaları ve diğerlerini. Ağırmı ağır bir kullanımlık diş macunu vede otobüs bileti gibi bisikletler tur sonrası isteğe göre hızlı ve performans amaçlıda kullanılabilirmi. Nede olsa katmandu turu ömürboyu sürecek değil. En turcu gürkan g. bile 7 yıl sonra ülkeye geri dönüyor. Oda içimizde en turcu olanı. Veya tur dediğin bile en fazla bir kısmı otobüste geçecek olan ege akdeniz turudur. Tur amaçlı alacağın bisikleti tur sonrasında da kullanmalısın. Bu nedenle ağır abi tur bisikletlerine ihtiyacın yok.

@setlerss

o zaman iyi araştırmamışsın demektir. Bu forumda scott sub un bağırsaklarındaki parazitlere, atomlarına varıncaya kadar yazı yazıldı. Neredenmi biliyorum bir tanesine 3 yıl boyunca sahiptimde oradan. Bisikletin katırıdır. Bu tanımlama onun için yeterlidir sanırım.

@mehmetsunu hocam peki siz dediğim bisikletlerden hangisini tercih ederdiniz veya başka bir tercihiniz mi olurdu?

MERİDA SPEEDER 52 CM
CUBE SL ROAD 52 CM
TREK F.X 50.8 CM
SCOTT SUB 52 CM
SCOTT METRİX 51 CM
SPECİALİZED SİRRUS 53 CM
FUJİ ABSOLUTE 53.3 CM
CANYON ROADLİTE AL 52 CM
CORRATEC SHAPE PRO 52 CM
LAPİERRE URBAN 56 CM
GHOST SPEEDLİNE 51 CM
CANNONDALE QUİCK 54 CM
FOCUS PLANET 50 CM
GİANT DEFY 53.5 CM
BMC ALPENCHALLENGE 51 CM
ORBEA CARPE 52 CM
PİNARELLO TREVİSO 50 CM
BOARDMAN HYBRİD 54 CM
EDDY MERCKX 52.2 CM
FELT V SERİES 52 CM
WİLİER ASOLO 50 CM
KOGA ROADCHAMP 54 CM
MARİN FAİRFAX 52 CM
RİDLEY TEMPO X MEN 51 CM

listede yer alan bisikletler fitnes bisiklet olarak anılan bisiklet türüdür ve piyasada listedede görüldüğü üzere envai çeşidi mevcuttur. Naçizane kanaatim cube sl road pro durki şu an kullanmaktayım kullanmadığım şeyide tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Şiğva
Merida Speeder serisi benim hayran olduğum bir seri fakat şehirler arası turlar için Trek fx serisi bir tık önde bence ( ki zaten Fx serisi tour bike, Speeder serisi fitness bike olarak geçiyor). Ama yine de ben tercihimi Merida'dan yana kullanırdım.
Bu arada geçtiğimiz ay ben de aynı kriterler ile bir arayış içindeydim ve arayışımı Scott SUB Speed 40 ile sonlandırdım. Fiyatı senin istediğin aralıkta ve bisikletten son derece memnunum. Bence seçeneklerinin arasına katmalısın :)

Scott SUB 40 kullanıyorum bir yıldır. 4 bin km. yapmışım bu sürede..
Şehir içinde de, ağır olmayan arazi koşullarında da keyifle kullanıyorum.
Yakın zamanda sele ve gidon değişimi de yaptım, daha keyifli oldu..

@Sebahattin Gerceker @emre gerçek ya bu scott sub 40, sub speed 40, sub sport40 gibi bir sürü çeşidi var kafam karıştı bunların arasındaki fark nedir? Hepsi şehir bisikleti olarak geçiyor hepsinde düz maşa var hepsi v fren. Vites sistemlerinde mi farklar var sadece iyiden kötüye sıralaması ne bunların? Bir de boyum 172 hangi kadro boyu bana uygundur?

Edit: Çok saçma bir soru sormuşum bakınca anladım kusura bakmayın. Sanırım sub 40 ile sub speed 40 aynı, sub sportster 40da da maşa kısmı farklı anladığım kadarıyla. benim istediğim kriterlere sub speed 40 yani sub 40 uyuyor. Bir model daha eklendi listeme şimdi :D ama trekten vazgeçtim gibi eğer trek 7.3 ve üzerini uygun fiyata bulamazsam. merida şuan önde gibi aklımda. yani şuan merida 100,200>sub 40=quick 5>trek 7.3 şeklinde aklımdaki sıralama. ama her an değişebiliyor benim şu kararsızlığım ile :(

Sedona 410 al.hem sıfır hem garantili.kullanıcı yorumları olumlu

@onur_özkan hocam şuanlık sedona 410 u temiz ikinci el bulamazsam almayı düşünüyorum. yani vazgeçtim sayılır sedonadan

Geri